![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
που ξερεις φιλαρακι?μπορει να στην παρει και δωρο καποιος(α)!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιαννη για γραψε κατι απο το 1150gs στο vara διαφορες και τετοια ......εισαι ευχαριστημενος?????
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1ον Φρενα- BMW. 2ον προστασια αναβατη- HONDA 3ον γκαζι- HONDA 4ον οδικη συμπεριφορα- BMW 5ον Αξιοπιστια κινητηρα- HONDA 6ον Το BMW παει και στο χωμα το ADV!!!! το VARA οχι. Με το 1150 εκανα 100.000χλμ, με πηγε παντου, θα μου μεινει αξεχαστο.Και να σου πω και κατι δεν αλλαξα τιποτα!!!!! ουτε δισκο ουτε διαφορικο τιποτα. μακαρι να μου βγει και το VARA ετσι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή ξεχάσαμε να "ανεβάσουμε" τη διαδρομή που διανύσαμε μέχρι τα Γιάννενα καθώς επίσης και της επιστροφής μας, ιδού λοιπόν...
http://maps.google.com/maps/ms?ie=UT...7d23dea3818c3c Και εις άλλα με υγεία! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ...και το videaki για να μην ξεχνιόμαστε !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Tι θυμήθηκες ρε θηρίο?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδιά έστω και αργά,
αλλά εγώ όταν βλέπω ξαφνικά "Εκδρομή στα Γιάννενα" πάνω, πάνω στα post, τσιμπάω, και μετά βλέπω καλύτερα την ημερομηνία και .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και δεν ξαναπάμε Σταύρο ......το άλλο Σ/Κ
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Εκδρομή στον Βόλο ...(μονοήμερη, διήμερη, τριήμερη ..) | bmwgogagis | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 31 | 16-05-2009 14:15 |
Εκδρομή Βόλου22-24/5 , Ραλλυ Κένταυρος | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 1 | 06-05-2009 12:27 |
Πώς λέγεται το στήθος μιας γυναίκας στα 20, στα 40 και στα 60 χρόνια της? | psiloritis | Ανέκδοτα | 12 | 13-02-2009 17:44 |
Για σας είμαι ο Νίκος από τα Ιωάννινα. | Nick | Καλώς ήλθατε | 20 | 18-01-2009 13:12 |