![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πάντως αυτό ψάχνω....
είδα μία αφίσσα που λέει για τιμές σοκ.... ισχυσε ή όχι? |
|
|
|||
|
|||
|
Δώρα κάνει μόνο ο Αη Βασίλης, οι υπόλοιποι που πωλούν είναι κατ επάγγελμα έμποροι και δεν χαρίζουν......
Εκτιμώ ότι καλλιεργήθηκαν υψηλές προσδοκίες για πραγματικά σκοτωμένες τιμές που όμως δεν επαληθεύτηκαν....απλά είχαν ένα λογικό ποσοστό έκπτωσης αλλά είχε μουσική και φαγητό (δωρεάν )......Εγώ το είδα και σαν αφορμή να ξαναδώ φίλους μετά από καιρό αφού δεν βρήκα κάτι αξιοσημείωτα φτηνό....(δεν ψάχνω κάτι αυτή την εποχή) |
|
|
|||
|
|||
|
ολες οι μεγαλες αλυσιδες καταστηματων ετσι λειτουργει επικοινωνιακα σε καθε διαφημηση τους.
με σκοπο να σε δελεασουν και να πας να αγορασεις το προιων η προιοντα που πουλανε. Τωρα ο καθενας κανει το κουμαντο του και βλεπει αν ειναι ασυμφορο η οχι η αγορα του. Κανενας δεν βαζει το μαχαιρι στο λαιμο του αλλου νου και του λεει παρτο..... οτι θελει ο καθενας με τα λεφτα του κανει. |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε καρντάσια, το "τιμές ΣΟΚ" άλλος το μεταφράζει σε έκπτωση 10%, άλλος σε έκπτωση 50%........
Είχε και δωρεάν φαγητό/ποτό/μουσική......αυτό δεν το συνυπολογίζετε ;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Δώστε τζάμπα touratech στο λαό και ας μπει μέσα η επιχείρηση makan
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Φορτωμενο με touratech.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Και αν είναι και αεροελαιόψυκτο...Μέσααα..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λεφτα θα βρούμε και θα πάρουμε άλλο κίτρινο |
|
|
|||
|
|||
|
Σε είχα καταλάβει ότι είσαι large.. Με είχες καταλάβει ότι στην γλυκό κοιτάω...
|
|
|
|||
|
|||
|
Μελέτη εγώ να ευχηθώ να γίνει ψιλό θεσμός...όπως και η κοπή το πίτα του φόρουμ....με χωρίς εκπτώσεις ....μακάρι να γίνεται μοτο μάζωξη με γνώμονα την αγάπη μας για τα παρά φορτωμένα bmwδακια μας...
Καλή δύναμη.
|
![]() |
|
|