![]() |
|
|||||||
| Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματα τις Κυριακές ; | |||
| ΝΑΙ, θα με βοηθήσει να ψωνίσω γιατί δεν προλαβαίνω τις υπόλοιπες ημέρες. |
|
3 | 2.68% |
| ΝΑΙ, ελεύθερη οικονομία έχουμε, ας καθορίσει μόνη της τα ωράριά της. |
|
15 | 13.39% |
| ΟΧΙ, μου φθάνουν οι υπόλοιπες 6 ημέρες για ψώνια. |
|
31 | 27.68% |
| ΟΧΙ, η αργία της Κυριακής, δεν είναι διαπραγματεύσιμη. |
|
71 | 63.39% |
| Δημοσκόπηση πολλών επιλογών Ψήφισαν: 112. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου | |||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Α!
Να μην ξεχάσω.... Η επιλογή στη δημοσκόπηση είναι το 4
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν το σκεφθούμε εισπρακτικά, Ναι.
Αν βάλουμε και τον ανθρώπινο παράγοντα, γιατί ζούμε? Για να κάνουμε λεφτά? Όχι Δημήτρη. Το λιανοπούλι ήταν πάντα σκλαβιά, με τα ωράρια - τα Σάββατα - τα Χριστούγεννα - Το Πάσχα. Για τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και για τους υπαλλήλους. Έχω την εντύπωση ότι Οι ερωτήσεις / επιλογές θα έπρεπε να ήταν περισσσότερες. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κι ακομα, οι ερωτησεις θα επρεπε να ειναι πιο ''στρογγυλεμενες'' κι οχι ντουγρου στο δοξα πατρι......τωρα και ετσι οπως ειναι οι ερωτησεις ο καθενας δυσαρεστημενος, απατημενος, ο οποιος βλεπει φτωχεια και μονον φτωχεια, ο οποιος πιστευει οτι στα μπαρ και τα ξενυχταδικα πανε οι ιδιοι και οι ιδιοι και τα 52 Σ/Κ αλλα και οι ψηφοφοροι οτιδηποτε αλλου πολιτικου πιστευω πλην των κυβερνωντων θα ψηφισει εναντια..... Δεδομενου και του πολιτικου ρευματος του φορουμ που ειναι αριστερο το αποτελεσμα ειναι προφανες....... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οχι Γιωργο παμε οι συνταξιουχοι κ ο υπολοιπος κοσμος,γιατι δεν εχουμε τι να κανουμε τα λεφτα που μας περισευουν στο τελος καθε μηνα φιλε... Μ αρεσει γιατι απαντας λες κ ξερεις καλυτερα εσυ απο αυτον που δουλευει σε τετοια μαγαζια ρε συ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Μας έχεις κάνεις όλους αριστερούς με την στενοκεφαλιά σου...
|
|
|
|||
|
|||
|
Λόγω δουλειάς..δεν υπάρχει Σ/Κ..Κυριακή..κτλ. αλλά ψηφίζω ΌΧΙ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Δηλώνεις δεξιός? Εγώ πάντως είμαι, αλλά ψήφισα "όχι". |
|
|
|||
|
|||
|
Όχι με τίποτα... είμαι έμπορος και θα μπορούσα από χρόνια να δουλεύω τις Κυριακές...
![]() Μία φορά με γέννησε η μάνα μου....
|
|
|
|||
|
|||
|
Άποψη μου είναι και να μην γελιόμαστε Στόχος είναι μέσα και από αυτή την απόφαση η Ελληνική οικογένεια και η καταστροφή της Η Κυριακή είναι για τους ανθρώπους και για τις ανθρώπινες σχέσεις ΌΧΙ για το χρήμα Οι περισσότεροι μικρομεσαίοι τουλάχιστον στην περιφέρεια τις Κυριακές ασχολούνται με τα κοιπουλάκια τους με τα παιδιά τους με τα εγγόνια τους Ξέρετε τι είναι να είσαι από τις 08:00 μέχρι τις 21:00 και να μην μπαίνει πελάτης στο μαγαζί και να σου λένε κάνε το και την Κυριακή Αυτή είναι η δουλεία για τους Έλληνες .
Φυσικά ανοίγει η κερκόπορτα των πολυεθνικών και των μεγάλων πολυκαταστημάτων αφού ούτως η άλλος τους εργαζόμενους τους εκμεταλλεύονται και τις Κυριακές με 3και 60 Ψηφίζω όχι |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|