![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά πολύ όμορφα όλα.....
![]() ![]() ![]() Να είστε πάντα καλά και να ταξιδεύετε σε όμορφα μέρη |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στη διάθεσή σου για όποια λεπτομέρεια. Είναι απλό, εύκολο και οικονομικό. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιώργο καλημέρα ![]() Σ'ευχαριστώ για τη διάθεσή σου να βοηθήσεις. Φέτος δεν το βλέπω αλλά θα αρχίσω να το οργανώνω και ίσως χρειαστώ τη βοήθειά σου - συμβουλές σου-. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σήμερα επιτέλους βρήκα τον χρόνο και την υπομονή (λόγω ταχύτητας δικτύου) να δω το ταξιδιωτικό σας.πολύ όμορφα μέρη!άψογη παρουσίαση.να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε και μαζί με εσάς και εμείς!
καλούς δρόμους Καπετάνιε! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Γιώργο, ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι που μας πήγες, με την αφήγησή σου! Και πάρα πολύ καλές φωτογραφίες!! Μπράβο!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω, επειδή έχω προγραμματίσει και εγώ ένα ταξίδι σε παρόμοιους προορισμούς αν πρέπει κάτι να προσέξω, κάτι να αποφύγω κ.τ.λ. Θα πάω και εγώ με ένα GS κόκινο ![]() Στην ελβετία πως και γλύτωσες να μην πληρώσεις τα διόδια? Το σήμα απ' όσο ξέρω είναι στην αποκλειστική ευθύνη σου να το αγοράσεις από κάποιο κατάστημα στην είσοδο της χώρας και να το κολλήσεις γιατί αν σε μαγκώσουν έχει πρόστιμο! Μήπως εννοείς ότι δεν το πήρες και έτυχε να μην σε ελέγξουν?? Ευχαριστώ για την όποια απάντηση σου! Και πάντα τέτοια!! Υ.Γ. Τα δικά μας τα ξενοδοχεία είναι ήδη στα 630 Ευρω ![]() ![]() ![]() Να σημειώσω ότι τα ακτοπλοικά Μυτιλήνη-Πειραιάς-Μυτιλήνη ήταν ακριβότερα από τα εισιτήρια για Πάτρα-Ανκόνα-Πάτρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τα συγχαρητηρια μου φιλε μου,ενα απο τα ωραιοτερα ταξιδια που εχω δει.μπραβο σας.τελικα δεν χρειαζοντε πολλα ατομα για να περασει καποιος καλα κι αυτο μας το αποδεικνυεις κι εσυ με τον καλυτερο τροπο.
διαβασα ολη την περιηγηση σου με ενα χαμογελο στα χειλη.ειληκρηνα οχι μονο με ταξιδεψες αλλα με εβαλες και στο τρυπακι να κανω την ιδια διαδρομη...φιλε μου και παλι μπραβο σας. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο να προσέξεις ή να αποφύγεις. Αν έχεις μάθει να ζεις και να ταξιδεύεις στην Ελλάδα, το περιβάλλον της Ευρώπης είναι πολύ πιο φιλικό και εύκολο για να κινηθείς. Άμα δε, έχεις και κόκκινη GS, ακόμη καλύτερα! ![]() Φτάσε άδειος στην Ancona και βάλε βενζίνη εκεί, να γνωρίσεις και ένα άλλο μηχανάκι από αυτό που οδηγείς... Με το όριο να πηγαίνεις, 130 περίπου όσο πάνε όλοι και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Πολλά autogrill υπάρχουν στον δρόμο και κάθε τρεις και λίγο, ένας espresso κρίνεται απαραίτητος για να σε ξυπνάει! Άμα θες, χτυπάς και κανα κομματάκι πίτσα ή focaccia για να νιώσεις καλύτερα! ![]() Απ' ότι είπε και ο Στράτος (syan) πιο πάνω, τα τέλη κυκλοφορίας (δεν είναι διόδια) τα πληρώνεις στην Ελβετία όταν μπεις σε αυτοκινητόδρομο. Φτάνοντας στο Lugano από το Como, δεν κινηθήκαμε σε μεγάλο δρόμο και πιθανόν γι αυτό δεν πληρώσαμε. Πέρσυ που πέρασα από Ελβετία πάντως, πλήρωσα κανονικά, είναι τα ταμεία στο δρόμο που μπαίνεις, τους ελέγχουν όλους και δεν υπάρχει περίπτωση, αν πρέπει να πληρώσεις, να μην το κάνεις. Όσον αφορά τα ξενοδοχεία, σημείωσε ότι εγώ πήγα Ιούνιο, που είναι άλλες οι τιμές. Απίστευτο και όμως αληθινό, είναι φτηνότερο να στην πας Ancona παρά στην Μυτιλήνη. Καλά να περάσετε! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι μεγάλοι δρόμοι υποδεικνύονται από μπλε πινακίδες, ενώ οι αυτοκινητόδρομοι (με τα Τ.Κ.) από πράσινες. P.S. Γιώργο, καλώς επιστρέψατε! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
το προσυπογράφω |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
"Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 10-05-2010 16:11 |
To Λεξικό της Κρίσης του Αρκά (όχι του δικού μας του άλλου) | frits | Χιούμορ | 2 | 24-04-2010 06:38 |
Στη ΜΕΚΚΑ των ποδηλατών | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 10 | 19-12-2009 06:54 |
Βόλτα Στη Ήπειρο | soter3gm | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 25-08-2009 09:55 |
Στη φυλακή ή στη δουλειά ;;;;; | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Χιούμορ | 2 | 25-02-2009 15:37 |