![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στάυρο μου σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
σε ευχαριστώ Χάρη μου!!! στην επόμενη Χάρη μου δίπλα είμαστε
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Η πρώτη για φέτος παραγωγή ήταν αυτή που μας έδωσε το μέλι απο άνθη πορτοκαλίας απο τους πορτοκαλαιόνες της αργολίδος.
Μέλι από άνθη πορτοκαλιάς.Αποκαλείται και μέλι της ομορφιάς για τις άριστες καλλυντικές του ιδιότητες. Το μέλι από άνθη πορτοκαλιάς περιέχει πολλές βιταμίνες και επιδρά αγχολυτικά και καταπραϋντικά Έχει υπέροχο άρωμα με εξαιρετική γεύση. Κρυσταλλώνει σε 1-3 μήνες. Είναι έντονα ανοικτόχρωμο. Τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του αρέσουν στον καταναλωτή. Είναι πλούσιο σε εσπεριδίνη η οποία έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση. Είναι ιδιαίτερα αρωματικό και αρκετά γλυκό. Έχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιβακτηριακή δράση λόγω του χαμηλού του pΗ. Τιμή κιλού: 9euro. |
|
|||
|
|||
![]()
4 κιλα παρακαλω........
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πήρες την παρθενική παραγγελία του νήματος???? Για να δώ θα μου φέρεις γούρι?????
Σε ευχαριστώ Κώστα μου!!! Την τετάρτη στο καφέ θα σε γλυκίσω ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που θς πανε....... Σου στελνω τον λογαριασμο τραπεζης ........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα καλησπέρα.Ευχομαι όλα να σας έρθουν όπως τα θέλετε και τα μελισσάκια σας να γίνουν αλλα τόσα και αλλα τόσα.Μπορω να έχω δυο κιλά μέλι απο όποιο υπάρχει ετοιμοπαράδοτο?Συννενοειστε με το Θεολόγο τα υπόλοιπα.Ευχαριστω πολυ,καλο σου βράδυ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα σου εύχομαι κάθε επιτυχεια,το αξιζεις,ειναι απίστευτα όμορφο αυτό που κανεις ,και το ποιο σημαντικό ότι αυτη εδώ η παρέα (οικογενεια) έχει το γνήσιο δικό της προϊόν,απο έναν δικό της φίλο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νίκο το μέλι σας που πήρα ως δώρο στην πίττα είναι πολύ νόστιμο! Κάθε επιτυχία φίλε μου!!!!!!
|
![]() |
|
|