![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
VPentza kai Aeriko είστε πολύ ευπρόσδεκτοι και χαιρόμαστε που σας έχουμε μαζί μας!
Με οργανωτή εμένα, κι εμείς με ταχύτητες στρωσίματος θα πηγαίνουμε το πρωί. Ραντεβού στην BP, ή κατευθείαν Χαλκίδα. Προσέξτε, δεν έχουμε πρόγραμμα να μπούμε Χαλκίδα, θα συνεχίσουμε προς βόρεια, οπότε τηλεφωνήστε μου να συντονιστούμε και να πάμε όλοι μαζί... _______________________________________________________________ Παρακαλώ όλους σας να βρισκόμαστε στην BP - έτοιμοι και γεμάτοι με βενζίνη - στις 8.15 προκειμένου να ξεκινήσουμε 8.30! Η BP βρίσκεται αμέσως μετά τα πρώτα διόδια, δηλαδή τα διόδια Αφιδνών (στα 3/4 χλμ). Εκεί μπορείτε όσοι έρθετε νωρίτερα, να πιείτε τον καφέ σας, να γεμίσετε και να με συναντήσετε για αναχώρηση 8μιση. Πρόγραμμα: - Αναχώρηση στις 8μιση προς Χαλκίδα και Βόρεια Εύβοια. - Προορισμός η Βόρεια Εύβοια και πρώτη στάση για καφέ και λουκουμάδες. - Στάση στον Άγιο για κεράκι και συνάντηση με τον φίλο μας Fuji από τον Βόλο. - Προορισμός η Λίμνη και οι καταράκτες του Δρυμώνα (12). - Μπάνιο στην Λίμνη ή στις Ροβιές και μετά φαγητό, γλυκό και καφές. - Αναχώρηση για Αθήνα κατά τις 5 ώστε να βρισκόμαστε πίσω το βραδάκι. Όσοι προτιμούν, μπορούν να γυρίσουν από τον ίδιο δρόμο πίσω, δηλαδή Προκόπι, Μαντούδι, Χαλκίδα και Αθήνα. Όσοι θελήσουν, μπορούν να γυρίσουν από Αιδηψό - Αρκίτσα - Αθήνα. Εγώ θα γυρίσω από Αρκίτσα. 1. Michael Chatzilias με Σταματία 2. Black Shadow με Κατερίνα - Επιβεβαιώστε! 3. SteliosX με Τώνια 4. Alex1150 5. Nikolas33 6. Margot 7. Arkas 8. MARK (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 9. Krasopateras (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 10. Jimm 11. CPretenteris (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 12. VPentsa 13. Aeriko 14... 15... Όποιος ακυρώσει, ή καθυστερήσει, σας παρακαλώ να με ενημερώσει στο κινητό μου ώστε να έχω μέριμνα. 697 46 97 973 Άντε με το καλό! |
|
|||
|
|||
![]()
VPentza kai Aeriko είστε πολύ ευπρόσδεκτοι και χαιρόμαστε που σας έχουμε μαζί μας!
Με οργανωτή εμένα, κι εμείς με ταχύτητες στρωσίματος θα πηγαίνουμε το πρωί. Ραντεβού στην BP, ή κατευθείαν Χαλκίδα. Προσέξτε, δεν έχουμε πρόγραμμα να μπούμε Χαλκίδα, θα συνεχίσουμε προς βόρεια, οπότε τηλεφωνήστε μου να συντονιστούμε και να πάμε όλοι μαζί... _______________________________________________________________ Παρακαλώ όλους σας να βρισκόμαστε στην BP - έτοιμοι και γεμάτοι με βενζίνη - στις 8.15 προκειμένου να ξεκινήσουμε 8.30! Η BP βρίσκεται αμέσως μετά τα πρώτα διόδια, δηλαδή τα διόδια Αφιδνών (στα 3/4 χλμ). Εκεί μπορείτε όσοι έρθετε νωρίτερα, να πιείτε τον καφέ σας, να γεμίσετε και να με συναντήσετε για αναχώρηση 8μιση. Πρόγραμμα: - Αναχώρηση στις 8μιση προς Χαλκίδα και Βόρεια Εύβοια. - Προορισμός η Βόρεια Εύβοια και πρώτη στάση για καφέ και λουκουμάδες. - Στάση στον Άγιο για κεράκι και συνάντηση με τον φίλο μας Fuji από τον Βόλο. - Προορισμός η Λίμνη και οι καταράκτες του Δρυμώνα (12). - Μπάνιο στην Λίμνη ή στις Ροβιές και μετά φαγητό, γλυκό και καφές. - Αναχώρηση για Αθήνα κατά τις 5 ώστε να βρισκόμαστε πίσω το βραδάκι. Όσοι προτιμούν, μπορούν να γυρίσουν από τον ίδιο δρόμο πίσω, δηλαδή Προκόπι, Μαντούδι, Χαλκίδα και Αθήνα. Όσοι θελήσουν, μπορούν να γυρίσουν από Αιδηψό - Αρκίτσα - Αθήνα. Εγώ θα γυρίσω από Αρκίτσα. 1. Michael Chatzilias με Σταματία 2. Black Shadow με Κατερίνα - Επιβεβαιώστε! 3. SteliosX με Τώνια 4. Alex1150 5. Nikolas33 6. Margot 7. Arkas 8. MARK (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 9. Krasopateras (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 10. Jimm 11. CPretenteris (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 12. VPentsa 13. Aeriko 14... 15... Όποιος ακυρώσει, ή καθυστερήσει, σας παρακαλώ να με ενημερώσει στο κινητό μου ώστε να έχω μέριμνα. 697 46 97 973</SPAN> Άντε με το καλό! |
|
|||
|
|||
![]()
ούτε petsa, ούτε pensa και σαφώς ούτε vpentsa
επειδή δεν ξέρω να επέμβω στα μπλουζάκια του forum και για να μην περιμένετε άλλον, και άλλος έρθει, παρακαλώ όπως αποκατασταθεί η τάξις ![]() ![]() ![]() ![]() και σε αυτό το έρμο το aeriko... το 13 του δώσατε??? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
1. Aeriko!
2. Black Shadow με Κατερίνα - Επιβεβαιώστε! 3. SteliosX με Τώνια 4. Alex1150 5. Nikolas33 6. Margot 7. Arkas 8. MARK (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 9. Krasopateras (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 10. Jimm 11. CPretenteris (?) - Επιβεβαίωσε συμμετοχή 12. VPentza 13. Michael Chatzilias με Σταματία 14... 15... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
αλλά σε αυτόν τον (πως τον λένε ?) τον Chatzilia...το 13 του δώσατε ???
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι Βόας Κροταλίας, δεν μασάει....
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλαράκια καλά να περάσετε, για μένα το καλοκαίρι είναι κομματάκι δύσκολο για εκδρομές, μιας και έχουν προτεραιότητα τα πιτσιρίκια.
Επειδή έχω χάσει επεισόδια, ο "Αερικό" με τι θα έρθει τελικά ; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άνοιξη Απρίλιος. |
|
|||
|
|||
![]()
Μου αρέσεις Χατζηλιά... τον Aeriko ΠΑΝΤΑ ΚΟΡΥΦΗ να τον εχεις στις εξορμήσεις μας
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μονοήμερη εκδρομή !!!! | arisxios | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 18 | 09-09-2009 18:12 |
Διήμερη εκδρομή στην Πάργα 13-14 Ιουνίου 2009 | S.T | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 70 | 01-07-2009 13:53 |
Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09 | Κύρος Γρανάζης | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 141 | 19-02-2009 11:19 |