![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Πάρα πολύ καλό ταξιδιωτικό και επαγγελματικές φωτογραφίες με γούστο στο κολάζ...
- ναι, passo Muraglione πέρασα πρόπερσι, καλή εμπειρία... - ναι στην ιταλική άσφαλτο! - ναι στις μικρές αποδράσεις - ναι στην Φλωρεντία - ναι στα ιταλικά φαγητά [στην Ιταλία] με ιταλική ποιότητα αλλά και πιο φτηνά από την Ελλάδα - ναι στα πολιτικά/κοινωνικά σχόλιά σου - ναι στο ότι τα GS είναι τα πιο αξιόπιστα μηχανάκια [έχω αισίως 120.000 - '97 - στο δρόμο, βροχή, καθημερινότητα, χώμα και ερήμους, μικρές αποστάσεις και χιλιάρες μέσα σε μία μέρα, ποτέ τίποτε, εκτός από αλλαγή μπαταρίας, απλά........ σέρβις και αλληλοσεβασμός] - ναι στην επόμενή μικρή απόδρασή μου το δεκαπενταύγουστο [δικάβαλος] για μία εβδομάδα στην Ιταλία - μάλλον Ρώμη και Τοσκάνη, δεκτές προτάσεις με άλλο ζευγάρι... [που είσαι jefe? - στρίβω και Σικελία άμα θες ή Πυρηναία εάν προτιμάς... ] - ναι στα ταξίδια γενικώς, γιατί μόνο έτσι ανοίγονται τα μάτια και ο ορίζοντας δεν τελειώνει στην καφετέρια της πλατείας Ευχαριστούμε για την ξενάγηση gemara ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Πάρα πολύ καλό ταξιδιωτικό.
Πολύ καλή περιγραφή. Πολύ καλές φωτό. Πολύ καλά σχόλια. Γιώργο σε ευχαριστώ που μου <<έδωσες>> εικόνες μέσα από το ταξίδι σου. |
|
|
|||
|
|||
|
Φοβερος!!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μας εβγαλες την ψυχή αλλα χαλάλι,άξιζε και το τελευταίο δευτερόλεπτο.Μπράβο στο θηρίο την Κωνσταντίνα για το πρώτο της ταξίδι στο εξωτερικό.Γιώργο όλα τα λεφτά η αφήγηση αλλα και οι φωτογραφίες σας.Ευχαριστούμε που το μοιραστηκατε μαζι μας,ευχαριστούμε που μας ταξιδέψατε προ των πυλών των διακοπών και για τις ιδεες που μας δώσατε.Τα υπόλοιπα απο κοντα.Να είστε καλα και γρήγορα για την επόμενη εξόρμηση.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μας ταξιδέψατε όμορφα, σε όμορφα μέρη! Σας ευχαριστούμε παιδιά!
![]() Respect στην Κωνσταντίνα! Jefe |
|
|
|||
|
|||
|
Η πεμπτουσια του ταξιδευειν στο αφηγημα του Γιωργου
Παντα με παλλομενη καρδια,διεισδυτικη ματιά και ανοιχτο μυαλο τα ταξιδια σου
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά για τα καλά σας λόγια! Καλά ταξίδια και σε σας.
Προς το παρόν προσπαθώ να συνέλθω από τη δραματική απόδοση της μηχανής μου. Τις προάλλες που έφευγα για να βολτάρω στο Ράλλυ Ακρόπολις, αναγκαστικά αποχωρίστηκα τις τελευταίες σταγόνες της ιταλικής βενζίνης που έκαναν τη μηχανή και πέταγε στις γνωστές μου διαδρομές στον περιφερειακό και έβαλα από το καλό γνωστό μου βενζινάδικο. Μέχρι να φτάσω στον Καρέα, η μηχανή βόγγαγε. Έβαλα αργότερα και σε επαρχιακά βενζινάδικα και αποτελείωσε. Την γκάζωνα σήμερα μέσα στην Αθήνα και νόμιζα ότι σπάγανε ποτήρια κάτω από τα πόδια μου. Πολύ μεγάλη διαφορά μιλάμε, κρίμα που δεν μπορούμε στη χώρα μας να κάνουμε κάτι και στο θέμα αυτό. Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι στο εξωτερικό πήγαινε με 140, τσίμπαγες λίγο το γκάζι και σαν ηλεκτρικός ο κινητήρας ανέβαζε αμέσως 150, 160, 180. Προχτές το ξανάκανα με 140 και στιγμιαία μπούκωσε ο κινητήρας και με μικρά κομπιάσματα ανέβαζε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Άστα να πάνε ρε Γιώργο... |
|
|
|||
|
|||
|
Όμορφο ταξιδιωτικό με εκπληκτική αφήγηση και φωτογραφίες!Να στε καλά και γρήγορα το επόμενο!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πολυ όμορφα όλα τρομερή περιγραφή ...καλά οι φώτο δεν υπάρχουν!!!
Να ειστε καλα πάντα όρθιοι και καλά ταξίδια!!! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καφεδάκι στο Ρίο - Σάββατο 6 Ιουνίου 09 | NNN | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 154 | 09-05-2011 19:47 |
| Πένα Mont Blanc Original | billy_bmw | Πωλήσεις γενικώς | 1 | 29-03-2011 12:51 |
| Αγώνας motocross την Κυριακή στις 0830 το πρωί... | gemara | Παλαιά μοντέλα - Classic | 8 | 28-11-2010 12:50 |
| Καφεδάκι στο Κιάτο - Σάββατο 28-8-2010 | Neo | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 5 | 27-08-2010 19:59 |
| Mont Blanc Μανικετόκουμπα | angpass | Πωλήσεις γενικώς | 0 | 18-12-2009 22:39 |