![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η εκδρομή καλύφθηκε μέχρι στιγμής φωτογραφικά και αρθρογραφικά από τους πιο εξαίρετους του είδους στο φορουμ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Αναμένω..... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά, δεν αφήσατε τίποτα για μένα δουλειά το πρωί, ποδήλατο το απόγευμα τώρα άραξα έβαλα ένα τσιπουράκι και λέω να ανεβάσω φωτογραφίες και τι βλέπω, photobook κανονικό και κείμενα τύφλα να έχει ο Τσιφόρος.
Παρόλαυτα θα προσπαθήσω και εγώ να αναφερθώ στα πράγματα από την δική μου οπτική γωνία.. ![]() Ένας από τους πιό προφανής λόγους για να σου αρέσει η βόλτα στα βουνά, εκατοντάδες οι φωτογραφίες σαν αυτή αλλά πάντα το απολαμβάνω σαν να είναι η πρώτη φορά. ![]() ![]() Χειροτεχνίες με ξύλο και λουλούδια.. ![]() Συνήθως το καφεδάκι το συνοδεύουν με κανένα παξιμαδάκι, αλλά ο Νότης έχει την δική του άποψη περί πρωινού καφέ.. ![]() Και ξαφνικά η εκδρομή περνάει σε άλλη διάσταση ![]() Η γριά Ιταλίδα τραβάει πλέον το ενδιαφέρον όλων.. ![]() ![]() Προσωπική μου άποψη ότι τα ομόρφοτερα μηχανάκια όπως και αυτοκίνητα τα φτιάνχουν οι γείτονες μας (τώρα το ούνα φάτσα, ούνα ράτσα) δεν το έχω καταλάβει ακόμα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κώστα ευχαριστούμε για την εμπειρία που μας πρόσφερες με την οδήγηση της Ιταλίδας, εμένα πάντως θα μου μείνει πέρα από τον ήχο των εξατμίσεων και ο ήχος των καρπυρατέρ όταν ρουφούν τον αέρα. Ά και ξέρω γιατί μιλούσες έτσι υποτιμητικά για την ¨κυρία", μα για να μην στην ματιάσουμε Παιδιά νάμαστε καλά να κάνουμε πάντα τέτοιες βολτούλες. Last edited by frits; 03-05-2010 at 23:49. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Tην καλή παρέα την διακρίνουν δύο πράγματα: ..το σημαντικότερο είναι το χαμόγελο ! Πολλά ευχαριστώ στο forum και στους φίλους που συμμετείχαν στην κοπάνα. Με την καλή τους διάθεση και με τον τρόπο του ο καθένας βοήθησαν ώστε και να περάσουμε όμορφα αλλά και να επιστρέψουμε γεροί στα σπίτια μας για να απολαύσουμε το δεύτερο μέρος on line. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
η τελευταία ομαδική φωτό είναι παραποιημένη και θέλω να το καταγγείλω δημοσίως
ο γιατροφωτογράφος έτρεξε ως κεντέρης από το πάτημα της φωτογραφικής, μα το κλείστρο τον πέτυχε κάπου στα μέσα της διαδρομής, δείχνωντας την κορμοστασιά της πλάτης του, κεκαμένης καθόσον εξεπνεώθηκε ως γνήσιος προγάστωρ, με το συμπάθειο! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα Κωστή.
Αν ποστάραμε όλες τις φωτό και όχι μόνο τις ''καλές'' θα έπρεπε τώρα να βρισκόμασταν στην 2158 σελίδα!!! ........κάτι μου θυμίζει αυτό το νούμερο ......α τότε θα πάρω σύνταξη!!! ;-) |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
την "πήρατε" όλοι την Ιταλιάνα ..... ![]() ![]() Μπράβο παίδες ..... και εις άλλα με υγεία !!!
|
|||
|
|||
![]()
εγώ δεν τη "πήρα" την Ιταλίδα ακόμη.....
περιμένω να δω πρώτα αν τους έχει κολλήσει κάτι έτσι που την μοιράστηκαν ο ένας μετά τον άλλον..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόνο ζήλια, χαμόγελα και βρώμα από την ατελή καύση!
αντε και καμιά λαδιά στο παντελόνι, γιατί είναι λαδιέρα |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 22:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |