![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Κατ' αρχάς πάψε να βιάζεις την Ελληνική γλώσσα. Δεν σου φταίει σε τίποτε. Από αυτό και μόνο η "δημοσιογραφική σου" ιδιότητα μπάζει. Κατά δεύτερον εγώ σου ζήτησα στοιχεία στα ψεύδη που δημοσίευσες, απαντήσεις δεν πήρα ποτέ, γιατί οι ινστρούχτορες σου (για να χρησιμοποιήσουμε και μια άλλη διαλεκτική) δεν σε έμαθαν ποτέ πως να διαλέγεσαι, απλώς να εκτοξεύεις ψεύδη και λάσπη κι όποιον πάρει ο Χάρος.
Το γεγονός πως όταν θες όπλα "πας σε καμιά κουρά και βαράς κάνα δύο" δεν σε τιμά. Πέρα από δημόσια ομολογία παράνομης πράξης αποτελείς και κίνδυνο για τους γύρω σου. Αν θες να "βαράς κάνα δύο" υπάρχουν νόμιμοι τρόποι να το πράξεις, σε καλώ να τους αναζητήσεις. Για το τέλος έχω να σου πως εγώ σου επέδειξα το πόσο άκαιρες και έπεα πτερόεντα είναι τα όσα λές. Οι προτάσεις σου είναι ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΕΣ και ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ. Την γνώμη μου για την κατάσταση την έχω εκθέσει σε πρότερη δημοσίευσή μου την οποία και σε (ξανά)καλώ να διαβάσεις μιας που απ' όσο φαίνεται δεν το έχεις πράξει ως τώρα. Προσπαθείς να με διώξεις από την συζήτηση με ύβρεις και υποφώσκουσες απειλές αλλά δεν θα σου κάνω την χάρη. Σου ζήτησα αποδείξεις ΔΕΝ ΑΠΗΝΤΗΣΕΣ ΠΟΤΕ. Σε παρακαλώ μην υποβιβάζεις άλλο την νοημοσύνη μας. Τρίζουν τα κόκαλα των Βενιζέλων στους τάφους τους... Αν δεν σου αρέσει η Ελλάδα τράβα στην Αλβανία, στην Τουρκία, στα Εμιράτα όπου νομίζεις. Πάψε μόνο να μας διχάζεις γιατί τώρα ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο που με ανησυχει,ειναι οτι και εγω εχω Βαραντερο.........και ανησυχω μηπως αυτο εχει καμία ραδιενεργη,αρνητικη,επιδραση στον εγκεφαλο μου..
![]() ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είσαι απίστευτος...
Θα μας δώσεις και το ονοματάκι σου μαζί με ιδιότητα; Και κανά τηλεφωνάκι;; Σου ζητούν να τοποθετηθείς ... πετάς το μπαλάκι διαρκώς αλλού. "Αγνωστε" ζητάς από εφημερίδα να σου δώσει περισσότερα στοιχεία; Μα στα δίνει μέσω των δημοσιευμάτων! Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Ελλάδας; Σχόλια για το δημοσίευμα Πού οδεύουμε; Πολλοί μιλούν για αυτονομία. Που οδεύουμε; Αν δεν σου αρέσουν, τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία. Αυτό έλειπε να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε ακόμα με εσένα. Ένα ουρανοκατέβατο ανθρωπάκι που το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει μπάχαλο το thread και αυτό σου το αναγνωρίζω. Αυτό όμως που δεν γνωρίζω είναι τι σκοπούς και ποιόν εξυπηρετείς. Διότι είναι προφανές ότι εδώ δεν μπήκες ξαφνικά με νέο entry για τούτο το thread. Κάποιος σε έβαλε; Γιατίιιιιι λοιπόν δεν μας αποκαλύπτεις από που μισθώθηκες. Το ρωτώ γιατί δεν θάμουν δημοσιογράφος αν δεν ρωτούσα Και τέλος πάντως προσπαθείς να τα βάλεις σαν παιδάκι του δημοτικού με ανθρώπους επαγγελματίες; Last edited by VILLY; 21-06-2010 at 18:23. |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι είναι το εχω ακουσει και εγω αυτό.Αν έχεις ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ μπορει να εχει αρνητικα αποτελέσματα πάνω και πάντα ανάλογα με το χρώμα.Τα σκουρα χρώματα επιδρούν πιο πολυ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν οχι.....ΧΑΡΙΖΕΤΕ ΒΑΡΑΝΤΕΡΟ.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τα πράγματα εγιναν πολυ σοβαρά και καποιοι ειναι ετοιμοι να παίξουν ξύλο.Ωρα να φύγουμε ...........................
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έχεις αντιληφθεί ΠΟΣΟ ΑΣΤΕΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΩΝ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟΣΧΙΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ/Media Person ή ό,τι άλλο. Ε Σ Υ μας λες πως είσαι κάτι τέτοιο, έχουμε λοιπόν κάθε δικαίωμα να υποθέτουμε ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ για τα ελατήρια των όσων γράφεις... Δεν θα συμμετάσχω άλλο στο trolling σου. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε... |
|
|||
|
|||
![]()
<<Γιατί; Γιατί δίχως να ψάξουν τι ακριβώς ανησυχίες έχει ο Κρητικός ή τι ακριβώς ψάχνει, το αποκαλούν προδότη>>
ΨΕΥΔΟΣ!!! Εάν διάβασα καλά τα ποστ κανείς ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΔΟΤΗ τον ΚΡΗΤΙΚΟ αλλά αυτόν (ιδιώτη) που προπαγανδίζει την διάσπαση της πατρίδας του. Τέλος σοβαρότητας γιατί με όλα τ΄άλλα έπεσε πολύ γέλιο: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <<Είναι πολλοί αυτοί που φοβούνται την πλήρη αυτονόμηση της Κρήτης θεωρώντας ότι θα χάσουν ένας σημαντικό «αιμοδότη» της Ελλάδας στο Α.Ε.Π. Το 2009 και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία η Κρήτη έδωσε στο Α.Ε.Π.το 13% και έλαβε ανταποδοτικά μόνο το 4,5%.>> -Καλά από οικονομία σκίζεις …(ούτε τι είναι το Α.Ε.Π. δεν ξέρεις) <<Η εφημερίδα λοιπόν, στοιχείο που κατέθεσε και στο πρώτο δημοσίευμα, επικαλείται το Αμερικάνικο και Γερμανικό μοντέλο Ομοσπονδιακής αυτοδιοκητικής διακυβέρνησης>>……….. <<Τα ίδια και στην Αμερική. Και οι δύο αυτές όμως χώρες ευημερούν.>> -O Ομπαμα και η Μερκελ το ξέρουν ????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() <<Ακόμα και η Έκθεση Lipton του 1973 με δορυφορικές αναφορές και άλλες μελέτες, έφερνε τη Κρήτη ως την πλέον πλουτοπαραγωγική περιοχή της Ευρώπης>> Πράγματι ο δορυφόρος έπιασε τις περισσότερες και πλουσιότερες Φυτείες αλλά όχι και όλα γιατί … <<Η Θράκη είναι φτωχιά. Θα συμφωνήσουμε. Ομοίως και η Ήπειρος. Ομοίως όμως και τα Σφακιά ή περιοχές στον Μυλοπόταμο.>> …του ξέφυγαν τα κιβώτια με τα …κακανικοφ… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως και σε σχέση με το 1ο ποστ μου : << Να ρωτήσω κάτι αφελές :1) έχουν φύγει από την Ελλάδα οι Αμερικανικές βάσεις;;; 2)Υπάρχει περιοχή στην Ελλάδα με παράδοση στο λαθρεμπόριο όπλων και ναρκωτικών (και όχι μόνο) ;;; 3) Εάν ο αρθρογράφος που έγραψε (ίσως απλά μετέφρασε) το εν λόγω άρθρο δεν είναι άνθρωπος των ανωτέρω κυκλωμάτων , είτε τσιράκι - εγκάθετος μυστικών υπηρεσιών – λεσχών – στοών που επεξεργάζονται την ¨¨ομοσπονδοποιηση – διάλυση ¨¨ της νότιας Ευρώπης (Ισπανία , Ιταλία ,Ελλάς) και ίσως και βορειότερων (Βέλγιο?) τότε τι είναι ; Λύθηκε η απορία <<γράφτηκε>> ή <<μεταφράσθηκε>> γιατί τα κείμενα είναι τόσο ασύνδετα νοηματικά που μας δείχνουν :http://www.thepsypa.gr/book_schizofreneia.pdf ή απλά μετάφραση! Πάντως οι λέξεις των ποστ σου (εάν μέτρησα καλά) είναι 11888 !!! Τυχαίο ??? Δεν νομίζω …. Ευχαριστώ ….Καληνύχτα … ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Bασίλη,
σου έχουν απευθυνθεί συγκεκριμένα ερωτήματα, στα οποία δυστυχώς δεν έχεις απαντήσει. Φέρνεις σε δύσκολη θέση τα μέλη του forum τα οποία δεν ενδιαφέρονται, επιθυμούν, έχουν την διάθεση, να απαντήσουν σε δημοσιεύματα της εφημερίδας σου. Σε καμμιά περίπτωση έως τώρα, διαβάζοντας όλο το συγκεκριμένο νήμα, δεν "έλαβα" το μήνυμα ότι ο Κρητικός λαός συμμερίζεται τις απόψεις σου ή έστω και έναν προβληματισμό σου. Αντιθέτως στις "δημοσκοπήσεις" της εφημερίδας σου, απαντούν γνήσιοι ή εν δυνάμει Κρητικοί που απαξιώνουν και καταρρίπτουν τα "επιχειρήματά" σου, με τρόπο σαφή, περιεκτικό και πέραν κάθε αμφισβητήσεως. Τέλος, επειδή ταπεινή μου άποψη είναι πως τα οποιαδήποτε λάθη δεν διορθώνονται με εγκλήματα, αλλά με παιδεία, αυτοκριτική και σκληρή δουλειά, πιστεύω πως για λόγους σοβαρότητας, όπως επικαλείσαι, κράτα ορισμένες, διαφορετικές από τις δικές σου, απόψεις κατά νου. Πού ξέρεις, μπορεί και να έχουν δίκιο... . |
|
|||
|
|||
![]() - Μπαμπά γιατί πήρες το δίκανο του παππού και έβαλες το μαχαίρι του ψωμιού στην ζώνη σου;;; ![]() - Ξεκίνησε η επανάσταση!! Στ' άρματα!!!!!. Πάμε να απελευθερώσουμε την Πελοπόννησο από τους Έλληνες!! Να την ενώσουμε με τα Κύθηρα και τα Μέθανα. Και μετά σειρά έχει η Μύκονος και τα Κουφονήσια!!! Ο αγώνας τώρα ξεκινά!! Και μετά θα πάμε στην Λέσβο στην πατρίδα μου, να την απελευθερώσουμε και αυτή από τους άλλους Έλληνες γιατί αυτοί είναι άλλοι Έλληνες και έχουν ουζέλια και χταποδέλια. Τα έκανε μαντάρα ο Παύλος Κουντουριώτης!! ![]() Και μετά θα απελευθερωθώ και εγώ και θα κάνω συνομοσπονδία με τον Carduelis ο οποίος έχει εκπαιδεύσει και άγρια ζώα για τον αγώνα ! ![]() - ΜΑΜΑ !! ΜΑΜΑ!! ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!! Ο μπαμπάς κάτι έπαθε!!! ![]() - Δεν είναι τίποτα παιδί μου, μην ανησυχείς. Το βράδυ παραμιλούσε στον ύπνο του και έλεγε κάτι για την Β. Εύβοια, για την Λίμνη που ξεκίνησαν και στην Λίμνη δεν πήγαν, κάτι για boxer έλεγε ότι θέλει, όχι άλλα varadero!! φώναζε. Είναι αυτή η παλιοπαρέα που έμπλεξε, αυτοί οι παλαβοί ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS: Συγγνώμη δεν κρατήθηκα !! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ελληνική οικογένεια..... | MARK | Ελλάδα | 1 | 08-05-2010 12:54 |
Ελληνική Οικονομία ...... | frits | Χιούμορ | 6 | 19-01-2010 17:02 |
Eίναι η Μακεδονία Ελληνική ή όχι ???? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 16-11-2009 13:54 |
Η Μακεδονία Είναι Ελληνική | Gazi | Ελλάδα | 9 | 09-04-2009 23:27 |
Ελληνική Συμμετοχή στο «Ράλλυ Dakar» | KostasGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 30-12-2008 10:25 |