![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Τα αφήνω σ΄εσάς τους χεράδες! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Ενδιαφέρεται ένας φίλος μου και μάλιστα ψάχνει καιρό για την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα... Θα τον ενημερώσω και αν θέλει θα σας φέρω σε επαφή...
|
|
|
|||
|
|||
|
Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοπούλητη Δημήτρη!!!
Last edited by S.T; 10-12-2009 at 01:37. |
|
|
|||
|
|||
|
Δημήτρη, ενδιαφέρομαι σοβαρά για τη μηχανή σου. Έχεις pm.
Βίκτωρ |
|
|
|||
|
|||
|
Οκ, Βίκτωρα, τα λέμε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Θέλω να φέρω ένα φιλαράκι μου στη παρέα
![]() ![]() ![]() ![]() Να ξεκολησει απο το τρανσάλπ και να γίνει gsσακιας![]() ![]() Μπορει να δώσει μέχρι 13500ε.Μπορούμε να το φτιάξουμε;;;;;![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=nikosf800;114855]Θέλω να φέρω ένα φιλαράκι μου στη παρέα
![]() ![]() ![]() ![]() Να ξεκολησει απο το τρανσάλπ και να γίνει gsσακιας![]() ![]() Μπορει να δώσει μέχρι 13500ε.Μπορούμε να το φτιάξουμε;;;;;![]() ![]() [/Έχω μια παρόμοια , και σκέφτομαι να τη δώσω . |
|
|
|||
|
|||
|
Η καλή μου, βρήκε το νέο της ιδιοκτήτη, ο οποίος είναι ο Βίκτωρ (victorakos), από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους για το ενδιαφέρον που έδειξαν και για τα καλά τους λόγια και εύχομαι στο νέο (τυχερό) ιδιοκτήτη, πολλά, καλά και αγραντζούνιστα χιλιόμετρα! |
|
|
|||
|
|||
|
Σε καλη μερια Δημητρη!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| GS του '05 αναζητά νέο αφεντικό | Geofrantz | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 10 | 30-01-2010 12:08 |
| Το νέο μου laptop! | gemara | Διάφορα | 21 | 13-12-2009 20:50 |
| Αγάπη μου, Μωρό μου.....ήσουν υπέροχη χτες βράδυ | zastava | Χιούμορ | 12 | 19-10-2009 19:28 |
| Γειά σας και καλή μου άφιξη | skoufakis | Καλώς ήλθατε | 20 | 24-05-2009 23:40 |