07-06-2013, 15:16
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ 5ΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Εγώ πάω πάσο, πείστηκα.
Φυσικά μπορείς και να τη βγάλεις και με 500 και με 400, μετά βέβαια δε μιλάς για ζωή....
|
εξαρταται Γιαννη πως βλεπει την ζωη καποιος.............
εξαρταται επισης τι ζουσε εχθες και ποσα απο αυτα ειναι διατεθειμενος να παραμερισει/ξεχασει για να ζησει σημερα.............
Εξαρταται επισης κι απο την ικανοτητα του να διακρινει τι πραγματικα χρειαζεται στην ζωη αυτη........
Απόσπασμα:
και φυσικά Γιώργο δε μπορώ να πιστέψω ότι με τα πολλά λεφτά που έπαιρνες πριν την ανεργία δεν είχες στην άκρη ώστε να αγοράσεις παπούτσια για το παιδί που δε θα του καταστρέψουν τα πόδια. Κι όσον αφορά εμένα, προσωπικά δε με ενδιαφέρει από που είναι τα ρούχα μου, για το μωρό όμως δε θα ρισκάρω ούτε για πλάκα δερματίτιδες, αλλεργίες ή να του καταστρέψω τα πατουσάκια τώρα. Κι εγώ έχω πάρει πολλά ρούχα από γνωστούς και φίλους για το μωρό, ακόμη και παπούτσια από τον ανηψιό μου. Οσο για τις πάνες, δοκίμασα αρκετές, κατέρηξα σε αυτές που δεν ερεθίζουν το δέρμα του. ....
|
Φυσικα κι ειχα αλλα κι εχω λεφτα στην ακρη να την κανω βασιλισσα....δικα της ειναι εξαλλου. Αλλα παπουτσια που καταστρεφουν τα ποδια και πανες που κανουν δερματιτιδες.....ειναι υπερβολες. Εγω θα σου ελεγα δοκιμασε..........δοκιμασε μια φορα με τις πανες, ειναι ψυχολογικο το περασα κι εγω. Πριν την μικρη δεν φορουσα ποτε τιποτα κατωτερο του artisti, prince oliver, armani......η αντιληψη περι ακριβου και καλου και η δουλεια βλεπεις. Τα ρολογια μου παντα ηταν tag Heuer αλαλξα 5-6 απο δαυτα, μιλαμε για 1000ε το λιγοτερο το καθενα.
Μετα γνωρισα την γυναικα μου, εβαζα στοιχημα οτι τα ρουχα της ηταν τουλαχιστον της Sarah αντε της Rebecca Bleu τοσο ομορφα ηταν κι ακριβα φαινοταν. Ηταν ολα απο το ''ασπρο-μαυρο'' και την Αγ.Βαρβαρα.
Μετα ''τολμησε'' να μου κανει δωρο ενα ρολοι, ενα φτηνορολογο κατα την δικη μου αντιληψη, εναν χρονογραφο της cronotech.
Τα ρουχα της Φωτεινης του τοτε θα τα φορεσει και η κορη μου οταν θα μεγαλωσει και γινει θεογκομενα οπως η μανα της. Το δε ''φτηνορολογο'' εχει αποδειχτει και ομορφοτερο και αξιοπιστοτερο των Tag και μαλλον εγω θα ''φυγω'' πριν απο αυτο.
Ματαιοτης φιλε Γιαννη.......ετσι μας εμαθαν........το θεμα ειναι αν μπορεις να ξεφυγεις απο αυτο το ψυχολογικο στρεσσ που σε υποβαλουν με τις δερματιτιδες κ.α. και τα π.χ ''pumpers'' και να τα κανεις κατι αλλο κατα πολυ φθηνοτερο.
Εδω εμαθα οτι μπορω να ξυριζομαι με 4,5ε τα 4 ξυραφακια (ανταλακτικα οχι μιας χρησης), να αγοραζω εξαισιο κι επωνυμο αφρο gel με 1,90ε και να βουρτσιζω τα δοντια μου με επωνυμη οδοντοκρεμα 1,5ε.........Ξερεις φανταζομαι ποσο στοιχιζουν τα 5 ξυραφακια της Gilette, ο αφρος της και φυσικα οιμοδοντοκρεμες στα Super markets....στην ανεργια τα εμαθα αυτα Γιαννη κι ειδα οτι μπορω να ζησω πολυ φθηνοτερα απο οτι ζουσα με την ιδια ακριβως ποιοτητα.
Απόσπασμα:
Α! ούτε κι εμείς τρώμε κρέας κάθε μέρα, ούτε το παιδί. 
|
και πολυ καλα κανετε, ψαρακι το καλυτερο και φτηνοτερο πια.
Απόσπασμα:
Οσο για τον παιδίατρο..... απλά θα πω ότι πέρσυ και μόλις χρόνισε, τσίμπησε ανεμοβλογιά, το πιό πιθανό από την επίσκεψη στον παιδίατρο για εμβόλιο. Το νοσοκομείο φίλε είναι για τα σοβαρά, και για το ΙΚΑ.....
|
εμεις γιαννη πηγαιναμε και παμε στο ΙΚΑ σε συγκεκριμενο γιατρο, ποτε δεν ειχαμε προβλημα και ποτε δεν κλεισαμε ραντεβου.......ποτε δεν δωσαμε χρηματα.........εχουμε βεβαια και τον γιατρο του Παιδων αν χρειαστει.
Απόσπασμα:
Τέλος πάντων γνώμη σου και γνώμη μου και λυπάμαι που ίσως ανέβασα τον τόνο. Καθένας πράττει όπως νομίζει καλύτερα. Οι υπερβολές εκατέρωθεν απλά υψώνουν περισσότερο τα τείχη....
|
Μπα, μην τρελαινεσαι συζητηση κανουμε........
Last edited by GeorgeP; 07-06-2013 at 15:26.
|