![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΤΕΛΕΙΑ !!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΠΑΙΧΤΑ !!! :sm5:
Μπράβο ρε Αντρίκο, συγχαρητήρια για όλη τη δουλειά που έκανες και φυσικά για το αποτέλεσμα. ![]() Πλέον δε θα βλέπουμε BMW στο δρόμο και να αναρωτιόμαστε, ...είναι δεν είναι... ;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβω Αντρεα αψωγα και στην μηχανη και αυτο του κατσουλου ειναι απεχτω. ΔΩΣΕ ΠΑΡΑΓΚΕΛΟΙΑ ΚΑΙ ΠΕς ΠΟΥ ΘΕς ΤΑ ΛΕΥΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ . ΓΙΑ ΡΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩς ΘΑ ΠΛΗΡΟΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΤΗ ΛΕΖΑ ΟΛΟΙ Ο ΑΝΤΡΕΑς
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απλά και μόνο μια σκέψη ! Υπόθεση εργασίας: Εγώ θέλω 2 αυτοκόλλητα από το καθ' ένα. Ως δεδομένο έχω ότι ο Ανδρέας τα πλήρωσε 1,5€ το ένα οπότε 6€ βάζω στον τραπεζικό λογαριασμό του Ανδρέα 6€ και έτσι επιβεβαιώνω την παραγγελία μου αφού την έχω ανακοινώσει και στο ανάλογο thread παραγγελιών του σήματος. Με δεδομένο ότι το ακριβότερο που μπορεί να μας κοστίσει είναι 1,5€ και στην περίπτωση που η συνολική παραγγελία είναι μεγάλη το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι αντί να παραλάβω 4 αυτοκόλλητα να παραλάβω 10, να χαλάσουν δε χαλάνε να τα πετάξω αποκλείεται οπότε... ούτε γάτα ούτε ζημιά ![]() Στο κάτω κάτω όποιος θέλει το κάνει, εδώ μας φεύγουν καθυμερινά σε βλακείες ένα σωρό λεφτά το να δώσω 6€ για κάτι που γουστάρω δε με πολυαπασχολεί. Και μια πρόταση προς τους διαχειριστές: έχοντας ήδη μπλουζάκια, καπελάκια και τώρα τα αυτοκόλλητα μήπως να συγκεντρώνονταν όλα μαζί σε ένα thread ως GSForum Merchandise ή μαζί με τις άλλες ομαδικές αγορές σε ένα νέο thread με τίτλο Ομαδικές Αγορές; Πολλά είπα εεε;;; ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι ώρα δουλεύεις αύριο,μπορεί να σε επισκεφτώ............
![]() |
|
|||
|
|||
![]() 10.30. για σίγουρα πάρε τηλ. το πρωί και θα τα πούμε |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα και αν το μπλε ειναι στο χρωμα του σηματος ... θα ειναι καταπληκτικα .
θα ηθελα και εγω 3 στρογγυλα και δυο κανονικα αν ειναι εφικτο. η προταση του lerian ακουγεται εξαιρετικη . |
|
|||
|
|||
![]() μεσα και εγω...
![]() 5 στρογγυλα και 5 μακροστενα.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θελω και εγώ 6 στρογγυλα και 4 μακρόστενα
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ενδιαφερεστε για αγορα μοτο ?????? | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 8 | 24-09-2009 15:42 |
Πλατες για ολες τις μπεμπες μας! | georgekostas | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 22 | 03-09-2009 03:19 |
Αφορά και τις μοτοσυκλέτες...περαστικά μας;!, τέλη Κυκλοφορίας-καύσιμα... !!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 12 | 28-04-2009 01:46 |
BMW S 1000 RR: Κοντά μας από τις 15 Δεκεμβρίου! | riko46 | Νέα μοντέλα BMW | 6 | 04-04-2009 15:10 |
Fair Trade News Το σήμα τις Ειρήνης στην Αθηνα | skippybi | Επικαιρότητα | 4 | 19-03-2009 22:49 |