![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Μαριε, μάλλον δεν στα παν καλά τα γραμματα
![]() Περίμενε πρωτα την απάντηση της μαμάς.... εγώ πως ![]() (ενω είχα το πρώτο άκουσμα γύρω στις 40.000) κ αφού αλλαξα & τα 4 ρουλεμανακια στο κιβώτιο......κατόπιν συμβουλης του μηχ. ![]() έχω πλήρες εγγύηση 2 χρόνων!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μάλλον δεν πατάω σωστά τη μίζα... Σε άλλους που οδηγουν αργα χτυπά στις βαλβίδες και σε άλλους που οδηγούν γρήγορα στο press direct... Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ομοιοπαθής ![]() Πάμε με τη σειρά. -Δεν υπάρχει τόσο νωρίς ή αργά δυστυχώς.Εμένα το έβγαλε στα 22.000 χλμ ![]() -Η διαδικασία δυστυχώς που ακολουθείται είναι η εξής:λύσιμο της μηχανής,φωτογραφίες τα επίμαχα σημεία,αποστολή Γερμανία και μετά από λίγες μέρες η απάντηση. 2 οι επιλογές.Ή καλύπτει η BMW και την βγάζεις καθαρή μόνο με την εργασία (και αυτή μειωμένη),ή αρνητική απάντηση και ......... ![]() ![]() ![]() Οι φώτο δυστυχώς βγαίνουν και στέλνονται με το μηχανάκι λυμένο.... Στην motion n style που είχε αναλάβει ο Θανάσης το πρόβλημα μου,κόστισε περίπου 200-250 ευρώ η μειωμένη εργασία..... Που έχεις την μηχανή? |
|
|||
|
|||
![]()
Και κάποιες λεπτομέρειες που παίζουν ρόλο.
Τις φώτο καλύτερα να τις στείλει ο εξουσιοδοτημένος μαζί με όλο το ιστορικό της μηχανής. ΠΡΕΠΕΙ να έχεις κάνει όλα τα σέρβις σε εξουσιοδοτημένο αλλιώς δεν.... Έχω το τηλ. στο προφίλ,πάρε όποτε θέλεις για να μιλήσουμε.... ΥΠΟΜΟΝΗ φίλε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σε καποιο παλιο ποστ ( http://www.gsforum.gr/f25/strip-teeeeeeeeaze-16730/ )υπαρχει ολη η αποσυναρμολογηση φωτο προς φωτο που χρειαζεται για να φτασει κανεις στο επιμαχο ανταλλακτικο, αλλα δεν εμφανιζονται πια οι φωτογραφιες...
Πραγματικα πρεπει να αποσυναρμολογηθει η μιση μοτοσυκλετα! |
![]() |
|
|