![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() . Να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως, τους φίλους που μας ήρθαν από μακριά ... Τον Θανάση (Jefe) & την Βάνα (Syvaris) που ήρθαν απ' την Πάτρα ... ![]() ![]() Την οικογένεια του Δημήτρη (adventure), που ήρθε απ' την Ζάκυνθο ... ![]() Τον Κώστα (faker), που ήρθε απ' την Ορεστιάδα ... ![]() Και τον Ηλία (madnomad), που ήρθε απ' την Θεσσαλονίκη ... ![]() Φιλαράκια, σας ευχαριστούμε για την παρέα σας ... Σας περιμένουμε ξανά ... ![]() .
Ο ανόητος ... ψάχνει τα λάθη των άλλων, ο έξυπνος ... του εαυτού του, αλλά ο σοφός ... όλους τους συγχωρεί !!! ![]() Last edited by nikos-x; 02-12-2011 at 22:02. Λόγος: Ορεστιάδα |
|
|||
|
|||
![]()
Απολαυσα τις φωτο,χαρηκα που περασατε τοσο ωραια,λυπηθηκα που δεν γνωρισα απο κοντα καποιους...
Ζηλεψα μου φαινεται για τα καλα. Παντα τετοια. (Λιγοι καλοι μειναμε ας προσεχουμε)! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μη τι άλλο, πιο πετυχημένο nickname δεν θα μπορούσες να βρεις...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η συναντηση ηταν SUPER!!!
Χαρηκα παρα πολυ για την γνωριμια, ηταν κατι το πρωτογνωρο για μενα...στα οσα χρονια ειμαι μελος σε διαφορα forum ηταν η πρωτη φορά που ειχα την ευκαιρια να ειμαι παρον σε τετοιο μεγαλο event! Με την πρωτη ευκαιρια θα σας ξαναρθω και αν στρωσει ο καιρος θα κατεβασω και το μηχανακι... υ.γ. Νικο μια διορθωση... απο Ορεστιαδα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Και ξέρω τι λέω, αρχηγόπουλο κ φιλαράκι μου Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Από που να αρχίσω ειλικρινά ...... ![]() Λυπάμαι ειλικρινά που δεν μπόρεσα να ανταλλάξω ένα γεια με κάποια από τα παιδιά που ήταν εκεί λόγο του ότι τα παιδιά μου δεν είχαν άλλο υπομονή μιας και ταξιδεύαμε από το πρωί δεν είχαν ξεκουραστεί όπως θα έπρεπε και όπως καταλαβαίνεται δεν μπορούσα να μείνω παραπάνω δυστυχώς . ![]() Αυτό που μου έμεινε είναι η όμορφη παρέα που έχετε η αστείρευτη κουβεντούλα και τα χαμόγελα από όλους . ![]() ![]() ![]() Μακάρι να μου δοθεί σύντομα η ευκαιρία να τα ξαναπούμε πάλι παιδιά με το χρόνο σύμμαχο μου και να περάσω καλά έτσι όπως εσείς ξέρετε . ![]() ![]() ![]() Να γιατί GS Forum . ![]() ![]() PS: Τα λέμε . ![]() ![]() Last edited by adventure; 03-12-2011 at 09:39. |
|
|||
|
|||
![]()
Ένα μεγάλο BRAVO για τον κόσμο που είχε αυτή η μεγάλη συνάντηση και ευχαριστώ πολύ για τα χαιρετίσματα που δέχθηκα....
![]() ![]() Ελπίζω να καταφέρουμε με τον Κώστα (Faker) να έρθουμε σε μια συνάντηση. Τα χαιρετίσματα μου σε όλους!!! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σας περιμένουμε με την πρώτη ευκαιρία ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ουζάκι Ηράκλειο 24 Νοεμβρίου | pirate | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 25 | 25-11-2010 19:54 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 14 Ωκτοβρίου στον Πειραιά! | arisxios | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 109 | 16-10-2009 02:04 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 30 Σεπτεμβρίου στο NOTOS cafe! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 83 | 03-10-2009 14:00 |
Καφεδάκι την Tετάρτη 1 Ιουλίου στην Μαρίνα Αλίμου! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 44 | 05-07-2009 20:27 |