![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ελπίζω να δούμε καμιά φώτο ???
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ρε συ, την μπουμπού νομίζεις θέλαμε να δούμε ;;;;; Κανένα γκομενάκι δεν ταξίδευε μαζί σου στο καράβι ;;;;; ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
...... για κάτι τέτοιο μιλάμε ..... ![]() Δεν έχει πισίνα το καράβι ;;;; ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Μου φτιάξατε το κέφι πάλι!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Σιγά μην καθόμουν ήσυχος... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα Νικολα ειμαι κοματια πριν μια ωρα μπηκα στο σπιτι φαι μπανιο και δρομο στο κρεβατι. Ετσι λεμε οτι μετραμε ωρες αλλα και αυριο μεσα στην πιεση ειμαι. τα λεμε. Καλο βραδυ. Και καλο βραδυ σε ολους
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλημέρες,Καλησπέρες,Καληνύχτες - Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010 | gsmaniac | Μια καλημέρα είναι αυτή | 106 | 05-08-2010 06:26 |
Καλημέρες,Καλησπέρες,Καληνύχτες - ΤΡΙΤΗ 3 Αυγούστου 2010 | Iconmaster | Μια καλημέρα είναι αυτή | 162 | 04-08-2010 05:18 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 27 Αυγούστου ΄09 !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Μια καλημέρα είναι αυτή | 94 | 28-08-2009 05:13 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες - Πέμπτη 20 Αυγούστου ΄09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 57 | 21-08-2009 02:28 |
Καλημέρες, Καλησπέρες & Καληνύχτες-Πέμπτη 13 Αυγούστου ΄09!!! | syan | Μια καλημέρα είναι αυτή | 50 | 14-08-2009 01:52 |