![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Το ολο συνολο δοκιμαστηκε πολυ επιπολαια με μια μικρη βολτα μεχρι τη σαμαρινα. Ενα σφιξιμο λοιπον για τη λειτουργικοτητα και κυριως την αξιοπιστια του ολου πειραματος την εχω καθ ολη τη διαρκεια του ταξιδιου. Ο μικροτερος δισκος και κυριως η μονοπιστονη δαγκανα δεν φρεναρουν αλλα ειπαμε 80 απο το πρωι ως το βραδυ αυτο δεν με πειραζε. Το νεο φαναρι δεν ηταν συμμαχος στη μυωπια μου καθως εφεγγε πολυ λιγοτερο αλλα το μεγαλυτερο μεγεθος του φρεεγουιντ σε σχεση με το ντι αρ μου εδιναν μια απιστευτη σταση στην ορθια οδηγηση.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πισω στο μπαγιαχονγκορ ξανα. Φρεσκος καθαρος ανανεωμενος μετα την 24ωρη αναπαυλα με το μηχανακι πλυμενο και το ηθικο στα υψη. Κανονας πρωτος: η επομενη μερα απο αυτην που βρηκες καλο ξενοδοχειο εκανες μπανιο επλυνες τα ρουχα σου και ευχεσαι να παραμεινεις σε αυτη την κατασταση οσο περισσοτερο γινεται ξεκιναει με δημοσια εργα ευρειας κλιμακας. Και πριν φτασει το μεσημερι εισαι στην ιδια περιπου κατασταση με αυτην που ησουνα το προηγουμενο βραδυ. Ο δρομος παντως για το αρβαιχιιρ ειναι ενας πολυ καλος ολοκαινουργιος δρομος (τα εργα τελειωνουν), ικανος να σου δωσει μια καλη εικονα της μογγολικης στεπας χωρις να εισαι υποχρεωμενος να κοπανιεσαι για ενα τετραημερο.
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετα το αρβαιχιιρ ειναι η διασταυρωση για το αξιολογο βουδιστικο μοναστηρι του ερντεν ζουου. Ο δρομος ειναι απο αυτους τους ασφαλτινους που οι τοσες λακκουβες σε κανουν να ευχεσαι να ηταν χωματοδρομος, θα πηγαινες γρηγοροτερα. Τα εργα βελτιωσης που γινονται με αποθαρρυνουν και λιγο μετα κανω μεταβολη κι επιστρεφω. Θα επισκεφτο το μοναστηρι γκανταν στην πρωτευουσα. Ε δεν θα εντρυφησω και στο βουδισμο κι ολας...
|
|
|
|||
|
|||
|
Καθ οδον για ουλαν μπατορ στη μεση του πουθενα και χωρις καμια εξηγηση υπαρχει μια ομαδα αμμολοφων ενα καθαρα ερημικο τοπιο ικανο να δωσει αρκετα εντυπωσιακες φωτογραφιες. Να μην δουλευομαστε η αληθινη ερημος γκομπι ειναι πολλα χιλιομετρα νοτιοτερα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν φταιω εγω παιδια το ιντερνετ ειναι χαλια σημερα ολο πεφτει. Εγκαταλειπω για σημερα, αυριο παλι
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
τον νου σου στον δρομο για ασφαλη επιστροφη και εμεις εχουμε υπομονη για περιγραφες, φωτο και πληροφοριες. καλη συνεχεια
|
|
|
|||
|
|||
|
Νίκο δώσε στον λαό σε περιμένουμε πως και πως να μας τα πεις από κοντά
Δύναμη λέμε !! Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
..... μας κολλησες ολους στους υπολογιστες!!!!! Καλο δρομο να εχεις!!
|
|
|
|||
|
|||
|
![]() |
|
|