![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Η παρέα αφού κουράστηκε ντύθηκε πλυθηκε και το έριξε σε καφεποτακι ήρεμα στο ηλιοβασίλεμα!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Κύριε Διαμαντόπουλε δεν μας είχατε ενημερώσει για τις υπερφυσικές σας δυνάμεις! ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Και αφού το ολογιομο φεγγάρι έκανε την εμφάνισή του αποσυρθηκαμε για........... ΜΆΣΑ!!!!
![]() ![]() ![]() Βρε Γρηγόρη σταμάτα και λίγο...... Ένα ποτήρι νερό βρε παιδιά να σβήσει το πιρούνι! ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Χάλια περάσαμε για ακόμα μια φορά! Να ξαναβρεθούμε να το παλέψουμε λίγο!
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετά από μια περίοδο απουσίας περίπου 2 μηνών δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο καφέ. Να προσέξουμε μόνο μην περάσουμε τους Σερραίους σε προσλαμβάνουσες θερμίδες
.Ένα ευχαριστώ στον οικοδεσπότη μας Αλέκο που μας οδήγησε και στη όμορφη ταβέρνα . Η Νικόλ εξελίσσετε σε φοβερή φωτογράφο (μας πέτυχε στον αέρα στις βουτιές) Να το ξανακάνουμε
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
πισίνες κ τις ταβέρνες, οπότε τώρα που ήρθες πρέπει να αναπληρώσεις τον "χαμένο" χρόνο. ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Έτσι πες τα
|
![]() |
|
|