GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Μου τη δίνει που .....

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 09-10-2011, 05:48
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Όχι δεν με κάλυψες καθόλου. Σου επαναλαμβάνω την ερώτηση σε εσένα προσωπικά μέχρι και γραφεία τελετών....

Εάν δεν υπήρχαν Δ/Υ η και το Δημόσιο , εσείς θα είχατε δουλειά...
Μην σκέπτεσαι σαν bmwδάκιας
Όταν πάρω λοιπόν Scooter Deauville θα σου απαντησω... Ναπουλη μου εσύ!!!

Θα σου εξηγησω από κοντα τι εννοώ...

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 05:50

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tsatsos Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτάάά είναι.........

CPS

Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 08:42
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Μου τη δίνουν οι κ0λ0απεργίες

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Κι εγω επειδη ξερω ποτε κ´ πως εμφανιζεσαι... απαξιω να σου απαντησω!! Επιστρεφω τους χαρακτηρισμους παρ ολα αυτα!!

CPS

Τι θέλεις να πείς, πως αν έκανα ####τούμπες εδώ μέσα θα ήμουν αρεστός σου; Ευτυχώς δεν το έχω ανάγκη, συνέχισε την πορεία σου, ο καθένας χαρακτηρίζεται από τα γραπτά του.
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 09:11

Προεπιλογή

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι θέλεις να πείς, πως αν έκανα ####τούμπες εδώ μέσα θα ήμουν αρεστός σου; Ευτυχώς δεν το έχω ανάγκη, συνέχισε την πορεία σου, ο καθένας χαρακτηρίζεται από τα γραπτά του.
Αυτό ειναι το μονο σιγουρο... όσο για τις ####τούμπες........ αν μπορεις κάνε κι εσύ....

Κι αν είσαι κ´ στο Δημόσιο... αναμενε... μπορει να βγει επίδομα ####τουμπας...

CPS

Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 10:20
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό ειναι το μονο σιγουρο... όσο για τις ####τούμπες........ αν μπορεις κάνε κι εσύ....

Κι αν είσαι κ´ στο Δημόσιο... αναμενε... μπορει να βγει επίδομα ####τουμπας...

CPS

Λόγω κιλών (αυτοσαρκασμός) και ηλικίας δεν μου επιτρέπεται πλέον να κάνω ####τούμπες. Οσον αφορά στους συναδέλφους του Δημοσίου, που τυγχάνει να είμαι ένας απ αυτούς, θεωρώ ότι δεν έχουν ανάγκη του επιδόματος της ####τούμπας γιατί ήδη έχει απονεμηθεί σε άλλους.
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 15:34
napgeo Ο/Η napgeo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΠΡΕΒΕΖΑ
Μoto: HONDA ΝΤ700

Το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα συνεχίσω.

Τελευταίο για να το καταλάβουν και μερικοί υβριστές των Δ/Υ.
Εάν δεν υπήρχαν με πιούς θα δουλεύαν όλοι τους. Με το που άρχισαν να κόβουν μισθούς των Δ/Υ πάγωσε η αγορά. Όλες οι προμήθειες των μεγάλων κατασκευαστών δεν πάνε στο Δημόσιο..........................
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 17:07
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από napgeo Εμφάνιση μηνυμάτων
Το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα συνεχίσω.

Τελευταίο για να το καταλάβουν και μερικοί υβριστές των Δ/Υ.
Εάν δεν υπήρχαν με πιούς θα δουλεύαν όλοι τους. Με το που άρχισαν να κόβουν μισθούς των Δ/Υ πάγωσε η αγορά. Όλες οι προμήθειες των μεγάλων κατασκευαστών δεν πάνε στο Δημόσιο..........................
Ισως γιαυτο οι κυβερνησεις διοριζανε αβερτα στο Δημόσιο.....για να κινειται η αγορα αφου Δ.Υ.=σιγουρος μισθος μεχρι την συνταξη, διοτι αν περιμενανε απο τους Ι.Υ. φεξε μου και γλιστρησα...σημερα εχει αυριο δεν εχει!

Και κατι άλλο φιλε Ναπολεωντα, ΠΩΣ φορολογουνται οι δ.Υ.? σε ποια επιδοματα φορολογουνται με αυτοτελη φορολογιση και γιατι??
Για δες ενα παραδειγμα,
''πρόκειται για επιδόματα τελωνειακών (Δικαιώματα Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών), υπαλλήλων του Γενικού Χημείου του Κράτους (Δικαιώματα Εκτέλεσης Χημικών Εργασιών) και για επιδόματα που εισπράττουν οι εφοριακοί (Δικαιώματα Βεβαίωσης και Είσπραξης Εσόδων υπέρ τρίτων).''
Οι μισοι Δ.Υ. σχεδον φιλε μου........κοιτα πως φορολογουνταν οι παραπανω μεχρι σημερα:
Ο φόρος μέχρι σήμερα υπολογιζόταν στο ποσό της μισής αποζημίωσης (το άλλο μισό πήγαινε με την κλίμακα) που εισέπρατταν και ο συντελεστής φόρου ήταν δεκαπέντε τοις εκατό (15%).
Eυτυχως ομως που:
Πλέον οι διατάξεις αυτές καταργούνται και τα επιδόματα αυτά θα προστίθενται στο συνολικό εισόδημα και θα φορολογούνται με την κλίμακα.
Επισης:
Tα εκτος εδρας ΟΛΩΝ των Δ.Υ. ειναι (ηταν) αφορολογητα στο 100% Ν.2238, ΑΡΘΡΟ 45, ΠΑΡΑΓΡ.4, ΠΕΡΙΠΤ.β'.

Να πω για δημαρχους και βουλετες? αντε να πω...
Μέχρι σήμερα, οι πάσης φύσεως παροχές που χορηγούνταν στα πρόσωπα που εκλέγονται για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης φορολογούνται αυτοτελώς με συντελεστή φόρου είκοσι τοις εκατό (20%).
Για τους ταξιτζηδες, φορτηγατζηδες αστα να πανε.....με αδεια 100% στο ονομα τους και μεχρι 16000ε η φορολογια ηταν..... 0....ειπες τιποτε? Και φυσικα ΟΛΟΙ εδήλωναν 16000ε!!

Αν παω και στους υπαλληλους του ΥΠΟΙΚ, τους στρατιωτικους κ.λ.π. θα μαθουμε ολοι τι διαφορα (ευνοϊκοτερη) φορολογικης αντιμετωπισης υπαρχει μεταξυ Δ,Υ. και Ι.Υ.
Και μονον οτι ο Ι.Υ. φορολογειται στο 100% των απολαβων του ενω ο Δ.Υ. οχι.... αυτο απο μονο του ειναι σημειο συγκρουσης μεταξυ των.

Να πουμε για τα στεγαστικα δανεια των Δ.Υ. απο το Παρακαταθηκων και δανειων με 4,25-5,20%? Μηπως για τα δανεια ''Γάμος, τοκετός, θάνατος, επιβεβλημένη ιατρική λουτροθεραπεία, ασθένεια'' με επιτοκιο 4% κι αποπληρωμη σε 36 μηνες? Ποιος Ι.Υ. εχει τετοια επιτοκια σε καταναλωτικα δανεια?????

Μην μας κανει εντυπωση που οι μεν πανε να ''φανε'' τους δε..., εχουν απωθημενα και δεν ειναι ουτε λιγα ουτε αδικαιολογητα τελειως...κατα μιαν εννοια οι Ι.Υ. πληρωνανε και για τους δ.Υ....

Last edited by GeorgeP; 09-10-2011 at 17:23.
Reply With Quote
Παλιό 09-10-2011, 17:59
KRASOPATERAS Ο/Η KRASOPATERAS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Σχηματάρι
Μoto: GS 1200 08

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα γράφεις με μία ένσταση.

Ποτέ δεν κατάλαβα πως εννοούνται οι κρατήσεις στο δημόσιο τομέα. Κάποιος αποφάσισε ότι τα μεικτά θα είναι τόσα και στο χέρι τόσα. Με ποιό κριτήριο; Υπό αυτή την έννοια ούτε κρατήσεις υπάρχουν ούτε εφορία πληρώνεται. Είναι απλά λογιστικό χρήμα, δεν τα είχαν ποτέ στην τσέπη οι ΔΥ για να τα βγάλουν και να πληρώσουν ταμεία, εφορία κι ότι άλλο πληρώνει ο ΙΥ ή ο ελεύθερος επαγγελματίες.

Αν κάνω λάθος διαφωτίστε με.

Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω πρόβλημα με τους ΔΥ, χρόνια λέω ότι αν πειραζόταν το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα θα γινόταν σφαγή. Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ εξορθολογισμός διότι κάποιοι βολεύονταν.....
Σωστός…..έτσι είναι….

Μιλάνε για λεφτά που τους κρατάνε αλλά είναι νούμερα σε χαρτί, δεν τα παίρνουν ποτέ και δεν τα πληρώνουν ποτέ, ούτε το κράτος δεν τα βάζει στην θέση τους γιατί απλά είναι λογιστικά και δεν φαίνονται πουθενά.

Απλά τα άτομα (Δ.Υ) κάθε αυτού δεν φταίνε και αυτοί, έτσι τους είπανε και έτσι μάθανε…
Και αυτό για το 10% δημόσιοι στα 10000000 πολίτες που ειπώθηκε σωστό είναι…..μπορεί πάλι να μην έχουν ευθύνη οι Δ.Υ αλλά τόσα χρόνια όνειρο ζωής ήταν να τρυπώσουν και να μην τους κουνήσει κανείς….

Αν και δεν είναι το σωστό μέρος για απορίες….θα ήθελα να μου πει κάποιος πως είναι δυνατόν το ίδιο άτομο που δούλευε σε μια εταιρία ιδιωτική για 4 χρόνια, πχ στην ΔΕΛΤΑ και τον έδιωξε, ούτε αυτός ζήτησε τα ρέστα ούτε και κανείς άλλος μίλησε…και τι να πει….και τι να κάνει….
Ο ίδιος αφού μετά από καιρό ζάλισε τα π@π@ρια ενός βουλευτή από το χωριό του, και τον έβαλε στο δημόσιο αν του πούνε για απόλυση τρελαίνετε και τον πνίγει το δίκιο και παίρνει τους δρόμους και ένα σωρό πράματα….όσο ήταν στον ιδιωτικό τομέα δεν είχε ψυχή?....μετά την απόκτησε?

Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω τα ρίσκα μου….αν με την κρίση δεν μπορώ να πουλήσω κιλό κρασί πουθενά γιατί οι ταβέρνες κλείσουν….και κλείσω και εγώ δεν θα ανοίξει μύτη…ούτε από εδώ μέσα θα ακουστεί κιχ…αν φύγει ένας του δημοσίου μέχρι και τα διόδια θα τους φταίνε και θα τα κλείσουν…και όλο και κάτι θα αναλύσουμε μετά εδώ μέσα όλοι μαζί…
Δυστυχώς αλλά μέχρι και τώρα όλο τα κράτος ασχολείται με το αν θα απολύσει και τι θα κάνει με τους ΔΥ…μακάρι να είχε ασχοληθεί κατά τα ήμισυ και με αυτούς που απολυθήκανε από τον ιδιωτικό τομέα….δηλαδή αυτοί δεν καταναλώνανε? Τι το κάνανε το χρήμα που παίρνανε….η τους δώσανε το 60% του μισού τους για ένα χρόνο μετά την απόλυση?.....
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης