![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εχω την αίσθηση ότι η μαμά ακόμη βάζει 15 50....τουλάχιστον στα επίσημα αυτό βάζουν. .10 40 ψιλό δεν είναι για τα boxerοιδη μας??
|
|
|
|||
|
|||
|
Στο τελευταίο αεροελαιόψυκτο με τον διπλό εκκεντροφόρο βάζουνε 15W-50 στα εξουσιοδοτημένα, βέβαια υπάρχει και κάποιο που επιμένει στο ορυκτέλαιο 20W-50.
|
|
|
|||
|
|||
000
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι όπως είδα τα μέταλα πάντως και τις έδρες, με απλό ορυκτέλαιο δε τη παλεύει το μοτέρ. Μετά από μερικές δεκάδες χιλ. χιλιόμετρα θα χτυπάνε σαν τρακτέρ λόγω των ανοχών που δημιουργούνται από τις τριβές.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
που επιμένει καθ υπόδειξη του μηχανικού του να χρησιμοποιώ 20-50 στο τελευταίο αεροελαιόψυκτο. Στα 40k δεν έχει κάνει τσικ, έχει ελάχιστη κατανάλωση λαδιού,δεν έχει χρειαστεί ρύθμιση ή συγχρονισμό όπως έδειξε ο τελευταίος ενδελεχής έλεγχος.Ποιά μέταλλα θα χτυπούν στις βαλβίδες, τί εννοείς με το "έτσι όπως είδα τα μέταλλα" και για τί ανοχές μιλάς ? PS .Δηλώνω ενθουσιώδης αναγνώστης. Καταλαβαίνω τις βασικές αρχές των παρεμβάσεων και παρακολουθώ με αμείωτο το ενδιαφέρον.
Last edited by vpentza; 08-04-2013 at 23:17. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Στη δύσκολη χρήση είναι τα ζόρικα.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ζορίζεται μόνο σε ταξίδια (υψηλές στροφές κινητήρα) και μεσα στη πόλη οδηγείται συνετά χωρίς εξάρσεις... Θα ζήσω γιατρέ μου ? Σοβαρά τώρα, το πιό "χοντρό" λάδι δείχνει ότι δεν καίγεται εύκολα σε οποιαδήποτε χρήση, η κατανάλωση είναι ελάχιστη και δεν έχω περίεργους θορύβους από τα κύλινδρα..... Η πρώτη οδηγία για τους κινητήρες αυτούς σε συνδιασμό με τις θερμοκρασίες στη Νότια Ευρώπη ήταν ΚΑΙ η χρήση 20w-50 εξ ου και η επιλογή μου (και του μηχανικού) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλο ειναι να λεμε το συνεργειο που παμε και να μη γενικευουμε. Ο Βαγιανελης βαζει 10-40.
Πειτε που πατε και τι βαζετε μπας και βγαλουμε ακρη. LELO-phone
|
![]() |
|
|