![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
... Με το menu & τις photos εγώ πάντως δελεάστηκα!
Υπολογίστε με διπλό!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Ποτάκι μετά???
Last edited by CPretenteriS; 10-09-2010 at 13:02. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπααα...σκαστοί θα είμαστε από άλλη υποχρέωση! Άσε που μεγαλώσαμε "και" για ποτάκια (ή το ένα ή το άλλο δηλαδή και τα δύο μαζί δε βγαίνουν
)
|
|
|
|||
|
|||
|
Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές έχουν ως εξής:
1/ CPretenteriS - Μονός (Γεύμα & Club) 2/ Evanslam - Τριπλός (Γεύμα) 3/ Gandreas - Τριπλός με το παιδί (Γεύμα) 4/ Comander - Διπλός με παιδί-ά (Γεύμα) 5/ Moby_gr - Διπλός (Γεύμα) 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ Θα ήταν καλό μέχρι απόψε το βράδυ το αργότερο, να έχουν δηλώσει όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, ώστε να γίνουν οι σχετικές κρατήσεις!! Ευχαριστώ, Κωστής |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υ.Γ λόγω καιρού ίσως επιλέξεις να ερθείς με το αμάξι σου αλλα αν έρθεις με την μπουμπου θα ήθελα πολύ να την καμαρώσω μιας και είμαι λίγο πριν στο να πάρω και εγώ μια απο δαύτες!!!! ![]() Υ.Γ Νο 2. Αν έρθεις με μηχανή έχε οπωσδήποτε ενα case γιατί είναι συνηθισμένο φαινόμενο να φεύγεις απο την εν λόγω ταβέρνα με φαγητό και για το σπίτι!!! ( Λόγω ποσότητας) ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Οσο για τον Πρετεντέρη είμαι σίγουρος επειδή είναι και παντώς καιρού και εδάφους πως θα έρθει με την καλή του f650 GS για να δοκιμάσει και τα νέα του προβολάκια!!! (επίσης είναι κρίμα να μην γράψει άλλα 25 να έρθει και 25 να γυρίσει = 50 χιλιόμετρα)
|
|
|
|||
|
|||
|
Λοιπόν φιλαράκια Καλησπέρα... Η μεγάλη στιγμή έφτασε... για το μεγάλο φαγοπότι... Ενημερωτικά εγώ πάντως εδώ και 3 μέρες τρώω σαλάτες και φρούτα.... Λέτε να 'ναι τυχαίο...??
![]() ![]() Το ραντεβού μας είναι για αύριο Σάββατο 11/09/2010 στις 21:30 στην Ταβέρνα του Μουρούζη, η οποία βρίσκεται στα Καλύβια Αττικής. Η ακριβής διεύθυνση είναι:Β’ Γεωργάκη 2, Καλύβια Αττικής. Οδηγίες προσέγγισης βρίσκονται εδώ !!! Περισσότερες πληροφορίες για την τοποθεσία της Ταβέρνας αλλά και διάφορα άλλα μπορείτε να δείτε εδώ!!! Οι μέχρι στιγμής συμμετοχές έχουν ως εξής: 1/ CPretenteriS - Μονός (Γεύμα & Club) 2/ Evanslam - Τριπλός (Γεύμα) 3/ Gandreas - Τριπλός με το παιδί (Γεύμα) 4/ Comander - Διπλός με παιδί-ά (Γεύμα) 5/ Moby_gr - Διπλός (Γεύμα) 6/ 7/ 8/ 9/ 10/ Για να δώσω τη δυνατότητα και σε άλλους φίλους να παρευρεθούν έστω και την τελευταία στιγμή, έχω προβεί σε κράτηση στο όνομά μου για αρχικά 15 άτομα με προοπτική να μπορούν να γίνουν 20. Θα μας στρώσουν μέσα -σε καλό σημείο- και αν ο καιρός είναι καλός θα έχουμε την option να βγούμε έξω. ΑΑααα... μια και το 'φερε η κουβέντα... ο καιρός μάλλον δε θα είναι καλός... όπως φαίνεται ακολούθως... οπότε με βλέπω με αμάξι... πράξτε αναλόγως...!! ![]() Έχουμε κανέναν πεινασμένο ακόμα...??? Θυμάμαι κάποιους.... που το σκεφτόντουσαν... ψηνόντουσαν.... αλλά ακόμα τίποτα... για κάντε κάτι Κύριοι... ![]() Κωστής Last edited by CPretenteriS; 10-09-2010 at 22:29. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
με σένα πρέπει να κάνω καμιά μπίζνα... ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εκδρομή, επίσκεψη και μπάνιο στο Ξυλόκαστρο με τον Λεοντόκαρδο Κυριακή 4 Ιουλίου | Michael Chatzilias | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 220 | 26-07-2010 13:41 |
| ΛΕ.ΚΛΑ.Μ.Π. - Φθινοπωρινό Σαββατόβραδο | kostasvar | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 12-10-2009 23:20 |
| ΙΣΛΑΜ και Δικαιωσύνη ...συνέχεια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Κόσμος | 8 | 23-04-2009 01:10 |
| ΕΕΤ Ψέματα και Αλήθειες συνέχεια | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Αυτοκίνητο | 3 | 16-04-2009 01:47 |
| Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 18:44 |