![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε και ενα καλο νεο..
Μπραβο σε εσενα και σε οποιους οργανωθηκαν για να βρεθει... Κρεμασμα στο συνταγμα για παραδειγματισμο... |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι ευχαριστα νεα!!!! Συγχαρητηρια σε οσους ειχαν συμμετοχη!!Πες μας το πως να ειμαστε ενημεροι αχρειαστο
να ειναι. |
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν...να την χαίρεσαι και τα μάτια 14 σε όλους μας...Πολύ καλά νέα!!
|
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο φιλε, μακαρι ολες οι αναποδιες στη ζωη να εχουν ευτυχη καταληξη!
|
|
|||
|
|||
![]()
:sm6: Το νου σου στο εξής
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερίζω την καλύτερη παρέα του κόσμου
![]() ![]() ![]() Αυτά που γνωρίζω μέχρι τώρα είναι τα εξής: Η μηχανή βρέθηκε στο τελωνείο του Πειραιά όταν ο ίδιος ο κλέφτης ( μέσω τρίτου ) θέλησε να την εξάγει στη Κύπρο. Έκανε μάλιστα και υπεύθυνη δήλωση ότι ήταν στη κυριότητά του, ενώ η μηχανή συνοδευόταν από τη δική μου άδεια κυκλοφορίας. Αυτό και κυρίως ότι βρέθηκε με τον αριθμό πλαισίου σε λίστα κλεμμένων έκανε τη Δίωξη του τελωνείου να κρατήσει τη μηχανή και να ειδοποιήσει την Ασφάλεια. Δύο μέρες αργότερα η Ασφάλεια με ενημέρωσε και για τη σύλληψη του δράστη, τον οποίο και αναγνώρισα. Είναι 29χρονος και με άλλες κατηγορίες, καταζητούμενος, τον οποίο νομίζω θα ξαναδούμε μετά από 5 - 6 χρόνια, γι αυτό μερικοί φίλοι να κάνουν υπομονή ![]() Αυτά, εν ολίγοις, γνωρίζω μέχρι τώρα. Στο καφέ στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα το απόγευμα, θα πούμε περισσότερα και από κοντά. Αποστόλης |
|
|||
|
|||
![]()
κυριε Αποστολη και παλι μπραβο,αν ξαναδειs τον Xρηστο πες του χαιρετισματα απο τον Κωστα απ`την Λαρισα...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Να είσαι καλά κι όπως τα είπαμε στο τηλέφωνο. Μπορείς να έρθεις τη Δευτέρα στη συνάντησή μας? |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστα νεα ακουστηκαν....τελικα ολοι αυτη η κινητοποιηση ειχε και ενα καλο....
συγχαρητηρια....και μπραβο..... εγω προτεινω να τον καλεσουμε για ενα καφεδακι τον αγαπητο φιλο....και να τον κερασουμε οτι εχουμε ευχαριστησει ο κα8ενας...εγω μια κουτουλια με το κρανος μου.... |
|
|||
|
|||
![]()
Αποστόλη τώρα που βρεθήκαμε ελπίζω να μην την πουλήσεις να κάνουμε καμμιά εκδρομούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
BMW R1200GS ADVENTURE 9/06, 44500 Km, 13500 ευρω, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ | tolisthe | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 20 | 09-03-2010 23:24 |
R1200GSA - computer και μέτρηση πίεσης ελαστικών | george1968 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 28-07-2009 13:08 |
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΜΗΛΟ | wet & dirty | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 14 | 13-06-2009 10:22 |
R1200GSA | syan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 1 | 22-02-2009 15:18 |