![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ανοίγεις δρόμους άντε να δούμε
Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μα ειναι μονοδρομος η επισκευη του αξονα.....ποτε δεν πας για καινουργιο......το σωμα δεν παθαινει ποτε τπτ το 80% την ακουει ο σταυρος.........Εχω επισκευασει πολλους ολα αυτα τα χρονια στην δουλεια μου......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
εαν θες κατι μου το στέλνεις με το κτελ παω το περνω και το παω στην ιδια εταιρεια που το εχει παει το παλικάρι......δλδ.........μπορώ να σε εξυπηρετησω εαν χρειαστεις κατι.......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πάντως σε ευχαριστώ Sent by george via Tapatalk |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
που την ψαχνεις και βοηθας εστω και με τις ζημιες σου
παντως δεν νομιζω να στοιχησει οσο ο καινουργιος και η σιγουρια που θα εχεις θα ειναι μεγαλυτερη απο το να εβαζες εναν μεταχοιρηζμενο εγω υπολογοιζω γυρω στα 150ευρω |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλε σε ευχαριστουμε για τις πληροφοριες, και εγω με την σειρα μου θελω να σε ρωτησω κατι, ειχες σημαδια η ενδηξεις οτι θα σπασει ο αξωνας? Ακουγες καποιον θορυβο πριν? Η ετσι ξαφνικα σταματησε η μεταδωση?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εαν δεν το προλαβεις και σου διαλυση θα το καταλαβεις απο τους εντονους κραδασμους που θα εχεις.........Ειναι πολυ εντονοι οι κραδασμοι...........
Εαν τωρα τον βγαλεις για προολιπτικο έλεγχο εαν εχει προβλημα θα το καταλαβεις στα χέρια σου που θα κανει σκαλωμα θα κολλαει.......... |
![]() |
|
|