![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
χαχαχα!!!
Μη γελασετε!!!! παρελαβα τις σκηνες μου καθως και του boxer και του l3f.... και εδω το αστειο.....αν βρεθει καμια ακομα......θα σας κανω το χατηρι να την αγορασω!!!!(να τανε η ζηλια ψωρα που λενε!!!!) Ευχαριστω!!!! ασχετο.... σε λιγο θα ανεβουν οι φωτο απο τα......τσουβαλακια......(θα καταλαβετε τι εννοω!!!!σε λιγο) ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδια σορρυ που δεν την ανοιξα να την δειτε....αλλα η μανα μου μου υποσχεθηκε έξωση!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() οσο για τον καναπε και το ουζακι,,,,,αυτα ειναι του...καταστηματος!!!! ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
περιμενε να σου βαλω και τα μαρμαρακια στον πατο και τοτε θα γινει τελεια...
![]() καλομαθες με τα κερασμενα μπυρονια στο CLUB..... ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Ρε Βασίλη ξέχασες να ποστάρεις τον ΠΟΛΥΕΛΑΙΟ που κρεμιέται στη σκηνή για να έχει φως το βράδυ... Ή μήπως ξέχασαν να στον δώσουν???
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ από Πάτρα μπορώ να έχω έναν αριθμό λογαριασμού για κατάθεση,
ή αντικαταβολή με κούριερ ή πως αλλιώς(με μεταφορική ίσως οικονομικότερα...) όπως σας εξυπηρετεί καλύτερα, ευχσριστώ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
να ερθεις για καφε,να τα φορτωσεις......
![]() ![]() ![]() ![]() περα απο την πλακα,παρε τηλ.τον φιλο απο το club να τα πειτε και αν δεν βρεις ακρη....θα βρουμε εμεις.... ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ευχαριστώ Κώστα!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλε νικολα ο...πολυελαιος ειναι στη φωτο με τα πραγματα πανω στον καναπε!!!!(καποιος πρεπει να βαλει γυαλιααααα!!! ![]() )
|
|
|
|||
|
|||
|
θελω ακομα μια ....κυριε gsmaniac......θα τα καταφερουμε???(αν ειναι παω να την παρω και εγω....τωρα που εμαθα και που ειναι!!)
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΥΒΟΙΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ CAMPING | scorpiobmw | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 14-07-2010 11:17 |
| 40 χρόνια από το Γούντστοκ !!!!!!!!!!! | riko46 | Κόσμος | 6 | 08-06-2010 02:26 |
| Έβαλαν το νεκρό μωρό τους κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!!!!!! | riko46 | Επικαιρότητα | 7 | 17-12-2009 07:47 |
| Μην κρίνεις το βιβλίο από το εξώφυλλο | konstantinos | Ανέκδοτα | 9 | 25-05-2009 12:21 |
| Αίτηση απαλλαγής από το στρατό | Alext | Χιούμορ | 9 | 21-05-2009 10:11 |