|  | 
| 
 | |||||||
|  | 
|  | Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! Γιατι οι αντρες απο δυο πραγματα ξεχωριζουν....     | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Είπαμε φοράνε αδιάβροχα χα χα χα  Sent by danaos via...dirty phone! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! 

Μεσα κ εγω με τα παιδια για πεντελη...μια καλη εικαιρια να γνωριστω απο κοντα κ με αλλα μελη...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! Απόσπασμα: 
 παντος το τηλ του γιωργου με το γερανο το εχω στην μνημη μου...    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! 

οχι γερανός, ούτε jcb δεν μας σώζει!!     
		 | 
| 

| |||
| 
 | |||

Χαλαρα παιδια ο καιρος αυτη την στιγμη ειναι σουπερ,χαλαρη βροχουλα οτι πρεπει για να μην σας φαει η σκονη αυριο    | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλή βολτούλα παίδες.. Σκάψτε λίγο και για μας τους απόντες..   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Εγώ είμαι έτοιμος τα άλλαξα...   Sent by danaos via...dirty phone! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|  Απάντηση: Εκπαιδευτική χωμάτινη εκδρομή στην Πεντέλη, την Κυριακή 27/1/13 !!! Απόσπασμα: 
 το μΑχανάκι σου όλοι το ξέρουμε, τη "λαστιχού" σου θέλουμε να γνωρίσουμε !  | 
| 

| |||
| 
 | |||

Καλά να περάσετε φιλαράκια. Λασπωθήτε λίγο και για μας...    | 
|  | 
| 
 | 
 |