![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Nα πω κι εγω δυο πραγματάκια για τις αντλίες, από προσωπική εμπειρία.
Η στάθμη των υγρών δεν παίζει ρόλο, αρκεί να είναι επάνω απ'το ΜΙΝ. Εγώ προσωπικά τα έχω μέχρι επάνω, ξεπερνάω και το MAX. Το χρώμα που λες, είναι οκ. Αν αντί για λάδι σου είχαν βάλει υγρά φρένων θα είχαν φουσκώσει τα U-rings και τα συμπτώματα θα ήταν πολύ έντονα και διαφορετικά. Για να βγάλεις και να δείς τη μεταλλική βέργα όπως σου είπε και ο Πασχάλης, πρέπει να βγάλεις το αμορτισέρ, μετά τη βοηθητική αντλία και να την τραβήξεις έξω, Βγάζοντας μόνο την αντλία δεν βλέπεις και πολλά πράγματα, μιας και η άκρη της βέργας φωλιάζει στο ρουλεμάν που βρίσκεται στο έμβολο της αντλίας.
|
|
|
|||
|
|||
|
μην αγχωνεσαι και μην πανικοβαλεσαι,.,.,
τα πραγματα ειναι λιγο πιο απλα απο οτι φανταζεσαι.,., η μυρωδιες μπορει να μην ειναι τιποτα .,.,. περισσοτερη ζημια δεν παθαινεις,.,., αν εχεις προβλημα οποτε οπως λεει η παροιμια .,.,.,.η σαββατο βραδυ η κυριακη πρωι.,., αυτος που σου ειπε για το προβλημα οτι μπορει να εχεις ειναι αξιοπιστος .,., αυτοι που σου γραφουν εδω μεσα εχουν γνωση.,.,. αυτους που σε βαλανε να παρεις αυτο το μηχανακη και οχι βαραντερο να .,.,, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τα υπολοιπα απο κοντα.,.,.,.,συντομα!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ε αφού θα ανοιχτεί η μηχανή στα δύο δεν ειναι ευκαιρία να αλλαχτουν και τα λάστιχα στο διαφορικό ; , ο άξονας του δίσκου πλατώ που φαγώνεται στην μπροστά στην μύτη ; (Τα δύσκολα τα λέμε σιγά σιγά .... ) Πάντως η εγχείρηση πρέπει να γίνει κάποια στιγμή. Sent from my iPad using Tapatalk HD Last edited by peterv; 25-04-2013 at 04:33. |
![]() |
|
|