![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Στην Πατσό έγινε η μάχη του Δράμαλη !
Τελικά η κρισάρα μας οδηγεί στο να ζούμε με ποιότητα. Νομίζω ούτε στην καλύτερη ταβέρνα να είχατε κάτσει δε θα είχατε φάει τόσο καλά όσο σήμερα. Ευτύχη συγχαρητήρια για την οργάνωση και το πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ. |
|
|
|||
|
|||
|
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ !!!!!!!!!!!!!
ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ !!!!!!!!! :sm5::sm5: |
|
|
|||
|
|||
|
Να είσαστε καλά παιδιά να το ξαναματακάνετε πολύ όμορφες διαδρομές και το φωτορεπορτάζ σούπερ by Eftixis . ![]() ![]() Πάντα τέτοια με όμορφη παρέα και να περνάτε καλά . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
η μεση ωριαια στα 57χλμ πασχει λιγο .....σε πειραζω.... αφου ξερεις με τα στροφιλικια εχω κατι, ξεχναω το φρενο!!! και παλι μπραβο εισαι χιλιομετροφαγος και μονος!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο στα παλικαρια
παντα τετοια παιδια |
|
|
|||
|
|||
|
Ένα μπράβο και από εμένα λοιπόν.
Το ότι το πικ νικ φέρνει τη παρέα πιο κοντά το ζω και εγώ που σε κάθε εκδρομή εδώ και καιρό υποστηρίζω σθεναρά τέτοιου είδους ενέργειες. Και δεν είναι μόνο το κόστος. Το κυριότερο είναι πως δένει πολύ πιο όμορφα η παρέα. Άσε που τρως όπου δεις πως σε παίρνει η ώρα και δεν έχεις άγχος να προλάβεις να φτάσεις έγκαιρα στη ταβέρνα που είχες κλείσει. Και το άγχος δε το θέλω στις εκδρομές. Φτάνει στη καθημερινότητα! Πάντα τέτοια λοιπόν.
Last edited by Markas; 05-12-2011 at 18:50. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ιταλο-Αυστριακές Αλπεις Ιούλιος 2011 | emlazo | Ταξίδια στο εξωτερικό | 28 | 25-09-2012 15:54 |
| αλπεις 2011 | teo71 | Ταξίδια στο εξωτερικό | 114 | 09-07-2012 01:30 |
| Ηράκλειο 27/4/2011 | yns | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 30 | 30-04-2011 12:37 |
| Δώρα πίτας Βόρειας Ελλάδας 2011 | Sakis | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 88 | 21-03-2011 12:03 |