![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχεις αρχισει και γινεσαι κοπελα..........μαλλον πρεπει να σταματησεις να κοιτας το bmwforum...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και το πώς θα τους χαρακτηρίσουμε ξέρεις λίγο μετράει. Το θέμα είναι τι θα τους ΚΑΝΟΥΜΕ. Δόξα τω Θεώ κάτι αρχίζει να γίνεται… Αν χαρακτηρίζεις εσένα ακραίο γλυκέ μου Χαρλεά, αυτούς πώς? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν θες απλά ΔΕΝ τις ακολουθώ σαν άνθρωπος και σαν (πολιτισμένος) ΕΛΛΗΝΑΣ.... Είναι too much....... ΞΑΝΑΛΕΩ όμως ότι έχω την ίδια ΟΡΓΗ (αν όχι και περισσότερη) με σένα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Οι ομπρελιές μία χαρά είναι για αρχή, μην αρχίσουμε να τους πετάμε τίποτα κύλινδρα στο κεφάλι. Εγώ πάντως έτσι όπως τα είδα από κοντά τα πράγματα, έτσι και ξεφύγει η κατάσταση η βουλή δεν την γλυτώνει. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επισης δεν ειχαν προχειρα γιαουρτακια και νερο..., οποτε...επεσε το ξυλικι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ας ήταν όλοι αυτοί σε καμμιά αραβική χώρα και θα παρακάλαγαν να φάνε τις ομπρελλιές τους, γιατί θα είχανε αποκεφαλιστεί προ καιρού δημοσία θέα με όλα αυτά που έχουν κλέψει από ανθρώπους που δεν τους φταίξαν τίποτε και βασανίζονται τώρα.
Το ότι οι τελευταίοι θα πεθάνουν πριν της ώρας τους και δυστυχισμένοι από την πολύ στεναχώρια, δεν είναι βία;;; ![]() Άντε ν' αρχίσουν τα όργανα σιγά σιγά γιατί μόνο με την φυσική εκδίωξή τους από την χώρα και την πολιτική θα αλλάξει κάτι... Με όλα αυτά μου "τσαντίσατε" και τον καραγκιόζη αυτόν, συγνώμη το παιδί ήθελα να πω! ![]() |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() Κι αν γουστάρουν… αν δεν γουστάρουν να μην κυκλοφορούν. Να μην έχουν την δυνατότητα να φχαριστηθούν τα κλεμμένα. Όσο πιο πολύ δεν τα φχαριστιούνται, τόσο λιγότερα ξοδεύουν – τόσο περισσότερα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουν στους πολίτες. gemara ο Χατζηνικολάου μέρος του προβλήματος ήταν. Τώρα αρχίζει και τσαντίζεται, γιατί το Alter δεν πληρώνει μισθούς, το δικό του Real group δεν βγαίνει, ο ζάμπλουτος μεγαλοτραπεζίτης Σάλλας τους ζητάει τα δάνεια πίσω, για να μην απολύσει όλους τους υπαλλήλους της ‘Πειραιώς’, αλλά μόνο τους μισούς… Last edited by ckk; 17-12-2010 at 11:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Μαζί τους είναι και ο Χατζηνικολάου και όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι όπως αυτοαποκαλούνται...
|
|
|||
|
|||
![]()
η χειροτερη φαρα μετα τους πολιτικους ειναι οι δημοσιογραφοι...,μην τους κλαιτε!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πόσο ζημιογόνα είναι τα smartphones όταν δεν τα έχεις; | staren | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 2 | 13-08-2010 14:16 |
Μάθετε τα πάντα για τα αντιβιοτικά | skippybi | Υγεία | 1 | 04-11-2009 19:26 |
Πώς θα ήταν τα μωρά αν τα μεγάλωναν μόνο οι μπαμπάδες | zastava | Χιούμορ | 1 | 21-10-2009 17:38 |
Θα τα εκατοστήσουν τα περισσότερα μωρά | skippybi | Υγεία | 4 | 06-10-2009 21:57 |
Με τα φώτα αναμμένα θα κυκλοφορούν τα δίκυκλα!!!!!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 8 | 23-06-2009 17:36 |