![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχα και εγω την πατησα.Πηγα να στριψω στον ''ιπποδρομο'' σαν να ειχα το Κ και παραλιγο να φιλησω το κρασπεδο ο γυροσκοπικος παγκωσμιος
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ μπερδεύομαι μερικές φορές (με το GS) και όταν θέλω να ανεβάσω ταχύτα 3>4>5>6 πατάω το λεβιέ προς τα κάτω !!!!! Δράμα .....
![]() ![]() ![]() ![]() Όταν κατεβαίνω απο το GS και ανεβαίνω στο παπί για τα επόμενα 10' νομίζω ότι οδηγώ το τρίκυκλο ποδηλατάκι της ανεψιάς μου. ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι τίποτα δε σου δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα κίνησης μέσα στη πόλη από ένα παπί, σκουτεράκι. Last edited by linex; 02-12-2009 at 19:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Έγω πάντως έπαψα να κυκλοφορώ κέντρο και γενικότερα στην κίνηση (εκτός από την Εθνική οδό,Κηφισό πάντα με την GSA)όταν πρόκειται για δουλειές ή και βόλτα στο κέντρο αισθάνομαι τυχερός που έχω το παπί,κινούμε με άνεση και μπορώ να το αφήσω ελεύθερα μένοντας ήσυχος .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Που να δεις τι πλάκα έχει όταν καθημερινά χρησιμοποιώ το BMW και μετά από καμιά 10ρια μέρες καβαλάω το Hayabusa. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το ζόρι μου με την μπέμπα και το Beverly, είναι τα φρένα!
"Συνδιασμένα" και στα δύο, όμως ενώ στα BMW φρενάρεις με τη δεξιά μανέτα, στο Beverly φρενάρεις με την αριστερή!!! Η πλάκα η μεγάλη είναι μετά από ταξίδι, που παρκάρω το Adve στο γκαράζ και παίρνω το Beverly να πάω σπίτι, το τιμόνι του μού φαίνεται σαν ποδηλάτου! Στο κέντρο όμως (που κινούμαι καθημερινά) δεν το αλλάζω... |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ ξέρω ότι όταν μου δάνεισε ο εξουσιοδοτημένος ένα σκούτερ 200άρι να κάνω τη δουλειά μου ΕΠΑΘΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ
ΤΙ ΧΑΛΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ κινδύνευα από παντού, δεν έστριβα, δεν φρέναρα... απαπαπαπαπαπαπαπα |
|
|||
|
|||
![]()
ένας παλιός συμμαθητής μου κάποια περίοδο της ζωής του είχε μια λευκή χάρλεϊ "αστυνομική" (χλίδα με τη μάσκα κλπ.), έχοντας περάσει από πολλές μηχανές μέχρι και από καθαρόαιμο ΚΤΜ...
του λέμε λοιπόν κάποια στιγμή από ένα μπαλκόνι που κοιτάγαμε το ασήκωτο τερατάκι "θα πιάνει πολλές γκόμενες αυτό ε;" ... "μπα" λέει "η καλύτερη γκομενοπαγίδα είναι τα παπιά, έχεις δει κάτι πιπινάκια πίσω από παπιά; πόσα έχεις δει πίσω από χάρλεϊ;" (στην Ελλάδα προφανώς) ...μας αποστόμωσε γιατί είχε δίκιο |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() θα σας πατήσω !!! ![]() Last edited by EOD-K9; 17-12-2009 at 09:01. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Τι πρέπει να γνωρίζω για την σωστή χρήση του κράνους | Γιώργος Σαββίδης | Κράνη | 39 | 17-07-2012 09:56 |
Tubliss για χρήση ελαστικών σε Enduro χωρίς αεροθάλαμο | arisxios | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 03-10-2009 11:59 |
Ελαστικά για συνδυασμένη χρήση | wet & dirty | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 14 | 29-06-2009 23:47 |
Τα μικρά μυστικά ενός μεγάλου σπιτικού μπέργκερ | Alext | Διάφορα | 27 | 29-06-2009 22:57 |