![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για ποια εταιρεια μιλας?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στην anytime (θυγατρικη της ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ) για το 800 πληρωνω 110.00 ευρο 6μηνο με οδικη βοηθεια
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
plhrones mallon |
|
|||
|
|||
![]()
Aρχες Μαρτιου εγινε η εγγραφη,δεν ξερω αν εχει αλλαξει απο τοτε.
Το προγραμμα ειναι το economy,που εχει τις βασικες καλυψεις και οδικη |
|
|||
|
|||
![]() ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ GS FORUM Øεως 125 cc ----------------- > 135€ / ετος Ø126-250 cc ----------------- > 150€ / ετος Ø251-500 cc ----------------- > 84€ / 6μηνο Ø500 και ανω ----------------- > 105€ / 6μηνο Το πακετο περιλαμβανει: ØΣωματικες βλαβες ----------------- > 750.000€ ØΥλικες ζημιες ----------------- > 750.000€ ØΑστικη ευθυνη πυρος ----------------- > 15.000€ ØΦροντιδα ατυχηματος ØΜοτοπροστασια ----------------- > 6.000€ ØΑπωλεια εγγραφων ----------------- > 250€ ØΑντικατασταση κλειδιων ----------------- > 200€ Η προσφορα εχει υπολογιστει για οχημα 5ετιας και οδηγο 35 ετων. Σε άλλη περιπτωση το κοστος διαφοροποιειται. Προαιρετικα καλυψη οδικης βοηθειας με 13€ / 6μηνο. Ενδεικτικα καλυψη κλοπης για 10.000€, περιπου 55€ / 6μηνο. Σε αδεια κυκλοφοριας από επαρχια, εκπτωση εως 20%. Ασφαλιστικη Εταιρεια ‘ CHARTIS ‘ |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Σ' ευχαριστούμε Δημήτρη, πολύ ενδιαφέρουσα η πρότασή σου ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
φιλε jim την chartis την δουλευω και εγω στα μηχανακια (παρολο που δεν ειμαι 100% σιγουρος για την αξιοπιστια της ) και μετα απο μια προχειρη τιμολογηση , διαπιστωσα πως αυτες ειναι οι τιμες που δινει σε ολους, που πουλαω και εγω δηλαδη . Εγω προσωπικα , επειδη σαν πρακτορειο εχουμε μικρη παραγωγη , δεν μπορω να καταφερω μια περαιτερω εκπτωση στην συγκεκριμενη εταιρια , η οποια εχει ηδη αρκετα καλες τιμες , με προυποθεσεις ![]() το ζητημα ειναι να καταφερουμε μια επιπλεον εκπτωση λογω πολλων οχηματων και οχι με την ιδια τιμη που πληρωνουν ολοι , για να εξυπηρετησουμε τους συμφορουμιτες μας . εχεις αυτη τη δυνατοτητα ? παντα καλοπροαιρετα ... |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε ace, κατ΄αρχην να ζητησω συγνωμη για την απουσια μου, οφειλεται σε επαγγελματικους λογους
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στο παραπάνω παράδειγμα που αναφέρθηκε από τον tzim σχετικά με την κλοπή υπάρχει απαλλαγή?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 1235 | 26-12-2013 23:05 |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Διεθνές Σαλόνι Μοτοσυκλέτας και Scooter Παρισιού: Αναβλήθηκε για το 2010!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 5 | 12-06-2009 14:31 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |