![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Σου εύχομαι καλό ταξίδι και καλή επιστροφή.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πηγή τρελής έμπνευσης η νοσοκόμα...
Τι απίστευτες φωτογραφίες είναι αυτές;; Να υποθέσω ότι μιά νοσοκόμα και μια Nikon D600, είναι το 1ο σκαλοπάτι μιας καινούριας καριέρας;; ![]() Πάμε λίγο στα σημαντικά.. Επειδή, βλέπω τα γεροντάματα να έρχονται με ιλλιγιώδη ταχύτητα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω το μεγάλο βήμα στη ζωή μου.. Κε Νίκο μια πολύ σημαντική ερώτηση για σας, που έχετε μακρόχρονη εμπειρία στο θέμα.. Ποιος είναι ο ιδανικός τύπος γυναίκας - συζήγου, για να με γηροκομήσει;; Περιμένω με αγωνία την απάντηση.. Καλή συνέχεια στο ταξίδι σας.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε αν πρόκειται να περιμένεις την ώρα της γηροκόμησής σου κανόνισε την πορεία σου. Να έχεις κάνει καλή σερμαγιά κοινώς μπαγιόκο. Μην σε απασχολεί τίποτα τότε θα τις βλέπεις όλες ως ιδανικές συζύγους. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο Νικόλα.....καλή συνέχεια και περιμένουμε με αγωνία κι αλλες περιγραφες και φωτο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειπα κι εγω γιατι χαθηκες!! Εκει που ειναι οι λαμπες του RT χρειαζονται λεπτα χερια νοσοκομας, οποτε φθηνα ηταν τα ...εργατικα!! Καλη συνεχεια Νικολα, περιμενουμε κι αλλες φωτο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Συνονοματε, ολα να κυλησουν οπως τα ονειρευτηκες κι ακομα καλυτερα...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kαλή συνέχεια Νικόλα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα αν δε τρεχεις σε 5 ημέρες σε φτάσαμε
|
|
|||
|
|||
![]()
Kανονισε παιχταρα μου να μην εισαι την σωστη ωρα στο σωστο σημειο και δεν σε ξεπλενει ουτε ο...Dettifos!
![]() |
![]() |
|
|