![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
θα ρίξω στο μοτόρι, Θα έχω φίνα μυρωδιά κι ας μου τα φαν´ οι μαστόροι.... Γιατί εν τέλει νόημα έχει η καβάλα με ακετόνη ή χωρίς εμείς πάμε και γι άλλα....... -------- Και τώρα εγώ προς το παρόν, σας χαιρετώ να αριβάρω προσπαθώ, το ένσημο τη σήμερον να βάλω το αφεντικό αδημονεί να του χορέψω...μπάλο ! Last edited by vpentza; 03-10-2013 at 10:42. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπαίνω να δώ για
τ'ασετόν, να δώ πληροφορίες, μα το Thead ετούτο έγινε μαντιναδοιστορίες, βλέπω ταλέντα διαλεχτά, αλλους να προσπαθούνε, και αλλους απλα τη γνώμη τους, να θέλουνε να πούνε, μιας και παντα μου αρεσε ,τα στεγανά να σπάω, θα σας επω τραγουδιστά, το ασετόν το πάω ,το πάω για την γκόμενα,τα κάλη της να παίρνω, το πάω για ξεβαφτικό αν δεν τα καταφέρνω ![]() τωρα για τη χοντρουλα μου, στου ασετον το λάσο θαρρώ πως ενσυνείδητα εγώ θα πάω πάσο ![]() βέβαια για το σκούτερ μου,θαρρω θα δοκιμάσω και να μαστε ολοι καλα,τα νέα θα σας γράψω. Απιρανθε συνέχισε, το φορουμ να πριζώνεις, να μπαίνεις και να χαίρεσαι και όλο να καμαρώνεις. |
|
|
|||
|
|||
|
Άσε μωρέ το scooter σου
πρωτοχρονιά να κάνει Κάνε τσι εξυπνάδες σου σε αλλουνού τη ...στάνη Αν δεν ταίσεις τη μοτό με πραγματική μπεντζίνα τα αλόγατα δε θα τα δεις ας είσουν και η ...Ζήνα
|
|
|
|||
|
|||
![]() Σαν να μην εχετ' άδικο δεν είναι για κουτουραδες βάλτε βενζινα στο μοτέρ κι αρχίστε τους παπάδες . Εμένα όμως ως γνωστόν με πιάνει η φαγούρα ίσως να κάνω δοκιμη με φόντο τη.... μουρμούρα
|
|
|
|||
|
|||
|
Με τον Απίρανθο μπροστά,
καινούριο θέμα βλεπω, <<την κερασα με ασετόν>> με κέρασε πακέτο ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το μόνο πρόβλημα με το ασετόν είναι πως θα συμπεριφερθεί με το λάδι της μηχανής, με τις θερμοκρασίες και με τα τσιμουχάκια βαλβίδων, ίσως τα κάψει λιγάκι
![]() Επίσης δε ξέρω αν έχει την ικανότητα να συμπιέζεται χωρίς να αυταναφλέγεται, ίσως βαρέσει μερικά πειράκια ο κινητήρας.. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μόλις του ειπα ότι θέλω ασετον χωρίς νερο, μου είπε ότι το ασετον είναι ένα και χωρίς νερο. Αραιωμενο, είναι αυτο που πωλούν στα μαγαζιά καλλυντικών. Δεν του είπα για πιο λόγο το θέλω, μόνο ότι το ζητά ένας μάστορας. Αμέσως μου είπε "ασε κατάλαβα, θέλει να σου βάλει ασετον στο ντεποζιτο". Για πιο λόγο θέλει να το κάνει αυτο, του είπα. Θέλει να σου ανεβάσει τα οκτανια στην βενζινη, μου απαντησε! Άρα, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του, θέμα προαναφλεξης δεν υφίσταται! ΥΓ (πειράζει που δεν τα έγραψα με στίχους; )
Last edited by BOXER; 04-10-2013 at 02:15. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έτσι το σκέφτηκα και εγώ, αλλά πρέπει να ξέρεις τι ασετόν να πάρεις, μη σου δώσουν καμιά μούφα και κάνεις ζημιά στο μοτέρ. Λοιπόν θα δοκιμάσω 10 ml στο πειραματόζωο, θα του δώσω τσίτα αβανς να δω τι μπορεί να κάνει και θα ποστάρω ..μαντινάδα
Last edited by JohnGS1100; 04-10-2013 at 11:53. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
;Εγω εκει θα κάνω την δοκιμή, στο παπι το αθάνατο και εκει θα μείνω !!!Αυτο με το ασετον δεν το είχα ξανακούσει. Πχ Ναφθαλινες είχα ακούσει απο τους κοντρακιδες, όπως και διάφορα αλλα, αλλα για ασετον ποτε! |
![]() |
|
|