![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Οι Υποσχέσεις έιναι υποσχέσεις ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Ρε Νικόλα........δεν είπαμε Ινκόγκνιτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Απόσπασμα:
Καποιος μήπως ζηλέυει ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
...Πολύ όμρφα ήταν..
...ωραίο μαγαζί ανακαινισμένο... πολύς κόσμος...ακόμα και τα κανάλια είχαν έρθει...χαχαχα Κουμπαράκι ευχαριστώ για την βόλτα και την εξυπηρέτηση... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κουμπαρακι εγω ευχαριστω για την παρεα και ευχαριστω γιατι ειδα πως παει το εργαλειο με χερατο οδηγο......
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() είσαι υπερβολικός αδεφλέ ....σιγά τον χερά!!...ρε τρελέ έχεις γράψει αύτό το μύνημα απο το πρωι 12 ώρες σχεδον και ούτε ενα ΠΜ ... πάει χάλασε ο κόσμος χαχαχα ![]() ![]() αντε και στον επόμενο...θα σου έλεγα να πάμε με την δική μου αλλά.....δεν παίρνει 2ο ατόμο καρντια μου
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περιμενα να σου πω και εγω κανενα ΠΜ να σκασει αλλα τιποτα. Οχι τιποτα αλλο ειχα παρει και πανες για τα ΑΓΟΡΙΑ για μετα τη βολτα μαζι σου..... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Πάντα τέτοια παιδιά να περνάτε καλά . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Φιλόξενο το Oasis και εμείς μια μεγάλη παρέα(Οι φίλοι μου τα γαυράκια να με συγχωρέσουν που τους πείραζα συνέχεια
). |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε αγαπαμε και ας μην εισαι Γαυρος..... ![]() Αγαπα τον φιλο σου με τα ελλατωματα του......
|
|
|
|||
|
|||
|
Ομορφιες!!!
αντε και καλο χειμωνα! ![]() Αλεκοοοο εγω λεω να πηγαινουμε και ενδιαμεσα στους επισημους καφεδες....... ![]() ![]() ![]() ...με τοσο γλυκο service! |
|
|
|||
|
|||
|
Πονηρουλη!!!
![]() ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Cafe στο Εν Πλω - Βουλιαγμένη 29-6-2010 20:00 | CPretenteriS | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 11 | 30-06-2010 04:58 |
| Καφές Χανιά ΤΕΤΑΡΤΗ 21/4 ΣΤΟ CAFE SEA U - Ώρα 20.30 | leandros | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 34 | 23-04-2010 10:42 |
| Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 15:00 |
| Καφεδάκι την Tετάρτη 15 Ιουλίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 111 | 19-07-2009 10:42 |