![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Κοιταγα το βιβλιαρακι για το επομενο σερβις και ειδα μια σημειωση στο τελος για αλλαγη τακακια στα 72000 χιλ.. Η εγγραφη ηταν σε χωρο ααχετα απο εκει που γραφονταν τα σερβις. εγω ειχα στο λοντερ 58000 χιλ. Παρατηρησα καλυτερα καο ειδα οτι λειπανε σελιδες απο το βιβλιαρακι. Προφανως γραφανε ολα τα σερβις. Το τελευταιο σερβις το πλαστογραφησε. Πηρα τηλεφωνο στο συνςεγειο που εκανε σερβις και μου τα ειπε ολα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
)R1200GlamorusSpecial |
|
|
|||
|
|||
|
Τώρα ανακαλύψαμε την Αμερική? Είναι γνωστό ότι γίνονται φουστιές στην αγορά μεταχειρισμένου. Είναι γνωστό ότι δεν υπάρχουν χιλιόμετρα όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο, ότι είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κοιτάμε.
Απόλαυσε το αυτοκίνητο που αγόρασες χωρίς να σε ενδιαφέρουν τα χιλιόμετρα και κυρίως χωρίς να βάλεις τον εαυτό σου σε κοστοβόρες και ψυχοφθόρες νομικές περιπέτειες που δεν αξίζουν τον κόπο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Σκέφτεσαι - σαν πρώτο βήμα - να κάνεις ένα τηλεφώνημα στον πωλητή ???
Όχι πως θα βγει κάτι, αλλά έτσι ... για το γ@μώτο ...
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Συνεπώς ο ιδιοκτήτης μου λεέι οτι δεν μπορεί να με βοηθήσει ενώ ο πωλητής δεν σηκώνει τηλέφωνα, και μέσω του ιδιοκτήτη με ενημερώνει οτι για το θέμα έχει δικηγόρο. |
|
|
|||
|
|||
|
πανο η αξια του αυτοκινητου δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλη, τα δικαστικα εξοδα αν τα μετρας σχετικα ψηλα, η εκβαση αμφιβολη, ο χρονος αυτης αρκετος και αν στο διαστημα αυτο κυρηξει και μια πτωχευση αστα να πανε.
αν δεν εχεις προβλημα με το αυτοκινητο ξεχνα το για την ηρεμια σου.
|
|
|
|||
|
|||
|
Το θέμα ειναι μπορείς να αποδείξεις οτι το έκανε ο ιδιοκτήτης? ο έμπορος? γιατι αν δε μπορείς ίσως ισχυριστούν οτι το έκανες και εσυ μονο με μαρτυρία κάποιου απο το συνεργείο ( αν δε το έχουν κάνει εκείνοι ) μπορείς να πετύχεις κάτι και αυτο για απάτη που δε είμαι σίγουρος τα αποτελέσματα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πριν κάνω οτιδήποτε, πήρα βεβαίωση από το συνεργείο , έχω τον έλεγχο αγοράς από την SKODA, που αναγράφει τα κατεβασμένα χιλιόμετρα και έχει ημερομηνία πριν την μεταβίβαση. Νομίζω ότι το δικαστήριο το έχω σιγουράκι. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιαυτο κρατα μικρο καλαθι......... αν θελεις να κανεις σωστη δουλεια μαθε αν υπαρχει Δημοσια υπηρεσια που να ασχολειται με τετοιες υποθεσεις. Συνηθως εναι το Πολυτεχνειο....... π.χ. μπορει να αποτανθει καποιος στο πολυτεχνειο ¨η σε καποια υπηρεσια συνδεομενη με αυτο για παραχωρηση μηχανολογου πραγματογνωμονα για το ανπ.χ η βλαβη στο σαζμαν της GS1200 ειναι αστοχια υλικου ¨η λαθος χειρισμος......εκδιδουν πιστοποιητικα τα οποια ειναι ισχυροτατα στο δικαστηριο. Δεν γνωριζω ομως την διαδυκασια...... Οταν το πουλησεις πες την αληθεια στον αγοραστη παραλειπονας ολη αυτην την ιστορια. Πες του οτι εσυ κατεβασες τα χιλιομετρα για ψυχολογικους λογους ¨η καλυτερα φερτα εκει που κανονικα ειναι!!!!!! εξαλλου 100,000κμ δεν ειναι πολλα........ Η ECU κραταει τα πραγματικα κμ μεσα της πραγμα το οποιο μπορεις να επικαλεσθεις στον νεο αγοραστη. αυτη ειναι η δικη μου συμβουλη....... |
|
|
|||
|
|||
|
Το πήρες πριν δύο χρόνια, απ ότι καταλαβαίνω το αυτοκίνητο είναι απροβλημάτιστο, που πας να μπλέξεις τώρα.
|
![]() |
|
|