GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Info ταξιδιών εξωτερικού

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Κλειστό θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-01-2012, 21:31
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86
Προεπιλογή Απάντηση: Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΙ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από REK Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω τώρα τι να σου πώ...?? τα εχουν πει λιγο πολύ οι προλαλησαντες..

καλό ταξείδι..εαν και ξέρω..οτι το έχεις ξεκινήσει ήδη..

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!

... εδώ το έχουμε ξεκινήσει εμείς ...

Με το κλειδί στη μίζα είμαστε ...
Παλιό 20-01-2012, 02:15
bil69 Ο/Η bil69 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: athina
Μoto: 1200gs

Θα μας τρελάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παλιό 20-01-2012, 21:37
z_atomic Ο/Η z_atomic βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2010
Περιοχή: athens - volos
Μoto: R 1200 GS Adventure

Πάνο το ήξερα ότι θα το έκανες...φαινόταν ξεκάθαρα όταν το συζητούσαμε ένα βράδυ του Οκτώβρη στο καφέ.
Επειδή για μένα τα πάντα είναι θέμα στόχων σου προσθέτω πέρα από τον προφανή στόχο της διαδρομής και το στόχο του προορισμού......
......επειδή λοιπόν προφανώς θα φτάσεις "πεινασμένος" να ξέρεις ότι σου έχω κλείσει τραπέζι για ένα άτομο.........σε ένα "καλό" εστιατόριο

Μίλησα πριν από λίγο και με τον ιδιοκτήτη στο τηλέφωνο. Μου είπε ότι δυστυχώς θα έχει τελειώσει το σερβιρισμένο shusi αλλά θα θα σε περιμένει το πιάτο

.

νομίζω ότι είναι ένας καλός στόχος προορισμού...αρκεί να μην τον σκέφτεσαι συνέχεια στο δρόμο.....(τα χέρια στο τιμόνι λέμε)

με το καλό φίλε να πας και να ρθεις και ότι βοήθεια θες εδώ είμαστε
Παλιό 21-01-2012, 02:43
Magelanos Ο/Η Magelanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: Κ1200S

Φιλαράκι απλά πράγματα. Από Κασπία μπορείς να πας ακτοπλοϊκός από Αζερμπαϊτζάν σε Ρωσία, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν. Το πρώτο δεν με ενδιαφέρει, το δεύτερο πρέπει να έχεις πάει πριν σε χαρτορίχτρα για να μάθεις πότε έχει καράβι, οπότε καταλήγουμε με ποιο συχνή κίνηση το δρομολόγιο για Τουρκμενιστάν.
Παλιό 21-01-2012, 15:52
Strats Ο/Η Strats βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: R 1200 GS Adv '10

Τρελό αγόρι, η περίπτωσή σου είναι αγιάτρευτη

Με το καλό!!!
Παλιό 21-01-2012, 20:42
spade ace Ο/Η spade ace βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Αχαρνές (Αθήνα) - Πάτρα - Ληξούρι
Μoto: ΒMW K1200s

Πάνο μου, πράγματι είσαι αξιοθαύμαστος και εξαιρετικός σαν άνθρωπος από το ελάχιστο που σε ξέρω και δη από την πρώτη κιόλας προσέγγιση που είχαμε μόλις σε πρωτογνώρισα και στεκόμουν να ταξιδεύω μαζί σου έστω και με τις περιγραφές του πρόσφατου ταξιδιού σου στη Ρωσία. Θυμάμαι και τότε είχες κάνει αναφορά για το ονειρικό ταξίδι που σχεδιάζεις προς την Ιαπωνία, και δεν σου κρύβω οτι σάστησα με τα σχέδια σου. Όμως θέλω να πω, πως άνθρωποι γνήσιοι και πιστοί στο σκοπό τους σπανίζουν..Αν και δεν σου προσφέρω κάποια πληροφορία, που μάλλον θα ήταν κάτι πολύ πρακτικότερο για σένα αυτή τη στιγμή της προετοιμασίας σου που θα καθορίσει και την έκβαση του ταξιδιού σου τελικά, επισημαίνω την αυτή σου απόφαση και σεμνότατη στάση και θέλω να στηρίξω τον Παναγιώτη - Μαγγελάνο, να πραγματοποιήσει όπως ξέρει αυτός, ο συνεπής και καθαρός τύπος που πρωτογνώρισα με τις ζωντανότατες εξιστορήσεις του, την κατάκτηση του. Έχε δύναμη, και στήριγμα και αρωγοί σου θα είναι οι εξαιρετικοί φίλοι του gsforum.
Υ.Γ Μακάρι να βρω την τόση απέραντη αρμονία και πίστη μέσα μου από τέτοια φανταστικά εγχειρήματα σαν του Πάνου!

Υ.Γ2 Πάνο αυτό που σίγουρα βρήκα είναι την νέα μου "Κ" ελπίζω να την ασιμώσεις πρώτος με την πρώτη ευκαιρία!
Παλιό 22-01-2012, 18:50
Magelanos Ο/Η Magelanos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2010
Περιοχή: Athina
Μoto: Κ1200S

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από spade ace Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάνο μου, πράγματι είσαι αξιοθαύμαστος και εξαιρετικός σαν άνθρωπος από το ελάχιστο που σε ξέρω και δη από την πρώτη κιόλας προσέγγιση που είχαμε μόλις σε πρωτογνώρισα και στεκόμουν να ταξιδεύω μαζί σου έστω και με τις περιγραφές του πρόσφατου ταξιδιού σου στη Ρωσία. Θυμάμαι και τότε είχες κάνει αναφορά για το ονειρικό ταξίδι που σχεδιάζεις προς την Ιαπωνία, και δεν σου κρύβω οτι σάστησα με τα σχέδια σου. Όμως θέλω να πω, πως άνθρωποι γνήσιοι και πιστοί στο σκοπό τους σπανίζουν..Αν και δεν σου προσφέρω κάποια πληροφορία, που μάλλον θα ήταν κάτι πολύ πρακτικότερο για σένα αυτή τη στιγμή της προετοιμασίας σου που θα καθορίσει και την έκβαση του ταξιδιού σου τελικά, επισημαίνω την αυτή σου απόφαση και σεμνότατη στάση και θέλω να στηρίξω τον Παναγιώτη - Μαγγελάνο, να πραγματοποιήσει όπως ξέρει αυτός, ο συνεπής και καθαρός τύπος που πρωτογνώρισα με τις ζωντανότατες εξιστορήσεις του, την κατάκτηση του. Έχε δύναμη, και στήριγμα και αρωγοί σου θα είναι οι εξαιρετικοί φίλοι του gsforum.
Υ.Γ Μακάρι να βρω την τόση απέραντη αρμονία και πίστη μέσα μου από τέτοια φανταστικά εγχειρήματα σαν του Πάνου!

Υ.Γ2 Πάνο αυτό που σίγουρα βρήκα είναι την νέα μου "Κ" ελπίζω να την ασιμώσεις πρώτος με την πρώτη ευκαιρία!
Με συγκινείς ρε μπαγάσα να είσαι καλά Αλέξανδρε κ’εγω χάρηκα που ήρθες στην παρέα του φόρουμ και σε γνώρισα. Και ποιο πολύ χάρηκα που έχεις πλέον στην κατοχή σου την Καλλονή.. Θα περιμένω με αγωνία να την δω. Σου εύχομαι πολλά χιλιόμετρα μαζί της.
Παλιό 22-01-2012, 11:00
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

ευχομαι να πανε ολα καλα γιατι θα ειναι δυσκολο ταξιδι!!!
Παλιό 22-01-2012, 12:29
GregoryA Ο/Η GregoryA βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Mytilene,Lesvos
Μoto: Honda ST1300 Pan European

Τα σεβη μου, διαβάζω με ανοιχτό το στόμα. Ειναι πολύ μεγάλο για μένα, πολύς χρόνος, πολύ χρήμα και πολύ πολύ κουράγιο. Καλή επιτυχία!
Παλιό 22-01-2012, 15:00
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Πανο με το καλο να το αποπερατώσεις το ταξιδι .. Αν και δεν σε φοβαμαι οτι δεν θα το τελειώσεις αλλα να εχεις και τον φοβο των ιουδαιων αν ΔΕΝ το τελιωσεις η τιμωρία σου θα ειναι .................................να παντρευτείειειειςςς.......

Κλειστό θέμα

Κανόνες καταχώρησης