![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ΜΟΤΟ WASH στον Πειραιά ρε παιδιά.Δεν παίζετε ο τύπος.Με τις σιλικόνες του, μετις αλοιφές του.Δεν σε αφήνει να φύγεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και στους Αμπελοκήπους είναι ένας που πλένει όπως τα λες αλλά παίρνει και κοντά στα 20 ευρώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου τι 10, τι 15, τι20 ;;;;;Άμα είναι μπεσαλής τα δίνω ευχαρίστως.Μια φορά κάθε 3-4 μήνες, δεν είναι τίποτα 5 γιούρια όταν γίνεται ααααααα δουλειά
|
|
|
|||
|
|||
|
Όντως ο Αντρέας πολύ καλός και γνώστης το πώς πλένετε ένα BMW !!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
στην μιχαλακοπούλου λέγεται Motoshower και είναι ΦΟΒΕΡΟΣ
για την ακρίβεια είναι στον παράδρομο της Μιχαλακοπούλου (Πόντου) στο ύψος του Γκουντούφα. Moto shower πλυντήριο μοτοσυκλετών Last edited by clear; 21-07-2010 at 08:45. |
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ τις αγάπες μου θέλω να τις χαϊδεύω μόνος μου….
Σαν τον εαυτό σου δεν θα την προσέξει ΚΑΝΕΙΣ! |
|
|
|||
|
|||
|
Μιας και εχουν περασει αρκετοι μηνες, το παλικαρι στην Φραντζη ειναι ακομη εκει για το πλυσιμο των μωρων μας ? Δεν χρησιμοποιει πιεστικο για το πλυσιμο , ετσι?
Ξερει κανεις ενα πλυντηριο μηχανων στη καισαριανη το dirty moto wash αν κανει καλη δουλεια? Βοηθηστε συνφορουμιτες γιατι μεσα στην εβδομαδα λεω να της κανω το πρωτο της μπανακι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Πλάκα πλάκα έχω φύγει πολλές φορές άπλυτος μια και δεν μπορούσα να περιμένω πολλές ώρες.(την 1200 δεν έχω καταφέρει να την πάω )Βασικά την πλένω μόνος αλλά θέλω να την πάω για να μου κάνουν ανάμεσα από τις ψήκτρες των κυλίνδρων . θα καταλάβω την διαφορά? θέλω να γίνουν σαν καινούργιες!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Απόσυρση μοτο | vpentza | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 29 | 25-09-2009 21:46 |
| Αμεση αγορα μοτο | vpentza | Ζήτηση | 27 | 01-09-2009 11:24 |
| U2 360 TOUR Veltins Arena 3/08/2009 ....επιτελους με τα χαρτακια στο χερι! | ΙoannisPanagiotidis | Διάφορα | 23 | 16-08-2009 23:02 |
| ηρθε επιτελους o #1!!! | psyxanwmalos | Καλώς ήλθατε | 18 | 25-03-2009 21:56 |
| Kυριακάτικη μοτο-απόδραση!!! | vtheo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 34 | 06-03-2009 20:49 |