![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Τρία χρόνια δε φάνηκε κανείς από τα μέρη μας. Τώρα που έχουν εκλογές έρχεται για να πει στους Γερμανούς ψηφοφόρους ότι η Ελλάδα πετυχαίνει τους στόχους του μνημονίου. Όσον αφορά το θέμα, θα συμφωνήσω με τον GeorgeP. Μια μέρα είναι, πάει καλιά. του. Μισητός ναι, αλλά οι δικοί μας δεν έκαναν ούτε κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αλλά αυτό ανήκει σε άλλο νήμα....
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Αρκετα πριν από τον κ. Σόιμπλε βρέθηκε στην Αθήνα κι ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανιας Γκίντο Βεστερβέλε ![]() Στα υπολοιπα συμφωνουμε κι ας ανηκουν,σωστα, σε αλλο νημα.
|
|
|
|||
|
|||
![]() Παρτε και μια φωτο απο τον καρεα....στο υψος τοθ βυρωνα:what: Στάλθηκε από Λελοφον |
|
|
|||
|
|||
|
ΆΝΤΕ ΠΑΛΙ...............................μου αρέσει που προσπαθείτε να αποδείξετε τα αυτονόητα απαντάτε του.................και θα του βγει σε καλο
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας .....οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας .........οι Γερμανοί ειναι φίλοι μας......ανέκαθεν ήταν φίλοι μας. Πως τον ειπαμε τον ανάπηρο?...........@@@@@@@@@@@@@@@@@@
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
..........................................................................και πολλά είπα
|
|
|
|||
|
|||
|
Άρθρo 11
1. Oι Έλληνες έχoυν τo δικαίωμα να συνέρχoνται ήσυχα και χωρίς όπλα. 2. Mόνo στις δημόσιες υπαίθριες συναθρoίσεις μπoρεί να παρίσταται η αστυνoμία. Oι υπαίθριες συναθρoίσεις μπoρoύν να απαγoρευτoύν με αιτιoλoγημένη απόφαση της αστυνoμικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τoυς επί− κειται σoβαρός κίνδυνoς για τη δημόσια ασφάλεια, σε oρισμένη δε περιoχή, αν απειλείται σoβαρή διατάραξη της κoινωνικooικoνoμικής ζωής, όπως νόμoς oρίζει. http://www.hellenicparliament.gr/Use...5/SYNTAGMA.pdf Καλώς ή κακώς,ευτυχώς ή δυστυχώς αυτά προβλέπονται από το Σύνταγμα και οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις και η απαγόρευσή τους και τα μέτρα ασφαλείας,αν και όποτε κρίνεται αναγκαίο. Κατά την γνώμη μου ,για τον συγκεκριμένο ,δεν αξίζει μία, για τον λόγω ότι έχει προσβάλλει κατ'επανάληψη τον Ελληνικό Λαό και όπως έγραψε και ο Θοδωρής,πρόκειται για έναν τυχαίο Υπ.Οικ. τίποτε άλλο,αν κάποιοι τον έχουν αναγάγει σε Θεό και δεν εννοώ εδώ μέσα, αλλά τους δουλοπρεπής, κατά τα άλλα κυβερνώντες που δεν έχουν το σθένος να αρθρώσουν ούτε μία λέξη για τις προσβολές προς τον λαό τους δεν τρέχει μία,συνηθισμένα τα βουνά απ'τα χιόνια. Last edited by f1shf1nder33; 18-07-2013 at 16:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Και να συμπληρωσω,
Αποκλεισαμε την γυρω περιοχη απο μοτο και αυτοκινητα (προφανως για παγιδευμενα οχηματα). ΟΚ Απαγορευσαμε και τις διαδηλωσεις. ΟΚ Αντε να το 'φαω' κι αυτο. Το μετρο και το τραμ ΓΙΑΤΙ γ@%^%$#$ το κερατο μου δεν σταματαει στο Συνταγμα απο τις 09:30 αφου η επισκεψη θα γινει στις 16:00? ![]() Γιατι πρεπει να περπαταω απο την Ακροπολη ή την Ομονοια μεχρι το Συνταγμα? Και καλα εγω ειμαι νεο παιδι (λεμε τωρα) αλλα οι ηλικιωμενοι ή οι καημενοι οι τουριστες, που ολοι καιγονται γι αυτους, τι φταινε? ![]()
|
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|