![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Του παει το μπαλκόνι...
![]() Α ρε Στέλιο με παραμυθιασες. 5 λεπτά περπάτημα μου είπες, αλλά ντυμένος σαν κρεμμύδι, έγινα μουσκεμα... ![]() Το ΠΑΡΚΟ ιδανικό για μπαρμπεκιου, δίπλα σε ποτάμι και με αξιοθέατα... ![]() ![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Μερικές ακόμη...
![]() ![]() ![]() Ακολουθεί το... πήδημα της αλεπούς, που παραλίγο ο λελος να μην το πηδησει!! Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Ο λελος και το πήδημα...
![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι και εγώ πλέον πίσω σπίτι.
"Γράψαμε" 480 χλμ όλα καταπληκτικά. Η παρέα απίθανη, ο Σταύρος(frits), η Ξανθή, ο Αιμίλιος (anegis), ο Γιάννης (Giamil) και η Τώνια. ![]() Και για ότι αφορά τα παϊδάκια το πόρισμα είναι, γιατί αν θυμάσται από το πρώτο post της Ξανθής η εξόρμηση ήταν καθαρά ερευνητική - εκαπιδευτική, οτι είτε είναι από μπούτι (κοψίδια) είτε είναι από πλευρά, άμα γίνουν από μάστορα ψήστη είναι ΑΠΑΙΧΤΑ!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ποιο πήδημα ;
Για προσέξτε παρακαλώ... ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Το καλύτερο αξιοθέατο του πάρκου...
![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Ο Σταύρος ένιωσε για λίγο παιδί...
![]() Το παρκο είχε όλα τα κομφόρ... ![]() ![]() Να και η αιώρα... ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Στο μεταξύ λίγο το περπάτημα, λίγο το πήδημα, λίγο η κούνια, λίγο η αιώρα, μας έκοψε η πείνα.
Ξεκινήσαμε λοιπόν για τον... Αγιο Αθανασιο, που δεν υπήρχε!! Φθάσαμε στο Μαύρο Λιθαρι... ![]() Ο άνεμος εντωμεταξύ δεν λέει να κοπάσει... Κοίταξτε το νερό πως τρέχει... ![]() Η θέα δικαιολογεί απόλυτα τον τίτλο "αθάνατα ελληνικά βουνά" ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Αφησα για το τέλος το καλύτερο. Λίγο πριν το τουριστικό περίπτερο, ένας καταρράκτης πάνω στο δρόμο...
![]() ![]() ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
|
|||
|
|||
![]()
Τέλος πρέπει να ευχαριστήσω τις πιστές συνοδηγους.
Ξανθή και Τονια χαρηκα που σας γνωρισα και μπράβο σας... ![]() Sent from my iPad using Tapatalk HD |
![]() |
|
|