![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο αντίριο... Olympus Plaza... με αγάπη...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Επόμενος σταθμός... Βριλήσσια και Παγκράτι αντίστοιχα... Κ & Μ... ![]() Υ.Γ. Το φλοτέρ βενζίνης του RT... μας άφησε χρόνους... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αφού τα σίδερα άρχισαν να τα παίζουν πριν από εσάς....ΕΥΓΕ....
καλή επιστροφή, λίγη κίνηση θα βρείτε στα Μέγαρα αλλά και στα διόδια στον Ασπρόπυργο, θα μπορείτε όμως να πηγαίνετε με 80-100..... |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι από είσοδο Αττικής Οδού...
![]() ![]() Κ & Μ... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν ένα απίθανο οδοιπορικό, με πολύ περιπέτεια, πολλές εικόνες και πολλά χιλιόμετρα.
Το φλοτέρ γύρισε στα ίσα του όταν μπήκαμε Αθήνα. Θα επανέλθω με ιστορίες για αγρίους, αρκούδες, λύκους, δεινοσαύρους και Πρετεντέριδες. Πάω για ύπνο - επανέρχομαι αύριο. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Καλή ξεκούραση Μιχαλιό ..... Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από περισσότερα από 1.400km... το οδοιπορικό έφτασε στο τέλος του...!!! Περισσότερο υλικό θα ανέβει τις αμέσως ερχόμενες ημέρες...
Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον... Από Βριλήσσια με αγάπη...!!! Πέφτω ξερός... ![]() ![]() Κ & Κ... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Stay tuned.... γιατί το μεσημέρι θα υπάρξει αναλυτική περιγραφή Χατζηλία από τη στιγμή που φτάσαμε στο Νυμφαίο (ξημερώματα Σαββάτου γύρω στις 5:30-06:00) μέχρι τη στιγμή που βάλαμε βενζίνη σε χωριουδάκι στους πρόποδες του Νυμφαίου...
Πάρτε μια γεύση... εδώ... - Θα είναι σοκαριστική και λεπτομερής περιγραφή... Μιχάλη σε αναμένουμε!!! ![]() ![]() Ελπίζω να μη σου μείνει... τραύμα... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κωστη!!!!! κερνας καφε μιας και ειμαι εδω να μας πεις και πως περασατε!!!!!!!!
Κανε εσυ κουμαντο και μαζεψε τα κοπελια του φορουμ για καφεδακι μεσημερι απογευμα οποτε θετε!!!!! Περιμενω τηλεφωνο!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σαν να ήρθα από τον Άρη είμαι. Νομίζω εχθές κοιμήθηκα περπατώντας από το γκαράζ στο σπίτι. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εξόρμηση στη Κέα (Τζιά) 20.02.2010 | aeriko | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 47 | 23-02-2010 12:10 |
Ιωάννινα - ένα ωραίο οδοιπορικό !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 8 | 15-02-2010 12:29 |
Εκδρομή στα Ιωάννινα - 18,19,20/9. | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 107 | 12-02-2010 14:42 |
Φωτογραφίες από τα Σύβοτα | Michael Chatzilias | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 26-10-2009 20:11 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:12 |