![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Ωραίοι!!!
|
|
|
||||
|
||||
|
.....ο δρόμος της επιστροφής, απ' την μοτό του Κώστα ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Επέστρεψα ασφαλώς από μια πετυχημένη - πιστεύω - εκδρομή, αλλά γι αυτό δε θα μιλήσω εγώ αλλά οι συνταξιδιώτες μου...
![]() Φωτογραφίες και ένα vide-άκι (πάνω στη γέφυρα του Ρίο) θα ανέβουν αργότερα... ![]() Εύχομαι καλή επιστροφή και στα υπόλοιπα παιδιά... Λεπτομέρειες θα έχουμε στις επόμενες ημέρες...
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Mπράβο Κωστή .... Με το καλό η επόμενη .....
|
||||
|
||||
|
Γιατί τις επόμενες μέρες ;;;;; ![]() Κρύβουμε .... εκπλήξεις ;;;;
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Ρε συ... μα το Θεό πήγα χθες να σου πάρω λαδοκούλουρο... αλλά έκλεινε η κυρία και μου λέει "ελάτε το πρωί"...
Και το ξέχασα σήμερα το πρωί... ![]() αλλά μη μου στεναχωριέσαι... σε 5 μερούλες... μπορεί να είμαι πάλι εκεί... ![]() ![]() Αντέχουν τα versys να έρθουν...??? Άντε για κανόνισε...
|
|
|
|||
|
|||
|
Ασε και μου πέταξε λίγο paraflu από το δοχείο διαστολής μπαίνοντας στο γκαράζ του σπιτιού... θα το πάω αύριο να το δει ο μάστορης...
|
|
|
||||
|
||||
|
Απόσπασμα:
Έχουν παραφλού οι boxer ????????
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
|
Μπράβο βρε χιλιομετροφάγε Πρετεντέρη!
Χαρήκαμε που σε είδαμε το μεσημέρι... Άντε και στην επόμενη! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 12:41 |
| Πολλές και ωραίες ΦΩΤΟ από το παγκόσμιο κύπελο | frits | Διάφορα | 7 | 23-06-2010 09:34 |
| Δωρεάν διασκέδαση και φαγητό,λογω κρισης | gsmaniac | Ελλάδα | 4 | 29-05-2010 21:14 |
| πληροφοριες για Λευκάδα.... | zoi | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 7 | 22-05-2010 10:01 |
| Η Veyron… πάει για μπάνιο! | Black_Shadow | Αυτοκίνητο | 6 | 11-12-2009 09:12 |