![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΚΥΡΙΑΚΟ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ.ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΩ ΠΙΣΩ.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή βόλτα παιδιά ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά δυστυχώς δεν κατάφερα μέχρι τώρα να βελτιώσω ενα τσίμπημα στη μέση (η δοκιμή εχτές απέτυχε) και δεν θα ακολουθήσω τελικά τη βόλτα.
καλα να περάσετε και στεγνοί. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λόγω καιρού δεν ακολουθώ.
καλά να περάσετε παίδες! |
|
|||
|
|||
![]()
παρέα με μας από αναβολή σε αναβολή το πάμε!!!
![]() ![]() Αλλά έτσι είναι, αφού πάμε βολτούλα ![]() Θα μας κάτσει ο καιρός που θα πάει;;; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο καιρός μας έκανε χαλάστρα για άλλη μια φορά
![]() Στην επιστροφή από Σπηλι έφαγα την βροχούλα μου αλλά αυτό δεν ήταν τίποτα(ισα το διασκέδαζα κιόλας) μπροστά στην απεραντοσύνη της Μα …..του κάθε ασύνδετου οδηγού!!! Ηταν απίστευτο το πόσοι καραγκιόζηδες είχαν βγει στο δρόμο !!! ![]() Καλά κάνατε και το αναβάλατε……………………………………….Ζοριστικα ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ασχετοι οδηγοι στον ηδη επικινδυνοτερο δρομο της χωρας.....
πρεπει οι βολτες μας να ειναι τουλαχιστον στο νοτιο τμημα του νησιου που κυκλοφορουν λιγοτεροι... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΟΛΟΚΑΙΡΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΟ ΑΚΟΥΩ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ.ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΛΑΚΙΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΩ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚ ΑΚΟΥΩ ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ.
|
|
|||
|
|||
![]()
δεν πήγατε τελικά?
|
|
|||
|
|||