|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! Απόσπασμα: 
 Ωστόσο, επειδή έχουμε "καβατζώσει" ένα - δύο κομμάτια με κλειδωμένη τιμή, θα δω τί μπορούμε να κάνουμε Βαγγέλη.   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! 

Λες να με ξαναεξυπερετήσεις;;;     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | 
| 

| |||
| 
 | |||

Αλλη μια φορά:::     Να γιατί GS FORUM!!!      :sm5: | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλησπέρα δεν ξέρω αν είναι αργά η όχι αλλά αν υπάρχει τρόπος με ενδιαφέρει να αποκτήσω και εγώ ενα νέο zumo 660 μέσω της ομαδικής που κάνατε ή θα κάνετεστο μέλλον! Ευχαριστώ!!!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! Λίστα συμμετεχόντων  στην 2η Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Wolf77 ---------------------> Εξώφληση & Παραλαβή στα μέσα Σεπτεμβρίου! 2. moby_gr --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 3. vaskoukou ------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 4. dimisp ---------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 5. Xarleas --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 6. NIKOS PAPADOPOULOS ---------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 7. evanslam 8. dimitris bakkalis . | 
| 

| |||
| 
 | |||

καλημέρα Δημήτρη, όπως είπαμε και απο κοντα στο Cafe που μου το έδειξε ο TARKAS και ενθουσιαστηκα θέλω και για τη δική μου μπέμπα....please | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: 2η ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! Λίστα συμμετεχόντων  στην 2η Ομαδική Αγορά για το Garmin Zumo 660 1. Wolf77 ---------------------> Εξώφληση & Παραλαβή στα μέσα Σεπτεμβρίου! 2. moby_gr --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 3. vaskoukou ------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 4. dimisp ---------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 5. Xarleas --------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 6. NIKOS PAPADOPOULOS ---------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 7. evanslam -------------------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 8. dimitris bakkalis ----------> Εξώφλησε! --------------------> Παρέλαβε! 9. Βαγγέλης Λ. . . | 
| 

| |||
| 
 | |||

Φίλε Arkas που και πότε πληρώνουμε; Και πότε παραλαμβάνω; Από τι φαίνεται είμαι ο τελευταίος των Μοϊκανών   | 
| 

| |||
| 
 | |||

Φιλε ΑΡΚΑ επιστρέφω απο επαρχία 1ο δεκαήμερο του Οκτ. οποτε και θα βρεθούμε για το GPS....ευχαριστς για την υπομονή!!! ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΕ Ιδιωτικέ Τομέα!!!     
		 | 
|  | 
| 
 | 
 | 
|  Σχετικά Θέματα | ||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα | 
| ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GARMIN ZUMO 660! | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 121 | 25-10-2010 13:43 | 
| ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ GPS !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 150 | 06-04-2010 20:03 |