![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
R1200 GS του 2007
Σύνολο χλμ 11.000 , τα 6000 το 1ο χρονο... Relay ατλίας βενζίνης (καμπάνια) τέλος του 2009 Μπαταρία τέλος του 2009 |
|
|||
|
|||
![]()
Gs 1200 adv 2ος 2011 με 2800km,και ακομα τιποτα?Περιεργο...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ADVE '10 ΜΕ 14900 ΚΜ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
|
|
|||
|
|||
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Kimwnas
![]() GS1200 '07, 30κ χλμ, φυσσούνες διαφορικού/άξονα γιατί είχαν (μικρή) διαρροή... τα ίδια και με τις καινούργιες.... 40κ κάτι χλμ αισθητήρας μανέτας φρένου (έδινε λάθος σήμα με αποτέλεσμα να μην δουλεύει το ABS) 50κ χλμ μπαταρία (είχε αλλαχθεί προληπτικά με καινούργια στο σέρβις των 40κ) ... 57k Ραγισμένη φωλιά πίσω δισκόπλακας 60κ χλμ Κομμένη βίδα κεντρικού στάντ, Το ψυγείο λαδιού δεν ανοίγει (αλλάχτηκε ο θερμοστάτης, αλλά δεν διόρθωσε το πρόβλημα, θα λυθεί όλο το σύστημα στο επόμενο σέρβις...) Ραγισμένο press direct.... |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλυτερο thread!!!!να το εχουμε παντα στα up!!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην φοβασαι,θα ειναι παντα στα up....
8000 χιλιομετρα,κολλημα δεξι κυλινδρου απο και καλα κακο καυσιμο... ΜΟΥΦΕΣ... το πιστονι μιας μηχανης δεν λιωνει ετσι απλα...ουτε υπερθεμανση ειχε εκεινη την στιγμη ουτε και ειχε ζοριστει... ομως,δεν βγαζω κι απο το μυαλο μου οτι μπορει να φταιει και κανενας πολλαπλασιαστης,πολυ πιθανο...θα δειξει στο μελλον.... σαφως το προβλημα χτυπησε με την μια καρδια,κι οχι κατι περιφερειακο,οποτε και ποιος ο λογος να την εχω πλεον και στην κατοχη μου...διωξιμο λοιπον,να βρουμε την υγεια μας,οχι που θα μου ασπρισει το μαλλι η bmw επειδη ετσι της γουσταρει να πουλαει τις μηχανες της.για χρυσο πληρωσα και τελικα πηρα καλπικο νομισμα...εντελως ομως. |
|
|||
|
|||
![]()
αφου απο τα αξιοπιστα
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα: