![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστώ για την υποδοχή από κάποια παλαιότερα μέλη,
ονόματα δε λέμε.... ελπίζω σιγά σιγά να σας γνωρίσω όλους! να ευχαριστήσω δημόσια τον edmark για τη σαλιάρα που χάρισε στη σύζυγο μου! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύς κόσμος, ωραίο μέρος, αλλά δεν μπόρεσα να μείνω πολύ και να δείξω τις ικανότητές μου στο μετέπειτα τσιμπούσι λόγω οικογενοιακών υποχρεώσεων.
Την επόμενη φορά επιφυλάσομαι......... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Περάσαμε πολύ καλά, η παρέα δένεται όλο και περισσότερο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μεταξύ καφέ και μάσας δίδονται τεχνικές συμβουλές με λύση αρμολόγηση throttle bodies στη μέση του πεζοδρομίου και προπαντός ΤΖΑΜΠΑ
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Τσάμπα ;;;;;; .....κανόνισε, να γίνεις κι εσύ ...... ΦΑΓΑΝΕ-ΦΑΓΑΝΕ-ΦΑΓΑΝΕ ....... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι λες Κώστα (gsmaniac), αλλά εγώ την μπογάτσα την έχασα!!!!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010! | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 48 | 17-09-2009 03:08 |
Πρώτος καφές της νέας σαιζόν 2009-2010 και για τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο!!!! | LEADER | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 16-09-2009 19:25 |
καφές την κυριακή 14-12-2008 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 7 | 15-12-2008 12:13 |