![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίος προορισμός, όμορφα όλα,
σας ζήλεψα, αλλά.....δουλειές δυστυχώς ![]() Πάντα τέτοια και ακόμα ομορφότερα ταξίδια! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ έχω πάει και σε καλύτερα μέρη
μην τα παραλέμε όλα όμορφα, ρόδινα και αηδίες... αργήσαμε να ξεκινήσουμε, αργήσαμε στον καιφέ, τα κιεφτεδάκια δεν είχαν δυόσμο, δεν είδαμε τίποτα, δεν φάγαμε παγωτό, φύγαμε γλήγορα μην μας πιάσει η βρόχα, ξέχασα να βάλω κάρτα μνήμης στην κάμερα και τραβούσα δίχως να έχει αποθηκευτεί έστω και μια, η παρέα ήταν καλογυαλισμένη και σε χώμα δεν πήγαμε, έφαγαν σαν ακρίδες τα ορεκτικά μεσοτραπεζίς και δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον στην όλη ιστορία να μην το ξανακάνουμε λέω εγώ και από δω και πέρα, όποιος θα αναφέρει τον όρο εκδρομή να μπανιάρεται αυτόματα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Καλά που δεν ήρθα λοιπόν, την γλύτωσα !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καιρό κράτησα το στόμα μου κλειστό, μα τώρα εξηγούμαι |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι καλά, ψήσου μαζί μου και συ!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγώ πάντως μια χαρά πέρασα! και ήπιαμε(τε), και φάγαμε καλά, και τη βολτούλα μας γύρω από τη λίμνη κάναμε και καλό καιρό είχε!
παιδιά... αν του κώστα δεν του άρεσε(...-για όποιον τον πιστεύει) θα παίρνω το τέρας guzzi και θα έρχομαι μόνη μου στις εκδρομές!!! ΜΠΑΝ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
στον kosta-patra πηγαινε...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους σας,
Εκ μέρους του φίλου καλεσμένου μας Θάνου με το θηρίο του (F1100 gs), σας μεταφέρω τις ευχαριστίες του και τις ευχές του για τα καλύτερα. Περάσαμε καταπληκτικά!!! ![]() Απόσπασμα:
Από Ζαρούχλα βγήκαμε Φενεό μέσω μιας χωμάτινης (και ολίγον λασπωμένης) διαδρομής 15 χλμ μέσα σε ένα καταπληκτικό δάσος. Από εκεί και μέσω των χωριών: Στενό, Γκούμα, Κοσσιά, Καστανιά. Καστρί, Λ.Στυμφαλία, Καλιανοί, Ασπρόκαμπο, Γαλατά, Αηδόνια, Πετρί, Νεμέα, Κουστομόδι και Αρχ. Νεμέα, βγήκαμε στην Ε.Ο. Αθ.Τριπόλεως στο κόμβο Νεμέας, όπου πήραμε και τον δρόμο της επιστροφής. Υ.Γ. Εσύ FRITS μην τα πιστεύεις ότι λέμε. Χάλια ήταν!!! ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ξεκίνησε η γιορτή της Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά !!!!!!!! | riko46 | Ελλάδα | 2 | 12-12-2009 10:55 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Καφεδάκι στην λίμνη ΗΡΑΙΟΥ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ * Κυριακή 24 Μαίου 09 | essel | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 45 | 29-05-2009 20:14 |
Καφεδάκι τη Κυριακή 17 Μα'ί'ου στη λίμνη Μαραθώνα!!! | PortoLeone | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 29 | 18-05-2009 09:29 |