![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θα θυμισω την λυσσαλεα αντιδραση των Εφοριακων μεσω των συνδικαλιστικων φορεων τους αλαλ και την συμπορασταση σε αυτους της ΑΔΕΔΥ (συσσωμοι κατεβηκαν σε απεργιακες κινητποιησεις τοτε), οι οποιοι αντέδρασαν στην εγκατασταση μηχανογραφικου συστηματος και κομπιουτερς για τον ελεγχο και την παταξη της φοροδιαφυγης........εν ετει 1994! Μαλιστα ο Αλεκος ο Παπαδοπουλος, τοτε ΥΠΟΙΚ, ειχε φερει απο την αμερικη υψηλοβαθμα στελεχη του εκει IRS γι ατην παροχη αυτης της τεχνογνωσιας. Φυσικα το IRS εφυγε και ο αλεκος Παπαδοπουλος εξηναγκασθη σε παραιτηση..... ....κι εξακολουθουσαμε να ψηφιζουμε τους ιδιους.......διοτι αυτο θελαμε κι αυτο ειμασταν(-στε)...σημερα πληρωνουμε για ολους. Last edited by GeorgeP; 08-10-2013 at 18:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτή την στιγμή, δικάζουν τα ΜΜΕ. Εγω αυτό έχω καταλάβει. Βλέπω την δικαιοσύνη να είναι προσεκτική, την κυβέρνηση το ίδιο, και το ξεσάλωμα των ΜΜΕ.
Παρουσιάζουν θέματα σαν στοιχεία (π.χ. κάποιος πιστεύει ότι έχουν όπλα, κάποιος άκουσε ότι έχουν πιστόλια), δημιουργούν εντυπώσεις οι οποίες δυσκολεύουν το έργο της δικαιοσύνης. Η δικαιοσύνη πρέπει να παρέμβει, να κόψει ποπούς και να προχωρήσει. |
|
|
|||
|
|||
|
αν και έχει παίξει και σε άλλο θέμα το συγκεκριμένο λινκ νομίζω πως κολλάει μια χαρά και σε αυτό το θέμα!
ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ: Συνδικαλιστής νοσοκομείου με όπλα και μαχαίρια εκβίαζε διοικήτρια νοσοκομείου για 50.000 ευρώ για να μην κάνει απεργία! Μακάρι η δικαιοσύνη να ήταν τυφλή και χωρίς χρωματικές αποχρώσεις πολιτικών κομμάτων! Προς το παρόν πάντως είναι πολύ κοκκινοπρασινομπλέ και με ιδιαίτερα επιλεκτική όραση! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Και συνεχιζουν τσαντιλες μου...και ποσο ξυδι να πιω για να μου περασουν δεν ξερω...
Ιδου τι εγινε με τις λιστες Λαγκαρντ... Τιποτα...πανε για θαψιμο...restart αλλα μονο για τα δικα τους παιδια...ΠΑΝΤΑ... Σκάνδαλο στο ΥΠΟΙΚ με τις λίστες | Πολιτική | Ελευθεροτυπία Τελικα στην επιφανεια μονο οτι βολευει την προκυμενη περιπτωση... |
|
|
|||
|
|||
|
Το βασικότερο προβλημα προέρχεται απο οτι τα βλέπουμε ολα η άσπρα η μαύρα ,
Αν αυτός δε πέτυχε κάτι ειναι ανίκανος αν ο άλλος έκανε ένα βήματακι ειναι θεός ολα στα άκρα ξαφνικά όλοι οι συνδικαλιστές τα περνούν όλοι οι πολιτικοί ειναι διεφθαρμένοι όλοι οι έλληνες ειμαστε κλέφτες και ........όσοι .......ειναι ...... Οταν καταφέρουμε και συνεργαστούμε πρώτα μεταξύ μας αφεντικά με υπαλλήλους ,δημόσιοι υπάλληλοι με πολίτες ,πολιτικοί με ψηφοφόρους .......τοτε ίσως αν καθόμαστε σε μια πλατεία να μην νοιώθουμε ξένοι αλλα φίλοι μεταξύ μας . Και δε ειναι μονο για τα παραμύθια αυτα συμβαίνουν σε πολλές χώρες Last edited by AKIS_21; 09-10-2013 at 18:01. |
|
|
|||
|
|||
|
Μακαρι καποιος σοβαρός να μπορούσε να δώσει απάντηση στην ερώτηση σου χάρη αλλα όλοι επηρεάζονται απο δικά τους προσωπικα τους πιστευω ,απο ιστορικούς μέχρι πολιτικούς που προσδιορίζουν την ιστορία.
Εσυ δηλαδη πιστεύεις οτι οι Γερμανοί πολίτες ήταν όλοι φασιστες και όχι θύματα του χιτλερ ? Οτι οι κάθε ιδεολογίες έχουν τα θετικά τους αλλα και τα αρνητικά τους? Οτι δε υπάρχει έθνος που να μη διεκδικεί τα δικαιώματα του είτε ειναι στη Αφρική είτε στις Ηνωμένες πολιτείες, οτι ακόμα πιστεύουμε οτι δε υπάρχουν λόμπυ ? Η πορεία των λαών όντως μας διδάσκει κάτι οτι το χρήμα δε το μισήσε κανείς Τελικα έχω μεγάλο προβλημα ,,,,,,,, Αλλα που θα παει θα το βούλωσω |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα είσαι επικίνδυνος
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
καλύτερα επικίνδυνος παρά Μαλάκας.
|
|
|
|||
|
|||
|
Tον ρωτησαν κι απαντησε....με τον καλυτερο δυνατο τροπο.......με γνωση και ευχερεια λογου.
Απο αυτην την αποψη συμφωνω....ειναι επικινδυνος. |
![]() |
|
|