![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
ναι ναι την άφησε στην αμάθεια
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ρε προβληματα που εχει ο κοσμος!!!οκ εγω με το 650αρακι μου συνεχιζω!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
για καποιους ειναι θεμα κοινωνικου Status!!! Δεν ερωτευονται απλα κοιτανε να ειναι το πιο ακριβο!!! τα παιρνουνε και πανε και οργωνουν το κολωνακι μετα!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() . |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως (για να γυρίσουμε στο αρχικό πόστ) θα του έλεγα ότι έχω ένα C-1 το οποίο κέρδισα με κουπόνια του σούπερ-μάρκετ....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μεγαλο θεμα για μεγαλη συζητηση,ακου εκει φθηνη σειρα
![]() προσωπικα απο το 05 παιρνω Bmw γιατι μου αρεσει ο boxer κινητηρας,απο πιτσιρικας ειχα το κολλημα,εβλεπα τα θηρια τα gs1100-1150 και κατι παθαινα.και δεν εχει σχεση με το γοητρο κατασκευαστη που ετσι κι αλλιως καλος η κακως μετραει,αλλα το κολλημα μου ηταν με την ολη φινετσα της μηχανης και σαφως και με τον αειθαλες κινητηρα που τοσα χρονια κοσμει την προπελα. ετσι ξεκινησα με ενα gs1200 πρωτα με servo φρενα,αργοτερα με ενα gs2007 μαυρο καινουριο,μετα με ενα 08 esa blue και το 09 κατασταλλαξα στο adv και καλα ημαστε εδω.εχω αλλαξει πολλες μηχανες περα απο bmw κι ομως την αισθηση που μου δινει η bmw ειναι μοναδικη,ουτε σε varadero,ουτε σε ktm adv ουτε σε tiger ουτε και καπου αλλου βρηκα αυτη την αισθηση κι αυτη την ποιοτητα κυλισης στην ασφαλτο. τωρα για μενα,ειμαι ενας απολυτα καθημερινος απλος ανθρωπακος,με την φορμουλα μου,το nike το μπουφανακι,το shoei το κρανος και το adidas το πα######κι.ακομα δεν εχω αξιωθει να παω και να ψωνισω μια σωστη φορεσια,οχι για τα χρηματα αλλα γιατι βαριεμαι.αλλα πρεπει να παω γιατι πρεπει για θεμα ασφαλειας και προστασιας κυριως.δεν με θεωρω καθολου ψωνιο και υπεροπτη,αντιθετως οπως ειπα ειμαι πολυ απλος σαν ανθρωπος. προβλημα με αλλους μηχανοβιους δεν εχω και σαφως στην εθνικη χαιρεταω,αλλα δυστυχως πολλοι μας κραζουν επειδη καποιοι απο μας και καλα εχουμε bmw για την καφετερια.δεν ειναι ετσι ομως,καποιοι ισως και να το κανουν αυτο,οι περισσοτεροι απο μας ομως εχουμε την μηχανη αυτη για την καθημερινη μας μετακινηση,για τις καθημερινες μας δουλειες και σαφως αμα εχουμε το κεφι για βολτα,ε τοτε θα την παμε κι αυτη. δεν ημαστε διαφορετικοι απο τους αλλους,ημαστε το ιδιο.ψωνισαμε bmw γιατι την γουσταρουμε για εμας πρωτα απο ολα,για τον εαυτο μας. |
|
|||
|
|||
![]()
Είμουν κάτοχος του επετειακού 1150GS και στα φανάρια κάποιες φορές με ρωτούσαν αν το είχα....βάψει και πού..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Για τους μη γνωρίζοντες, η βαφή προσομοίαζε την ελληνική σημαία με τις λευκές/μπλε ρίγες). Το φαινόμενο πήρε διαστάσεις, για ευνόητους λόγους, λίγο μετά την Ολυμπιάδα του 2004 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Έστω και λίγο, και δεν ντρέπομαι να το ομολογήσω βέβαια, σε ψωνίζει να βλέπεις ότι η επιλογή σου γίνεται τόοοοοοοσο αποδεκτή ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οτι μας λένε ψωνια εμας με τέτοιες μηχανες το περίμενα αλλά και μεταξύ μας πρώτη φορα το ακούω
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
To σουβλάκι. Μήπως τελικά μας φτώχυναν κάποιοι | VILLY | Διάφορα | 11 | 26-08-2009 19:34 |
Σοκολάτα που δεν παχαίνει | skippybi | Υγεία | 14 | 25-08-2009 13:03 |
Τελικά έχουν ημερομηνία λήξης τα κράνη; | leonidas | Κράνη | 20 | 14-08-2009 09:18 |
Χρεώσεις & πρακτικές τραπεζών που έχουν κριθεί παράνομες | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Χρήσιμα | 6 | 26-05-2009 02:20 |
Για όσους δεν έχουν μεγάλη συλλογή μουσικής στο σκληρό δίσκο | vtheo | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 11 | 19-03-2009 22:50 |