![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Θα σου εξηγησω από κοντα τι εννοώ... CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτάάά είναι.........
![]() ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Τι θέλεις να πείς, πως αν έκανα ####τούμπες εδώ μέσα θα ήμουν αρεστός σου; Ευτυχώς δεν το έχω ανάγκη, συνέχισε την πορεία σου, ο καθένας χαρακτηρίζεται από τα γραπτά του.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κι αν είσαι κ´ στο Δημόσιο... αναμενε... μπορει να βγει επίδομα ####τουμπας... ![]() CPS Sent from my iPhone 4 using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Λόγω κιλών (αυτοσαρκασμός) και ηλικίας δεν μου επιτρέπεται πλέον να κάνω ####τούμπες. Οσον αφορά στους συναδέλφους του Δημοσίου, που τυγχάνει να είμαι ένας απ αυτούς, θεωρώ ότι δεν έχουν ανάγκη του επιδόματος της ####τούμπας γιατί ήδη έχει απονεμηθεί σε άλλους.
|
|
|||
|
|||
![]()
Το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και δεν θα συνεχίσω.
Τελευταίο για να το καταλάβουν και μερικοί υβριστές των Δ/Υ. Εάν δεν υπήρχαν με πιούς θα δουλεύαν όλοι τους. Με το που άρχισαν να κόβουν μισθούς των Δ/Υ πάγωσε η αγορά. Όλες οι προμήθειες των μεγάλων κατασκευαστών δεν πάνε στο Δημόσιο.......................... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και κατι άλλο φιλε Ναπολεωντα, ΠΩΣ φορολογουνται οι δ.Υ.? σε ποια επιδοματα φορολογουνται με αυτοτελη φορολογιση και γιατι?? Για δες ενα παραδειγμα, ''πρόκειται για επιδόματα τελωνειακών (Δικαιώματα Εκτέλεσης Τελωνειακών Εργασιών), υπαλλήλων του Γενικού Χημείου του Κράτους (Δικαιώματα Εκτέλεσης Χημικών Εργασιών) και για επιδόματα που εισπράττουν οι εφοριακοί (Δικαιώματα Βεβαίωσης και Είσπραξης Εσόδων υπέρ τρίτων).'' Οι μισοι Δ.Υ. σχεδον φιλε μου........κοιτα πως φορολογουνταν οι παραπανω μεχρι σημερα: Ο φόρος μέχρι σήμερα υπολογιζόταν στο ποσό της μισής αποζημίωσης (το άλλο μισό πήγαινε με την κλίμακα) που εισέπρατταν και ο συντελεστής φόρου ήταν δεκαπέντε τοις εκατό (15%). Eυτυχως ομως που: Πλέον οι διατάξεις αυτές καταργούνται και τα επιδόματα αυτά θα προστίθενται στο συνολικό εισόδημα και θα φορολογούνται με την κλίμακα. Επισης: Tα εκτος εδρας ΟΛΩΝ των Δ.Υ. ειναι (ηταν) αφορολογητα στο 100% Ν.2238, ΑΡΘΡΟ 45, ΠΑΡΑΓΡ.4, ΠΕΡΙΠΤ.β'. Να πω για δημαρχους και βουλετες? αντε να πω... Μέχρι σήμερα, οι πάσης φύσεως παροχές που χορηγούνταν στα πρόσωπα που εκλέγονται για τον πρώτο και δεύτερο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης φορολογούνται αυτοτελώς με συντελεστή φόρου είκοσι τοις εκατό (20%). Για τους ταξιτζηδες, φορτηγατζηδες αστα να πανε.....με αδεια 100% στο ονομα τους και μεχρι 16000ε η φορολογια ηταν..... 0....ειπες τιποτε? Και φυσικα ΟΛΟΙ εδήλωναν 16000ε!! Αν παω και στους υπαλληλους του ΥΠΟΙΚ, τους στρατιωτικους κ.λ.π. θα μαθουμε ολοι τι διαφορα (ευνοϊκοτερη) φορολογικης αντιμετωπισης υπαρχει μεταξυ Δ,Υ. και Ι.Υ. Και μονον οτι ο Ι.Υ. φορολογειται στο 100% των απολαβων του ενω ο Δ.Υ. οχι.... αυτο απο μονο του ειναι σημειο συγκρουσης μεταξυ των. Να πουμε για τα στεγαστικα δανεια των Δ.Υ. απο το Παρακαταθηκων και δανειων με 4,25-5,20%? Μηπως για τα δανεια ''Γάμος, τοκετός, θάνατος, επιβεβλημένη ιατρική λουτροθεραπεία, ασθένεια'' με επιτοκιο 4% κι αποπληρωμη σε 36 μηνες? Ποιος Ι.Υ. εχει τετοια επιτοκια σε καταναλωτικα δανεια????? Μην μας κανει εντυπωση που οι μεν πανε να ''φανε'' τους δε..., εχουν απωθημενα και δεν ειναι ουτε λιγα ουτε αδικαιολογητα τελειως...κατα μιαν εννοια οι Ι.Υ. πληρωνανε και για τους δ.Υ.... Last edited by GeorgeP; 09-10-2011 at 17:23. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μιλάνε για λεφτά που τους κρατάνε αλλά είναι νούμερα σε χαρτί, δεν τα παίρνουν ποτέ και δεν τα πληρώνουν ποτέ, ούτε το κράτος δεν τα βάζει στην θέση τους γιατί απλά είναι λογιστικά και δεν φαίνονται πουθενά. Απλά τα άτομα (Δ.Υ) κάθε αυτού δεν φταίνε και αυτοί, έτσι τους είπανε και έτσι μάθανε… Και αυτό για το 10% δημόσιοι στα 10000000 πολίτες που ειπώθηκε σωστό είναι…..μπορεί πάλι να μην έχουν ευθύνη οι Δ.Υ αλλά τόσα χρόνια όνειρο ζωής ήταν να τρυπώσουν και να μην τους κουνήσει κανείς…. Αν και δεν είναι το σωστό μέρος για απορίες….θα ήθελα να μου πει κάποιος πως είναι δυνατόν το ίδιο άτομο που δούλευε σε μια εταιρία ιδιωτική για 4 χρόνια, πχ στην ΔΕΛΤΑ και τον έδιωξε, ούτε αυτός ζήτησε τα ρέστα ούτε και κανείς άλλος μίλησε…και τι να πει….και τι να κάνει…. Ο ίδιος αφού μετά από καιρό ζάλισε τα π@π@ρια ενός βουλευτή από το χωριό του, και τον έβαλε στο δημόσιο αν του πούνε για απόλυση τρελαίνετε και τον πνίγει το δίκιο και παίρνει τους δρόμους και ένα σωρό πράματα….όσο ήταν στον ιδιωτικό τομέα δεν είχε ψυχή?....μετά την απόκτησε? Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και έχω τα ρίσκα μου….αν με την κρίση δεν μπορώ να πουλήσω κιλό κρασί πουθενά γιατί οι ταβέρνες κλείσουν….και κλείσω και εγώ δεν θα ανοίξει μύτη…ούτε από εδώ μέσα θα ακουστεί κιχ…αν φύγει ένας του δημοσίου μέχρι και τα διόδια θα τους φταίνε και θα τα κλείσουν…και όλο και κάτι θα αναλύσουμε μετά εδώ μέσα όλοι μαζί… Δυστυχώς αλλά μέχρι και τώρα όλο τα κράτος ασχολείται με το αν θα απολύσει και τι θα κάνει με τους ΔΥ…μακάρι να είχε ασχοληθεί κατά τα ήμισυ και με αυτούς που απολυθήκανε από τον ιδιωτικό τομέα….δηλαδή αυτοί δεν καταναλώνανε? Τι το κάνανε το χρήμα που παίρνανε….η τους δώσανε το 60% του μισού τους για ένα χρόνο μετά την απόλυση?..... |
![]() |
|
|