![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Μετά λύπης διαβάζω όλα έχουν συμβεί αυτές τις μέρες και δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα το γιατί!!!
Διαμάχες για προσφορές γίνονται μέχρι και στην καθημερινότητά μας για πολλά θέματα και διαφορές τιμών αλλά δεν φτάνουμε σε δικαστικές διαμάχες, αλλά προσπαθούμε να το λύσουμε όμορφα και με τα λόγια!!! Θέμα διάθεσης τον στοιχείων μας δεν υπάρχει περίπτωση να γίνεται, καλύτερα να αναλογιστούμε ότι μόνοι μας τα δίνουμε!!! Το θέμα ότι δεν έχει κάποιο μέλος BMW και είναι μέλος μου δείχνει ότι για κάποιο λόγο κάτι το κρατάει εδώ μέσα!!! Εδώ και καιρό πλέον μέλος, όταν ήρθα σε αντιπαραθέσεις με το Νίκο και το Δημήτρη πραγματικά έμεινα έκπληκτος από το πόσο ήρεμοι είναι, πόσο σφαιρικά βλέπουν τα πράγματα και καμιά φορά βάζουν και νερό στο κρασί τους για να μην δημιουργήσουν εικόνα ότι παίρνουν το μέρος μιας πλευράς!!! κ.Ναπολέων θεωρώ ότι η στάση απέναντι σε μια μεγάλη παρέα που έχει δώσει κάτι παραπάνω απ την καρδιά της και την ψυχή της είναι λάθος!!Δεν ξέρω αν μετράει, αλλά η γνώμη μου είναι πως θα είναι καλύτερο και για τις 2 πλευρές να λήξη!!! Πάντα φιλικά Στέφανος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχε χαρη που χει μπλεξει με ατομα σαν τους αφους Δουριδα που δεν εχουν καμια προθεση ν αρχισουν τις αγωγες σε εξυπνακιδες μελη για συκοφαντικη δυσφημιση κ σ αυτον κ στους αλλους τους καλοθελητες τον βασιλια με τον κουμπαρο του να τους φυγει ο κωλ0ς να πληρωνουν τα μαλιοκεφαλα τους για τις ανιποστατες μ@λακιες που λενε εδω μεσα απο περυσι για τις ομαδικες...λες κ αυτοι μιλησανε με το θεο κ τους τα πε ως εχουν τα πραγματα... κ ολοι οι υπολοιποι τρωμε κουτοχορτο κ ηρθαν οι σωτηρες να σωσουν 7000 μ@λακες που μας κοροιδευουν....
......σα δε ντρεπομαστε λιγο λεω γω... μεγαλοι ανθρωποι που φοραμε υποτιθεται παντελονια.....κ αν δεν εχουμε κατσει κ φαει κ πιει μαζι....ντροπη σας! Κ κατι αλλο...αιτηση διαγραφης δεν ειχε κανει ουτε ο πιο ξεφτυλας εδω μεσα....αιτηση διαγραφης?????ελεος!!! Οι Κυριοι...οπου νιωθουν ανεπηθυμητοι περνουν το καπελακι τους κ φευγουν...δεν καθονται να ανακοινωνουν ηρωικες αποχωρησεις!!!αυτα ειναι ρομπιλικια κ ξεφτιλικια! Τα σεβη μου κ φιλικα προς ολους ασχετα απ τον τονο! sent from my galaxy S2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε τι έχασα 5-6 μέρες που είμαι στα βουνάααα!!!!! Αρχικά δεν πίστευα την εξέλιξη, με τίποτα! Ξεκίνησα να "ψάχνω" το θέμα τις τιμής ελαστικών κλπ, κάπου το "έχασα" με την αντιπαράθεση Νάπο-Πασχάλη (δε με νοιάζει κιόλας, άντρες είναι ας τα βρουν με χίλιους τρόπους μεταξύ τους) και μετά έκατσα να παρακολουθώ άναυδος..... Έχει δίκιο ο Ευτύχης που αναφέρεται στου ς ανθρώπους και τα 'κουμπιά" τους, αλλά ο Ναπολέων το παράκανε. Μεγάλη κουβέντα είπε ο Λάκης, για τη συγνώμη και την παραδοχή του λάθους!!!! Είναι για μένα οδηγός σ' αυτή τη ζωή. Δυστυχώς δεν το βλέπουν όλοι έτσι και διεκδικούν το αλάθητο.... ![]() +1200 και βάλε στο giamil, γιατί στην τελική έτσι είναι! Η ζωή συνεχίζεται ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνώ απόλυτα με τον ortho και τον tzima
Πάνω στον θυμό σου κατηγορεις και προσβάλεις πολύ κόσμο και είναι κρίμα. Και με τις γυναίκες μας όταν τσακώνομαστε θέλουμε να τις χωρίσουμε, αλλά τις αγαπάμε και δεν κάνουμε χωρίς αυτές !!! Κρίμα να λέγονται πικρόχολα με τέτοιες αφορμές ΓΙΑ ΤΑ ΛΆΣΤΙΧΑ ; ; ; Άστο ρε Ναπο να πάει στο καλό. Δεν αξίζει το κόπο. Εξακολουθώ να σε συμπαθώ και να θέλω να πιούμε καφεδάκι παρέα να περάσουμε καλά με πειράγματα, άστεία έτσι όπως μοναδικά εσυ ξέρεις. . Α ρε admins τι τραβάτε και εσείς σε αυτή την τεράστια παρέα είμαστε για ψυχοθεραπείας όλoi μας. Χαράς την υπομονή σας. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ρε Ναπο σε είχα για τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του φόρουμ μιας και δεν σου προσέφερε καμία γνώση για το "ματρακα"(ΧΑ ΧΑ) σου.Ησουν ίσως ο μοναδικός χωρίς BMW με τόσο ενεργή συμμετοχή. Αρα για άλλους λόγους ζουσες τόσα χρόνια εδώ μέσα.Σιγουρα δεν ζουσες για τις τεχνικές γνώσεις που σου προσέφερε. ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
δεν το κλειδωνετε λεω εγω...!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΟΧΙΙΙ!!!
![]() Και να πάει στράφι η ψυχοθεραπεία; ![]() Πραγματικά, δεν φανταζόμουν τέτοια εξέλιξη . . . αν και με στΑναχωρίθκα, εύκολα το θεωρώ ''αστείο'' . . . Στάλθηκε από μούγκαΦον, πινοντας κρύα μπίρα στην πλατεία μενεμένης , λίγο μετα από την επιστροφή μου και έχοντας περάσει ενα ΤΈΛΕΙΟ τριήμερο με αδερφικους και πραγματικούς ΦΙΛΟΥΣ. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα επίμαχα σημεία στα ποσταρίσματα που, ασ'το πούμε προκάλεσαν, όλη αυτή την "φασαρία". Το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι το ότι πρόκειται 100% για παρεξήγηση από την πλευrρά του Νάπο. Δεν δέχομαι ότι το έκανε με δόλο, ούτε με διάθεση να προκαλέσει πρόβλημα στο forum. Όλοι άνθρωποι είμαστε, και πρώτος εγώ δηλώνω ότι έχω δημιουργήσει κάνα δυο φασαρίες εδώ μέσα, χωρίς κάποιον σοβαρό λόγο. Λίγο οι καταστάσεις που ζούμε, λίγο η άνοιξη (
![]() Όσο αφορά στο θέμα των ελαστικών, είναι προφανές ότι κάπου έγινε παρανόηση. Ή από την μεριά του Νάπο, ή από την μεριά του εμπόρου.Την περασμένη εβδομάδα, τσακώθηκα με την γυναίκα μου για παρόμοιο λόγο. Είπα τιμή σε έναν πελάτη για έναν φακό για τα γυαλιά του, ενώ αυτός ήθελε να αλλάξει και τους δύο. Όταν ξανάρθε στο μαγαζί και μίλησε με την γυναίκα μου, εννοήτε "κλώτσησε" για την τιμή που του είπε αυτή. Καταλάβαμε το λάθος και φυσικά φτιαξαμε τα γυαλιά στην τιμή που είχα πει εγώ. Δηλαδή πλήρωσε ένα και πήρε δύο. Τυχερός αυτός, ας πρόσεχα εγώ... ![]() Το θέμα telemarketing, πραγματικά δεν το κατάλαβα... Τα στοιχεία σου, αγαπητέ Νάπο, υπάρχουν στο προφίλ σου. Κινητό και σταθερό τηλέφωνο καθώς και ονοματεπώνυμο και τόπος κατοικίας. Όποιο μέλος θέλει, μπαίνει και τα βλέπει. Πως τα πούλησαν λοιπόν οι admins??? Παρεξήγηση νούμερο 2 λοιπόν... ![]() Τώρα για το σβήσιμο προσωπικών μηνυμάτων, τι να πω... Τεχνικά ΔΕΝ γίνεται, εκτός κι αν τα παιδιά προσέλαβαν χάκερς για να σβήσουν αυτό που ο ίδιος ποστάρεις ΚΑΙ σε κανονικό μύνημα και ΟΧΙ pm. Μήπως ήθελες να πείς ότι σου έσβησαν μύνημα και όχι pm? Πραγματικά δεν ξέρω τι να υποθέσω. Παρεξήγηση νούμερο 3... ![]() Δεν σου κρύβω ότι πραγματικά έχω στεναχωρεθεί πολύ από την στάση σου. Είναι μία ευκαιρία όμως να βγεις και να πεις: Οκ μάγκες, έκανα λάθος. ΣΥΓΝΩΜΗ. Στα μάτια μου, και πιστεύω στα μάτια όλων, θα είσαι ο πρώτος "μάγκας". Γιατί, μαγκιά και αντρισμός είναι να έχεις τα "καρύδια" να το παραδέχεσαι και όχι να κάνεις "γαργάρα" το λάθος και να συνεχίζεις στον λάθος δρόμο. Και επιδή πιστεύω ότι ο Νάπο, και άντρας είναι και "καρύδια" έχει, σε περιμένω να κάνεις το πρώτο βήμα. Και μετά, έχεις τον λόγο μου, θα έρθω Πρέβεζα να πιούμε τσιπουράκι και να τα πούμε από κοντά. Είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβεις και ΔΕΝ θα με κάνεις να πιστέψω ότι δεν άξιζες την συμπάθεια μου. Φιλικά, Λάκης. |
![]() |
|
|