![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπράβο Μαρία και ευχαριστούμε και τον Αλέκο που κανόνισε μεταφορά free.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
To φερνω παλι στην επιφανεια για να μην ψανετε μεσα στο νημα, οποιος κανει καταθεση να με ενημερωνει με ενα π.μ και να μου γραφει ονοματεπωνυμο, διευθυνση κ κινητο τηλεφωνο. Διευκρινιζω για να ειμαστε δικαιοι προς ολους, τελευταια μερα καταθεσης η Παρασκευη 22 Νοεμβριου! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
!!!
|
|||
|
|||
![]()
Μαρία καλησπέρα
Μολις εκανα την καταθεση θα την δεις μαλλον αυριο, λογο webbanking Ευχαριστω ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
30 ευρω ειναι τα δικα σου ετσι? Τα γραφω αναλυτικα μη γινει μπερδεμα, γι'αυτο. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η καταθεση μολις εγινε λογικα θα την δεις αυριο.......
ευχαριστω [ασχετο αλλα 3€ προμηθεια τραπεζας ειναι το 15% του ποσου ΣΚΕΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ δηλαδη ................καλα να παθουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Tοσο πολυ???? Ποια τραπεζα?Γιατι εμενα το περισσοτερο που μου εχει παρει ειναι καπου στο 1,80 (η Κυπρου, τωρα επι Πειραιως δεν ξερω τι θα επικρατησει, δεν εχω κανει ακομα συναλλαγη..) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τί τράπεζα πήγες;Εγώ στην Πειραιώς που πήγα και δεν είμαι πελάτης δεν κράτησαν κατι....
|
|
|||
|
|||
![]()
απο alpha web.....οταν εκανα το ιδιο προς ΕΘΝΙΚΗ ηταν μονο 1,30 ανεξαρτητου ποσου.......τωρα δεν ξερω γιατι τα εβγαλε 3 €
![]() ακομα και ADAC που πληρωνω ετσι και η τραπεζα ειναι εξωτερικο ειναι ακομα λιγοτερα νομιζω 0,80.......... θα μπορουσα να το καταλαβω αν πηγαινα γκισε.....αλλα και παλι πολλα ειναι...... Last edited by GAGARIN; 17-11-2013 at 17:04. |
|
|||
|
|||
![]()
Μαρία αύριο θα σου κάνω και εγώ την κατάθεση.....!!!
Είναι 20.00.€.τα ρολογακια+ποσα να βάλω επιπλέον τα μεταφορικά...??? Η μήπως τα πληρώσω με την παραλάβει απο τα ΕΛΤΑ...??? |
![]() |
|
|