![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μέσααααααααα
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε ρε παιδιά να ερχόμαστε για τις διακοπές μας να τρώμε και στα φιλαράκια μας
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Hβη σόδα !!!
![]() ![]() ![]() Θύμισε μου να σου στείλω Αρκά μου, ένα τελάρο σόδες ΕΨΑ, να δείς τι εστί ΣΟΔΑ!!!!! Νέκταρ με μπουμπουλύθρες...!!!! ![]() ![]() Last edited by ARGI; 02-12-2010 at 16:28. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iδιαίτερα άμα συνοδεύεται από μεζέ αγριογούρουνο με κάστανα, όπου δαγκώνει μια σκελίδα χωριάτικου λουκάνικου Πηλίου (
|
|||
|
|||
![]() Αυτό είναι το γνήσιο χωνευτικό μας!!!
|
|||
|
|||
![]() Μια απο τις λίγες και σπάνιες Τετάρτες που έχω την ευκαιρία να βρεθώ για "καφεδάκι" - "κεμπαποκατάσταση" με την μεγάλη πλεον παρέα του forum μας! Πολλοί γνώριμοι και αρκετοί νέοι επίσης ήταν η παρέα μας! Βέβαια να τόνίσω και να ευχαριστήσω τον Αγαπητό σε όλους μας Κωστή Πρετεντέρη για την διεξαγωγή μινι εκπαιδευτικής και χαλαρωτικής "εκδρομης" μεταξύ του καφε και του φαγητού! Επίσης χάρηκα ιδιαιτέρα επειδή είχα την τιμή να γνωρίσω τους κυρίους Ναπολέων και Κωνσταντίνο με το επιβλητικό Goldwing!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στο Βαγγέλη evan400f για την ιδέα του φαγητού!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαρηκα που γνωρισα τα παιδια εχτες! εχετε μια τρελλη -ωραια παρεα,
και μετα απο μια εφιαλτικη συγκεντρωση της εργασιας μου , βοηθησαν μαζι με την μπυρα fix ,και την boxeroκουβεντα , να ξεχαστω !! ευχαριστω για το γευμα και αν ειναι ετσι να ερχομαι καθε τεταρτη ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Κι εμείς χαρήκαμε για την έκπληξη Θανάση κ σε περιμένουμε να μας ξανάρθεις .... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 28/04/2010 | frits | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 28 | 02-05-2010 19:03 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Μ. Τετάρτη 31/3/2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 32 | 04-04-2010 20:04 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 24/02/10 | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 43 | 25-02-2010 19:09 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 13/1/10 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 42 | 15-01-2010 15:45 |
Καφεδάκι στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 2/12/09 | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 57 | 14-12-2009 23:07 |