GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Ελλάδα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 17-12-2010, 01:01
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
Προεπιλογή Απάντηση: Αρχισαν τα οργανα.....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Xarleas Εμφάνιση μηνυμάτων
ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα.... Να βαράς κοπέλα με τα Αρσακειά της, τα Γαλλικά της, τα Πιάνα της και τις καλύτερες Νταντάδες είναι <ΚΡΙΜΑΣ..>

Χωρίς πλάκα όμως.. Και εγώ έχω αυτή την ΟΡΓΗ που ξεχυλίζει σήμερα τον Έλληνα και μπορώ να δεχτώ ΜΟΝΟ την ΦΡΑΣΤΙΚΗ βία σε όλους χωρίς εξαίρεση.... Αυτό όμως ΟΧΙ και συγχωρήστε με....
Ναι στο μπουγέλο, το γιαούρτι την κατά μέτωπο βρισιά.... Αλλά μέχρι εκεί......
Αυτά απο κάποιον (ακραίο)...
εχεις αρχισει και γινεσαι κοπελα..........μαλλον πρεπει να σταματησεις να κοιτας το bmwforum...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 01:05
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
εχεις αρχισει και γινεσαι κοπελα..........μαλλον πρεπει να σταματησεις να κοιτας το bmwforum...
Ναι..... μάλλον.... ο αίτημά σου εξετάζεται...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 01:25
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
ΠΟΤΕ δεν θα το έκανα.... Να βαράς κοπέλα με τα Αρσακειά της, τα Γαλλικά της, τα Πιάνα της και τις καλύτερες Νταντάδες είναι <ΚΡΙΜΑΣ..>
Μήπως της αρέσει κιόλας, ξέρεις…
Χωρίς πλάκα όμως.. Και εγώ έχω αυτή την ΟΡΓΗ που ξεχυλίζει σήμερα τον Έλληνα και μπορώ να δεχτώ ΜΟΝΟ την ΦΡΑΣΤΙΚΗ βία σε όλους χωρίς εξαίρεση.... Αυτό όμως ΟΧΙ και συγχωρήστε με....
Θες να έχω καβαντζάρει καμιά 100αριά μύρια εις βάρος σου και να έρθεις μετά να με γιαουρτώσεις, μπουγελώσεις, βρίσεις? Ή και τα τρία μαζί. Με αποτέλεσμα να σου κόβω, εγώ ο ίδιος, €250 από τα συντάξιμα €630 της μανούλας σου, μισθούς σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και και και. Να αναστατώνεται όλος ο κοινωνικός ιστός, από τα ρεμάλια με τα κουστούμια και τις σοβαροφανείς προγουλιακές φαλάκρες? Και να οδηγούν μια χώρα στην πτώχευση…
Και το πώς θα τους χαρακτηρίσουμε ξέρεις λίγο μετράει. Το θέμα είναι τι θα τους ΚΑΝΟΥΜΕ. Δόξα τω Θεώ κάτι αρχίζει να γίνεται…

Αν χαρακτηρίζεις εσένα ακραίο γλυκέ μου Χαρλεά, αυτούς πώς?
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 01:37
Xarleas Ο/Η Xarleas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Άλιμος
Μoto: H-D Road King 1450cc

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Θες να έχω καβαντζάρει καμιά 100αριά μύρια εις βάρος σου και να έρθεις μετά να με γιαουρτώσεις, μπουγελώσεις, βρίσεις? Ή και τα τρία μαζί. Με αποτέλεσμα να σου κόβω, εγώ ο ίδιος, €250 από τα συντάξιμα €630 της μανούλας σου, μισθούς σε δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους και και και. Να αναστατώνεται όλος ο κοινωνικός ιστός, από τα ρεμάλια με τα κουστούμια και τις σοβαροφανείς προγουλιακές φαλάκρες? Και να οδηγούν μια χώρα στην πτώχευση…
Και το πώς θα τους χαρακτηρίσουμε ξέρεις λίγο μετράει. Το θέμα είναι τι θα τους ΚΑΝΟΥΜΕ. Δόξα τω Θεώ κάτι αρχίζει να γίνεται…

Αν χαρακτηρίζεις εσένα ακραίο γλυκέ μου Χαρλεά, αυτούς πώς?
Δεν παρεξηγώ την αντιδρασή σου,... για να μην πω ότι την επικροτώ κιόλας.....
Αν θες απλά ΔΕΝ τις ακολουθώ σαν άνθρωπος και σαν (πολιτισμένος) ΕΛΛΗΝΑΣ....
Είναι too much.......
ΞΑΝΑΛΕΩ όμως ότι έχω την ίδια ΟΡΓΗ (αν όχι και περισσότερη) με σένα
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 09:31
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Απόσπασμα:

Αυτά Harlea ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, άσε που είναι τόσο χοντρόπετσοι, που όταν τους φτύνεις λένε ότι ψιχαλίζει, όσο για το γιαούρτι ...καλύτερα να το φας....
Οι ομπρελιές μία χαρά είναι για αρχή, μην αρχίσουμε να τους πετάμε τίποτα κύλινδρα στο κεφάλι.
Εγώ πάντως έτσι όπως τα είδα από κοντά τα πράγματα, έτσι και ξεφύγει η κατάσταση η βουλή δεν την γλυτώνει.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 10:01
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:

απλα τα παιδια ηταν βραχνιασμενα και δε μπορουσαν να βρισουν!
επισης δεν ειχαν προχειρα γιαουρτακια και νερο...,
οποτε...επεσε το ξυλικι...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 11:08
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Ας ήταν όλοι αυτοί σε καμμιά αραβική χώρα και θα παρακάλαγαν να φάνε τις ομπρελλιές τους, γιατί θα είχανε αποκεφαλιστεί προ καιρού δημοσία θέα με όλα αυτά που έχουν κλέψει από ανθρώπους που δεν τους φταίξαν τίποτε και βασανίζονται τώρα.

Το ότι οι τελευταίοι θα πεθάνουν πριν της ώρας τους και δυστυχισμένοι από την πολύ στεναχώρια, δεν είναι βία;;;

Άντε ν' αρχίσουν τα όργανα σιγά σιγά γιατί μόνο με την φυσική εκδίωξή τους από την χώρα και την πολιτική θα αλλάξει κάτι...

Με όλα αυτά μου "τσαντίσατε" και τον καραγκιόζη αυτόν, συγνώμη το παιδί ήθελα να πω!

Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 11:10
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS

Απόσπασμα:
Δεν παρεξηγώ την αντιδρασή σου,... για να μην πω ότι την επικροτώ κιόλας.....
Αν θες απλά ΔΕΝ τις ακολουθώ σαν άνθρωπος και σαν (πολιτισμένος) ρε Χαρλεά θα με τρελάνεις εσύ…πώς να το φέρω στα δικά σου μέτρα για να καταλάβεις τον πόνο? Αν εγώ σου γ.μίσω την γκόμενα μέσα στο σπίτι σου και φεύγοντας σου κάψω και το μηχανάκι, εσύ θα έρθεις σαν πολιτισμένος να με κεράσεις έναν καφέ και να με ρωτήσεις γιατί τα έκανα? ΕΛΛΗΝΑΣ....
Είναι too much.......
ΞΑΝΑΛΕΩ όμως ότι έχω την ίδια ΟΡΓΗ (αν όχι και περισσότερη) με σένα
Άρα πού διαφωνείς? Σάμπως πήγα εγώ ο φλούφλης να τον δείρω? Στην ιδέα και στην πράξη του ξυλοδαρμού τους συμφωνώ. Απλά επαυξάνω και λίγο…

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτά Harlea ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, άσε που είναι τόσο χοντρόπετσοι, που όταν τους φτύνεις λένε ότι ψιχαλίζει, όσο για το γιαούρτι ...καλύτερα να το φας....
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι ομπρελιές μία χαρά είναι για αρχή, μην αρχίσουμε να τους πετάμε τίποτα κύλινδρα στο κεφάλι.
Εγώ πάντως έτσι όπως τα είδα από κοντά τα πράγματα, έτσι και ξεφύγει η κατάσταση η βουλή δεν την γλυτώνει.

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα τα παιδια ηταν βραχνιασμενα και δε μπορουσαν να βρισουν!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
επισης δεν ειχαν προχειρα γιαουρτακια και νερο...,
οποτε...επεσε το ξυλικι...

Κι αν γουστάρουν… αν δεν γουστάρουν να μην κυκλοφορούν. Να μην έχουν την δυνατότητα να φχαριστηθούν τα κλεμμένα. Όσο πιο πολύ δεν τα φχαριστιούνται, τόσο λιγότερα ξοδεύουν – τόσο περισσότερα υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψουν στους πολίτες.

gemara ο Χατζηνικολάου μέρος του προβλήματος ήταν. Τώρα αρχίζει και τσαντίζεται, γιατί το Alter δεν πληρώνει μισθούς, το δικό του Real group δεν βγαίνει, ο ζάμπλουτος μεγαλοτραπεζίτης Σάλλας τους ζητάει τα δάνεια πίσω, για να μην απολύσει όλους τους υπαλλήλους της ‘Πειραιώς’, αλλά μόνο τους μισούς…

Last edited by ckk; 17-12-2010 at 11:14.
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 11:18
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]

Μαζί τους είναι και ο Χατζηνικολάου και όλοι αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι όπως αυτοαποκαλούνται...
Reply With Quote
Παλιό 17-12-2010, 11:20
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

η χειροτερη φαρα μετα τους πολιτικους ειναι οι δημοσιογραφοι...,μην τους κλαιτε!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης