![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
δες ξανα το βιντεο στο 0,12!! θα δεις καθαρα τον τυπο με την κουκουλα να ξεπροβαλει μεσα απο το μπουλουκι....τοτε ο αστυνομικος του επιτεθηκε!!!!
Και μαλιστα την ωρα που εβγαινε του την πεσανε απο παντου οι αστυνομικοι που ηταν μεσα στον σαματα!! Δες το!! YouTube - Ξυλοδαρμός διαδηλωτή από αστυνομικούς - Αθήνα 11/5/2011 Last edited by GeorgeP; 14-05-2011 at 00:52. |
|
|
|||
|
|||
|
εχεις δικιο.....οι ματατζηδες βρισκονται σε αμυνα,αφου ο αναρχικος ειναι ετοιμος να τους σαπισει στο ξυλο,με την καινουργια τακτικη ΤΣΑΚ ΝΟΡΡΙΣ
καλο βραδυ σε ολους.........και περαστικα στους βαρια αρρωστους ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έχεις δίκιο Κωστή .
Καλό βράδυ σε όλους . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στον αστυνομικό αυτό δεν επιτρέπεται, δεν κάνει για αυτή την ΔΟΥΛΕΙΑ αν αγανακτεί και αν αγανακτήσει πολύ και "χάσει" τον έλεγχο και βγάλει το κουμπούρι σαν τον Κορκονέα ; εκτός και αν δικαιολογείς και αυτό.. Η βία γεννάει βία, το έγραψα και εχθές, αν ήμουν στην θέση αυτού εκεί κάτω θα ήθελα εκδίκηση. Η αστυνομία θα χρησιμοποιήσει βία για να ακινητοποιήσει και να συλλάβει. Αυτόν στο βίντεο γιατί δεν του πέρασαν χειροπέδες μετά την πρώτη - δεύτερη γκλοπιά θα μπορούσαν να το κάνουν εύκολα, τον βάρεσαν και τον άφησαν, εγώ αυτο δεν το καταλαβαίνω. ![]() και είναι ο κανόνας ξέρεις.... Last edited by frits; 14-05-2011 at 01:06. |
|
|
|||
|
|||
|
αληθεια γιατι δεν τους συλλαμβανουν να τους κανουν και ενα δικαστιριο??
αυτο δεν το εχω ακουσει ποτε..... ειναι οντως παραξενο που δεν τους συλλαμβανουν, ισως να ακολουθουν την τακτικη του βουνου, δερνουμε για να τους δυναμώσουμε..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ίσως ανήκεις ΚΑΙ εσύ στους βαριά άρωστους. Με την αρώστια που λέγεται ΠΑΡΟΠΙΔΙΣΜΟΣ
|
|
|
|||
|
|||
|
Εσείς τι λέτε; τι θα πονούσε περισσότερο οι κλωτσιές ή 3 χρονάκια στην στενή ;
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() θα αρχισω να συμφωνω με καποιους ,που σε προσωπικες συζητησεις,επιμενουν οτι το φορουμ θα επρεπε να μην δεχεται θεματα εκτος μοτοσυκλετας........απο την αλλη,η παρεα μας εχει γινει τοσο μεγαλη,γιατι μιλαμε για ολα.... αλλαζουν πολλα και γρηγορα και θα πρεπει να αναθεωρουμε συνεχως.. οσο για καποιους που ευκολα θα σκοτωναν ή ντυνονται κομαντος και πυροβολουν τα κεφαλια αμυαλων και ηλιθιων,ισως θα πρεπει να χαλαρωσουν και να σκεφτουν την εικονα,που βγαζουμε σαν παρεα... μας διαβαζει πολυ κοσμος....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
" Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς " ![]() ![]() Από την άλλη εγώ που ξέρω τον GeorgeP, καραφλιάζω με αυτά που διαβάζω. Τι να πω μας έχουν τρελλάνει οι έχοντες την εξουσία...
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τρεις νεκροί από το κρύο στο κέντρο της Αθήνας! | gsmaniac | Ελλάδα | 51 | 16-03-2011 01:07 |
| Σφυγμομέτρηση στο κέντρο της Αθήνας... | CPretenteriS | Χιούμορ | 6 | 04-02-2011 21:23 |
| 3 νεκροί από τις ταραχές στο κέντρο της Αθήνας! | Arkas | Επικαιρότητα | 33 | 06-05-2010 10:52 |
| Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα) | christosms | Τι μας έτυχε | 81 | 14-04-2010 00:34 |
| Επίθεση σε τράπεζες και καταστήματα από ομάδα νεαρών στο κέντρο της Αθήνας | wolferin | Επικαιρότητα | 4 | 08-10-2009 17:58 |